quote:Orijinalden alıntı: chuck_bartowski quote:Orijinalden alıntı: crabflickr yazılar döküldü hiçbişey olmadı..cydia nerde? Bende anlamadım, yazılar döküldü kapandı. Jailbreak' e basın diyor, öyle bir şey görünmedi. aynısı oldu virus mu yedik nedir
Absinthe 2.0 supports the following devices: iPad1,1 – 2,1 – 2,2 – 2,3 – 3,1 – 3,2 – 3,3 iPhone2,1 – 3,1 – 3,3 – 4,1 iPod3,1 – 4,1 (Support for iPad2,4 will be added at a later date) Bunlar ne demek bu sayilar
Aradaşlar ilk defa jailbreak yapıcam, biri anlatabilirmi nasıl yapılıyor, birde beğenmezsem geri dönüşü varmı..
quote:Orijinalden alıntı: chuck_bartowski quote:Orijinalden alıntı: crabflickr yazılar döküldü hiçbişey olmadı..cydia nerde? Bende anlamadım, yazılar döküldü kapandı. Jailbreak' e basın diyor, öyle bir şey görünmedi. once exe dosyasını masa ustune sürükle bıraç sonra zipten çıkar.
quote:Orijinalden alıntı: neverktulu veee Cydia butonu 4S 5.1.1 cihazımda. Hayırlı uğurlu olsun. NASIL YAPTIN KARDEŞŞ KISACA Bİ ANLATSAANN TIKLADIM EXE'YE Bİ YAZILAR ÇIKTI KAPANDI KALDI ÖYLE
quote:Orijinalden alıntı: chuck_bartowski Nasıl yapılıyor arkadaşlar yazılar aktıktan sonra kapanıyor? Yaw o masaüstüne extractr ediyor esas program masaüstünde absinthe-win-2.0 klasörünün içinde...
quote:Orijinalden alıntı: pitac quote:Orijinalden alıntı: neverktulu veee Cydia butonu 4S 5.1.1 cihazımda. Hayırlı uğurlu olsun. NASIL YAPTIN KARDEŞŞ KISACA Bİ ANLATSAANN TIKLADIM EXE'YE Bİ YAZILAR ÇIKTI KAPANDI KALDI ÖYLE sonra bir klasör çıkıyor.o klasörün içinde absinthe ye tıklayıp jailbreak diyorsun o kadar
quote:Orijinalden alıntı: Kahnweb quote:Orijinalden alıntı: Emir ve de denedim oldu şu gıcık başlık da değişsin artık kurdun mu hocam? evet oldu hocam.cydia'ya repoları eklemeye başlayacağım