quote:Orijinalden alıntı: chuck_bartowski quote:Orijinalden alıntı: crabflickr yazılar döküldü hiçbişey olmadı..cydia nerde? Bende anlamadım, yazılar döküldü kapandı. Jailbreak' e basın diyor, öyle bir şey görünmedi. aynısı oldu virus mu yedik nedir
quote:Orijinalden alıntı: Kharoonquote:Orijinalden alıntı: cembu1991 quote:Orijinalden alıntı: univ34 quote:Orijinalden alıntı: cembu1991 quote:Orijinalden alıntı: Brand06 quote:Orijinalden alıntı: crabflickr quote:Orijinalden alıntı: cembu1991 Dakika dakika kontrol ediyorum siteyi çıkabilir diye Zaten şuan aşırı yüklenme var siteye hangi site ya söyleyin bizde girelim.. greenpois0n.com yada ; http://absinthejailbreak.org/download-absinthe-5-1-1-untethered-jailbreak/ Dostum jailbreakın yayınlanması an meselesi gibi- sitelerde baya bir yığılma var-siteler biz indirmeden çökmesin İndirebildiğim an upload edip buraya koymaya çalışıcam bendeAlıntıları Göster Absinthe 2.0 supports the following devices: iPad1,1 – 2,1 – 2,2 – 2,3 – 3,1 – 3,2 – 3,3 iPhone2,1 – 3,1 – 3,3 – 4,1 iPod3,1 – 4,1 (Support for iPad2,4 will be added at a later date) Bunlar ne demek bu sayilar
quote:Orijinalden alıntı: cembu1991Bende şuan yapıyorum program gerekli şeyleri yapıyor şuan bakalım sıkıntısızca alalım da JB'li iPhone'umuzu geri Alıntıları Göster Aradaşlar ilk defa jailbreak yapıcam, biri anlatabilirmi nasıl yapılıyor, birde beğenmezsem geri dönüşü varmı..
quote:Orijinalden alıntı: Kharoonquote:Orijinalden alıntı: chuck_bartowski quote:Orijinalden alıntı: crabflickr yazılar döküldü hiçbişey olmadı..cydia nerde? Bende anlamadım, yazılar döküldü kapandı. Jailbreak' e basın diyor, öyle bir şey görünmedi. aynısı oldu virus mu yedik nedirAlıntıları Göster çıkmış sonunda hayırlı olsun
quote:Orijinalden alıntı: Baba ZamanAradaşlar ilk defa jailbreak yapıcam, biri anlatabilirmi nasıl yapılıyor, birde beğenmezsem geri dönüşü varmı..Alıntıları Göster iPad 2 wifi 3g destekliyor mu ?
quote:Orijinalden alıntı: chuck_bartowski quote:Orijinalden alıntı: crabflickr yazılar döküldü hiçbişey olmadı..cydia nerde? Bende anlamadım, yazılar döküldü kapandı. Jailbreak' e basın diyor, öyle bir şey görünmedi. once exe dosyasını masa ustune sürükle bıraç sonra zipten çıkar.
quote:Orijinalden alıntı: rekoçıkmış sonunda hayırlı olsunAlıntıları Göster Şu başlığı artık bi ÇIKTI olarak değiştirin yahu
quote:Orijinalden alıntı: neverktulu veee Cydia butonu 4S 5.1.1 cihazımda. Hayırlı uğurlu olsun. NASIL YAPTIN KARDEŞŞ KISACA Bİ ANLATSAANN TIKLADIM EXE'YE Bİ YAZILAR ÇIKTI KAPANDI KALDI ÖYLE
quote:Orijinalden alıntı: chuck_bartowski Nasıl yapılıyor arkadaşlar yazılar aktıktan sonra kapanıyor? Yaw o masaüstüne extractr ediyor esas program masaüstünde absinthe-win-2.0 klasörünün içinde...
quote:Orijinalden alıntı: pitac quote:Orijinalden alıntı: neverktulu veee Cydia butonu 4S 5.1.1 cihazımda. Hayırlı uğurlu olsun. NASIL YAPTIN KARDEŞŞ KISACA Bİ ANLATSAANN TIKLADIM EXE'YE Bİ YAZILAR ÇIKTI KAPANDI KALDI ÖYLE sonra bir klasör çıkıyor.o klasörün içinde absinthe ye tıklayıp jailbreak diyorsun o kadar
quote:Orijinalden alıntı: crabflickrquote:Orijinalden alıntı: chuck_bartowski quote:Orijinalden alıntı: crabflickr yazılar döküldü hiçbişey olmadı..cydia nerde? Bende anlamadım, yazılar döküldü kapandı. Jailbreak' e basın diyor, öyle bir şey görünmedi. once exe dosyasını masa ustune sürükle bıraç sonra zipten çıkar.Alıntıları Göster Yazılar Dökülüp kapananlar tekrar tıklayıp çalıştırsın..
quote:Orijinalden alıntı: crabflickrquote:Orijinalden alıntı: chuck_bartowski quote:Orijinalden alıntı: crabflickr yazılar döküldü hiçbişey olmadı..cydia nerde? Bende anlamadım, yazılar döküldü kapandı. Jailbreak' e basın diyor, öyle bir şey görünmedi. once exe dosyasını masa ustune sürükle bıraç sonra zipten çıkar.Alıntıları Göster konu çoştu 133 üye 130 misafir sorunsuz jailbreak yapanlar varmı bende deneyecegim
quote:Orijinalden alıntı: Emirquote:Orijinalden alıntı: pitac quote:Orijinalden alıntı: neverktulu veee Cydia butonu 4S 5.1.1 cihazımda. Hayırlı uğurlu olsun. NASIL YAPTIN KARDEŞŞ KISACA Bİ ANLATSAANN TIKLADIM EXE'YE Bİ YAZILAR ÇIKTI KAPANDI KALDI ÖYLE sonra bir klasör çıkıyor.o klasörün içinde absinthe ye tıklayıp jailbreak diyorsun o kadarAlıntıları Göster yazılar döküldü ve kapandı.
quote:Orijinalden alıntı: #TheNightMare#http://www.mediafire.com/?m69dug2q91d5vq5 buyrun link windows için.Alıntıları Göster yüklenmiyo. warmı yapabilen :/
quote:Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster indirdim ve deniyorum hadi bakalım
quote:Orijinalden alıntı: Kahnweb quote:Orijinalden alıntı: Emir ve de denedim oldu şu gıcık başlık da değişsin artık kurdun mu hocam? evet oldu hocam.cydia'ya repoları eklemeye başlayacağım
quote:Orijinalden alıntı: Joshua41Yazılar Dökülüp kapananlar tekrar tıklayıp çalıştırsın..Alıntıları Göster Ve Cydia ekranıma gelirrr
quote:Orijinalden alıntı: pitacquote:Orijinalden alıntı: neverktulu veee Cydia butonu 4S 5.1.1 cihazımda. Hayırlı uğurlu olsun. NASIL YAPTIN KARDEŞŞ KISACA Bİ ANLATSAANN TIKLADIM EXE'YE Bİ YAZILAR ÇIKTI KAPANDI KALDI ÖYLEAlıntıları Göster Veeeeee sonuççç :D süper :D
quote:Orijinalden alıntı: #TheNightMare#http://www.mediafire.com/?m69dug2q91d5vq5 buyrun link windows için.Alıntıları Göster VAY BE BÜGÜNÜN TARİHİNİ BİR KENARA YAZIN BEYLER