Şimdi Ara

İDROPS İPHONE ÇİZİK GİDERİCİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
10.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iphone , ipod gibi dokunmatik akrilik yüzeylerdeki kılcal çizikleri çıkaran yurtdışında satılan " idrops" adında bir ürün var Türkiyede satışı maalesef yok ama yutdışından alan kullanan var mı?

Bende telefonumu kılıfsız kullananlardanım özellikle dokunmatik ekrandaki hassasiyet için ,fakat zamanla kılcal çizikler oluştu böyle bir üründe varmış youtube videolarında ve yorumlarda işe yaradığı yazıyor fikirlerinizi rica ederim.

http://podshop.com/idrops/?gclid=CMqux_P4164CFcVF3wodik7PfQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues- -- 8 Mart 2012; 20:38:50 >

• enteresan
  • Supermis ne kadar acaba(turkiyede)
  • ilginç bişey. acaba düzenli aralıklarla mı uygulamak gerekiyor yoksa bi kere uygulamak yeter mi?
  • Valla her an alabilirim.
  • Bu kadar ilgi duyulacağını düşünmemiştim

Bende almak istiyorum ama Türkiyede yok ve daha önce yurtdışından alışveriş yapmadım nasıl yapsakta alsak ?

Amazon.cm da falan görüyorum.

Uygun bir bez ile kullanan herkes işe yaradığını ve çok derin olmayan kılcal çizikleri giderdiğini, derin olanlarıda bir kaç tekrar ile azaltıldığını yazmışlar eğer doğru ise telefonları sarıp sarmalayarak kullanmaya gerek kalmayacak
  • O gördüğünüz ürün bir aşındırıcı. Saatçilerin kullandığı tarzda, camın mikronlarla ifade edilebilecek kısmını alarak çiziklerin giderilmesini sağlıyor. Yalnız ekrana sürüp sileyim şeklinde bir kullanımı yok. Kol kuvveti ile uzun bir süre ekrana ürünü sürmeniz, yedirmeniz gerekir. Bu esnada ekranı çatlatma olasılığınız da var. Ürün kesin işe yarar mı bilemiyorum, kimyasalı gerçekten aşındırıcı ise doğru uygulama ile sonuç alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi sitesi paypal kabul ediyor. Paypal hesabınız varsa daha güvenli bir şekilde alırsınız. Hatta aynı şehirlerdeyseniz 2-3 kişi ortak alınca baya ucuza gelir:)

• bence hep sürmek gerekiyordur bağımlı yapıyodur felan ne biliyim ekranı bozar gibi geliyor insan altında bişey arıyo hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

O gördüğünüz ürün bir aşındırıcı. Saatçilerin kullandığı tarzda, camın mikronlarla ifade edilebilecek kısmını alarak çiziklerin giderilmesini sağlıyor. Yalnız ekrana sürüp sileyim şeklinde bir kullanımı yok. Kol kuvveti ile uzun bir süre ekrana ürünü sürmeniz, yedirmeniz gerekir. Bu esnada ekranı çatlatma olasılığınız da var. Ürün kesin işe yarar mı bilemiyorum, kimyasalı gerçekten aşındırıcı ise doğru uygulama ile sonuç alınır.

Çatlatacak kadar asindirmaz herhalde (uyguladığımız basınçtan dolayı mı dediniz yoksa anlamadım)

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

O gördüğünüz ürün bir aşındırıcı. Saatçilerin kullandığı tarzda, camın mikronlarla ifade edilebilecek kısmını alarak çiziklerin giderilmesini sağlıyor. Yalnız ekrana sürüp sileyim şeklinde bir kullanımı yok. Kol kuvveti ile uzun bir süre ekrana ürünü sürmeniz, yedirmeniz gerekir. Bu esnada ekranı çatlatma olasılığınız da var. Ürün kesin işe yarar mı bilemiyorum, kimyasalı gerçekten aşındırıcı ise doğru uygulama ile sonuç alınır.

Çatlatacak kadar asindirmaz herhalde (uyguladığımız basınçtan dolayı mı dediniz yoksa anlamadım)

Uygularken yapacağımız basınçtan dolayı söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Kendi sitesi paypal kabul ediyor. Paypal hesabınız varsa daha güvenli bir şekilde alırsınız. Hatta aynı şehirlerdeyseniz 2-3 kişi ortak alınca baya ucuza gelir:)

Kesinlikle katılıyorum almak isteyen olursa ortak olurum dediğim gibi yurtdışından hiç ürün almadım paypal hesabımda yok ama alacak başka biri varsa bende alırım yada ortak olurum .

Sitesinde nasıl uygulandığı ve sanırım nasıl çalıştığını anlatıyor. Aşındırmadan ziyade sürülünce akrilik yapıyı çok hafifçe yumuşatıyor elle yapılan dairesel hareketler ile bu yüzey eski haline geliyor sonra tekrar sertleşiyor.

http://podshop.com/idrops/?gclid=CMyh9OqM2K4CFchN3wodKVageg

• 3G cihazımda çizikler mevcut bayagı bende denemek isterim
    ortak alınırsa bende ortak olabılırım
  • Biraz derin cizik var giderir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Feagty

Biraz derin cizik var giderir mi?

Bikaç saat ara ile 3-4 uygulama yapılırsa epey azaltılıyormuş.
  • Bildiğimiz araba cilasından pek farklı olduğunu sanmıyorum.
  • İstanbul Bahçelievler civarı alan olursa denemek isterim yarı yarıya öderiz.
  • Alan olursa yazsin buraya ise yariyor mu diye.
  • Bence işe yarar çünkü hayatımda az muz içinin sıvısını bastırarak çıkardıktan sonra muz kabuğunu bez gibi kullanıp bu sıvıyı CD'ye yedirmedim sonrasında cam sil ve gözlük bezi ile temizledikten sonra CD'de çizik mizik kalmazdı sizde deneyebilirsiniz bunu.

Buda hemen hemen aynı prensiple çalışıyordur :D
  • velet'e gıcık oldum neden bilmiyorum:D eskiden de böle şeyler "displex" vardı 6110 da çok denedim ama hiç bir sonuç vermedi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.