Şimdi Ara

A-CLASS (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
356.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

Alıntıları Göster
    Işık fotoğraf çekmek için pek uygun değildi yine de bir kaç resim eklemek istedim. Açık alanda bir kaç resim daha çekip eklemeye çalışırım.

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 26 Ekim 2012; 23:29:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: war

Işık fotoğraf çekmek için pek uygun değildi yine de bir kaç resim eklemek istedim. Açık alanda bir kaç resim daha çekip eklemeye çalışırım.

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

Alıntıları Göster
    O nasıl otopark öyle, bu arada bunu demeden geçemeyeceğim. :)
    Allah kazasız sürmek nasip etsin, harika gözüküyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corail

@war
    Araciniz A200 muydu?

a180 özellikleri resimde yazdığı gibi.

Ben birşey anlamadım.
    52000tl kredi diyor
    Aylık ödemesi 1075tl diyor ve 36 ay. Toplamde 38tl yapar çarpınca.
    Kredi durumunu tam anlatabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corail

@war
    Araciniz A200 muydu?

a180 özellikleri resimde yazdığı gibi.

Ben birşey anlamadım.
    52000tl kredi diyor
    Aylık ödemesi 1075tl diyor ve 36 ay. Toplamde 38tl yapar çarpınca.
    Kredi durumunu tam anlatabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Amin teşekkür ederim Allah herkese daha iyilerini nasip etsin. Otopark için bişey demiycem :)

MBFH 'lerin kredisini tam bilmiyorum ama 25-30 ve +31 yaş olarak iki seçeneği var. 35x 1.000 küsür ve 1 tane 33 bin küsürlük olan balon ödemesi var. Bakım ve kasko hediye hediye gibi gözüksede onu içinden zaten alıyor, dosya masrafınıda söylememişler, bankalar daha avantajlı gibi...

A'nın Tadını Çıkarın! kampanyası

• quote:

Amin teşekkür ederim Allah herkese daha iyilerini nasip etsin. Otopark için bişey demiycem :)

MBFH 'lerin kredisini tam bilmiyorum ama 25-30 ve +31 yaş olarak iki seçeneği var. 35x 1.000 küsür ve 1 tane 33 bin küsürlük olan balon ödemesi var. Bakım ve kasko hediye hediye gibi gözüksede onu içinden zaten alıyor, dosya masrafınıda söylememişler, bankalar daha avantajlı gibi...

A'nın Tadını Çıkarın! kampanyası

Alıntıları Göster
    amman sakın mercedes finans a yaklaşmayın. üstteki mesajımda da belirttim oranları fiyatları.

mercedes benz ayak üstü hallediyor müşterisini. işlemleri dışarıdan yaparak 2500tl gibi daha uyguna malettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slider_

amman sakın mercedes finans a yaklaşmayın. üstteki mesajımda da belirttim oranları fiyatları.

mercedes benz ayak üstü hallediyor müşterisini. işlemleri dışarıdan yaparak 2500tl gibi daha uyguna malettim.

Alıntıları Göster
    Dün bende A180 AMG siparişimi verdim. Aralık ilk haftası gelecekmiş araç. Aynı zamanda ilk defa test etme şansı buldum aracı. Resmen muhteşemdi. Vites geçişleri, gaz tepkiler, torku aşırı performans beklentisi olmayan benim gibi birini son derece tatmin etti, Jaguar XF'le gittiğim Mengerlerde A180 direksiyonunu hissettikten sonra jaguarın direksiyonunu minübüs direksiyonu gibi hissettim, abartmıyorum. Aracın süspansiyonlarını biraz sert buldum, BMW 116'ya nazaran daha konfora odaklı bir araca yakışmamış bence bu kadar sportif bir süspansiyon, ya tam konfor ya tam spor bir araç beklerdim ben. Virajlarda oldukça güzel tepkiler veriyor, çok zorlamama rağmen ESP'yi bile devreye sokamadım.

Bu arada malzeme kalitesi ile ilgili biraz daha inceleme yaptım. Malum aracın heryerinden ses çıktığını söyleyenler var, evet doğru, aracın konsoldaki plastik ve kaplamalar arasındaki bölgelerde ciddi kuvvet uygulayınca hafif gıcırtılar geliyor, aynı şekilde üstteki ekrandada bastırınca ses geliyor (gerçi o şekilde yerleştirilmiş bir parça yekpare olsa bile güç uygulayınca ses gelir, malzeme kalitesiyle alakası yok bunun). ANCAK A serisinden inip C AMG Coupe, SLK ve E serisi araçlara bindim aynı noktalara aynı güçleri uyguladım ve doğal olarak aynı sesleri duydum. Bu sesleri duymak istemeyen varsa gitsin tek parçadan üretilen RR Phantom falan alsın, malum bizim forum üyeleri aşağısına binmez. Ha bu arada Mengerlerde Jeep ve Alfa Giu modellerinede aynı testleri uyguladım, durumları Mercedesden çok daha kötü. Özellikle Jeep'de gıcırdamayan yer yok, konsol resmen elimin altında oynuyordu güç uygulayınca.

• quote:

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

hayırlı olsun forumda ilk a serisi sahibi sizsiniz sanırım bir kac yazınızı okumuştum kararsızdınız, cok dogru bir secim yapmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 28 Ekim 2012; 15:04:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

quote:

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

hayırlı olsun forumda ilk a serisi sahibi sizsiniz sanırım bir kac yazınızı okumuştum kararsızdınız, cok dogru bir secim yapmışsınız

Alıntıları Göster
    Teşekkürler gerçekten bir ara kafam çok karışmıştı, tasarım sürüş ve donanım özelllikleri bana yeterli gelen bir araç oldu.

• quote:

ne kadar kredi cektiniz bi de odeme sekliniz nasil acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba ben de a200 amg aldım. daha dogrusu sipariş verdim.
    şimdi yurtdışındaki incelemelere bakıyorum, arka koltuklar için klima var. ancak burada gordugum a180 lerde goremedim. eşya gözü var klima yerine. a200 de hiç görmek nasip olmadıgından bakamadım. a180 ile a200 arasında xenon farkı var acaba bu da onlardan birisi olabilir mi? ya da thermotronic klima ile mi geliyor. ben aldım thermotronic klima. mengerlerdekilere soruyorum dünyadan haberleri yok. bi de daha pazarlık konuşmadık. ne kadar indirim yaparlar % ?

• quote:

quote:

aracım 1/3 kadar kredi çektim. pek ihtiyacım yoktu ama çektim yani. mercedes finansın paket kredisi ilk hesaplamada daha uygun geldiği için değerlendirmiştim. ama kasko ve ilk bakım ücretini peşin çekildiği için hemen iptal etim.

hiç bir aracın arkasında malesef klima çıkışı yok. ilk gördüğümde bende şaşırmıştım olmamasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slider_ -- 29 Ekim 2012; 1:16:54 >

• quote:

quote:

quote:

aracım 1/3 kadar kredi çektim. pek ihtiyacım yoktu ama çektim yani. mercedes finansın paket kredisi ilk hesaplamada daha uygun geldiği için değerlendirmiştim. ama kasko ve ilk bakım ücretini peşin çekildiği için hemen iptal etim.

hiç bir aracın arkasında malesef klima çıkışı yok. ilk gördüğümde bende şaşırmıştım olmamasına.

Alıntıları Göster
    kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilir mi ?

Alıntıları Göster
    İlk defa bugün Ankara Milli Kütüphanenin orda bir tane beyaz dizeli gördüm.
    Bakalım daha çok görecekmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANKARAKULLANICISI

İlk defa bugün Ankara Milli Kütüphanenin orda bir tane beyaz dizeli gördüm.
    Bakalım daha çok görecekmiyiz.

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin dizel için çok iyi aracın önden çekişli olduğunu duydum ? sırf bu yüzden ilgimi çekebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin dizel için çok iyi aracın önden çekişli olduğunu duydum ? sırf bu yüzden ilgimi çekebilir

Alıntıları Göster
    acaba autoshow'a özel indirim yapılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

acaba autoshow'a özel indirim yapılır mı ?

Alıntıları Göster
    Tam anlamadım ama biraz yakıyor gibi.

Kasım aralık gibi istanbulda olucam sanırım o trafikte 9 lt falan gösterir. :))))

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 30 Ekim 2012; 23:10:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

arkadaşlar yeni A serisinde renault motoru kullanılıyor diye duydum ve çok şaşırdım. belki konusu geçmiştir yukarıda ama her mesajı okuyamadım tek tek. bilgisi olan var mıdır?

Alıntıları Göster
    Bugün A180 urban cam tavan baktık 81000 TL fiyat verdi. İndirim yapmıyorlar. Daha ucuza fiyat alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Bugün A180 urban cam tavan baktık 81000 TL fiyat verdi. İndirim yapmıyorlar. Daha ucuza fiyat alan var mı?

Alıntıları Göster
    @war

Henüz 360km'de araç için o değerler normal sanırım. KM ilerledikçe yakıt tüketimi azalacak ve performans artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

@war

Henüz 360km'de araç için o değerler normal sanırım. KM ilerledikçe yakıt tüketimi azalacak ve performans artacaktır.

Anladım inşallah öyledir :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

@war

Anladım inşallah öyledir :))

Alıntıları Göster
    benzinli ve otomatik bir arac icin 8 litre altini kesinlikle beklemeyiniz.ayrica ilerledikce daha az yakar vs gibi terimler eskide kaldi.yeni araclarin hepsi rodaj surecini zaten uretim asamasinda yasiyor.size bahsedilen ( genelde butun yeni araclara ) ilk 1000-1500 km de fazla basilmamasinin nedeni motorun zorlanmamasi,alismasi icin.yoksa yakitta olusacak fark % 1-2 leri gecmez..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.