Şimdi Ara

A-CLASS (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
356.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blnts

şükrü bey aracınızdaki kırmızı renk oranı arttıkça aracın daha da güzelleştiğini göreceksiniz
    benimki kıpkırmızı mesela ve güzelliğin doruğunda!
    geçenlerde renk konusuna değinmiştik, onu hatırladım da bir takılayım dedim.
    tabii ki renkler / zevkler tartışılmaz. bu işin tek bir doğrusu olsa herkes aynı marka araca binerdi ve tüm araçlar da aynı renk olurdu.
    aracınız çok güzel bu arada...

Teşekkürler, arabayı alırken Kırmızı mı - Beyaz mı diye düşündük hep, başka bir renk geçmedi aklımızdan (Mat Dağ grisi başka tabii ). Kırmızı bu araca çok yakışıyor, bende arada takılıyorum araç sahiplerine renk konusunda

Ben beyaz seçtim çünkü beyaz-siyah ve kırmızının uyumu çok daha iyi olur diye düşündüm bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz

herkese kazasız belasız sürüşler ...

• Merhaba, herkese iyi pazarlar...

Geçenlerde bahsetmiştim, medya arayzüne bir yazılım güncellemesi geldiğinden, ben bunu serviste yaptırmıştım, bu güncelleme ile Comand lı araçlarda Ipod yada Iphone ile Medya Arayüzü kablosu direk kullanılarak video izlemek mümkün oldu. Eğer comand yoksa bu seferde Podcastler ve Sesli kitap özellikleri geldi. Comand olduğu için video kısmı aktif oldu bende, ancak video seçip kütüphanede arama yapıp izelemek istediğimde maalesef görüntü ekrana gelmedi. Hafta içi servis yolları gözüktü bize

Özellik çok güzel, ama tam kullanamıyorum, bakalım sorun telefondamı, teyptemi yoksa kablodamı... bir kaç kare resim...

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 21 Temmuz 2013; 10:50:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blnts

aslında aynı fikirde olduğumuz için sizin mesajın altına yazdım, destek bilgi :)

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin arkasindaki A180 ve CDI yazilarini sokmek kolay midir? Bir de soktugumuzde iz falan kaliyor mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Orijinalden alıntı: Savago35

Arkadaşlar dün A180 ile kaza yaptım. Bir an dalmışım önünde ki son model 530 BMW ye arkadan çarptım sanırım hızım 40-50 civarıydı. İlk vuruşta nasıl ciğerim yandı anlatamam kesin önü indi dedim arabanın. Önce Bmw ye baktım arka tampon parçalanmış ve kısmi inmişti. Kendi aracıma bakınca şoka girdim. Sadece tamponumda yırtık ve ezik vardı. Araçtan inen bayan sürücüde inanamadı. Olay dün oldu her iki aracında resimlerini koyacağım. Tamponun sadece tamire gitti pazartesi gelecek. Bu arabaya aşıktım bir kez daha aşık oldum.

geçmiş olsun...

sukru bey bu ekranı inç olarak buyutme şansı varmi yoksa avrupadada standardmi.. biraz daha buyuk olsa hoş durur dusuncesindeyim. vede gömülü.

• bu arada benim clio ile sesi test ettim 60-90 km lerde 75-85 db arasında değişmekte. İstanbul e5 saat 23.00 sıralarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhaktan

quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Arkadaşlar dün A180 ile kaza yaptım. Bir an dalmışım önünde ki son model 530 BMW ye arkadan çarptım sanırım hızım 40-50 civarıydı. İlk vuruşta nasıl ciğerim yandı anlatamam kesin önü indi dedim arabanın. Önce Bmw ye baktım arka tampon parçalanmış ve kısmi inmişti. Kendi aracıma bakınca şoka girdim. Sadece tamponumda yırtık ve ezik vardı. Araçtan inen bayan sürücüde inanamadı. Olay dün oldu her iki aracında resimlerini koyacağım. Tamponun sadece tamire gitti pazartesi gelecek. Bu arabaya aşıktım bir kez daha aşık oldum.

geçmiş olsun...

sukru bey bu ekranı inç olarak buyutme şansı varmi yoksa avrupadada standardmi.. biraz daha buyuk olsa hoş durur dusuncesindeyim. vede gömülü.

Ekran 5 inçten 7 ye büyüyor , gömmek gibi bir ihtimal yok , zaten olmasında bu sekilde gayet güzel oldu , 7 inclik canavar bir görüntü veriyor oraya ...

• quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

Aracin arkasindaki A180 ve CDI yazilarini sokmek kolay midir? Bir de soktugumuzde iz falan kaliyor mu acaba?

Ben boya koruma yaptirirken sokturdum ikisinide bi iz yok kolay ama yapiskan tarzi bisey var

• quote:

Orijinalden alıntı: can3470

quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

quote:

Evvela tekrardan hayırlı olsun ancak bir konuda senle aynı görüşte değilim çünkü yaşadım. Geçenlerde ön alt tampondaki çıtaya ve hemen üzerinde bulunan plaka kısımını kaldırıma çarptım sensör yüksek kaldığı için uyarı vermedi. Evet dediğin gibi ufak bir çizik oldu ( resmi paylaşacağım) ama aracım bir haftadır serviste çünkü sensörler çarpma sonucu iptal oldu. İşin en kötü tarafıda sensörleri tamir edilme olasılığı bulunmadığından tüm ön tamponum değişti :( moralim bozuk açıkcası bu kadar hafif bir dokunuştaki kazada sensörler bozulmamalı hem pahalıya patladı hem de sensörler en ufak bir darbede ağır hasar görüyor ve mecburen yaptırmak zorunda kalıyorsunuz. Herkese kazasız ve belasız sürüşler dilerim
    A-CLASS

Hangi konuda aynı görüşte değilsiniz anlamadım?

Sizin resimde paylaştığınız bölgeden bahsetmedim ben. Yazıma tekrar bakarsanız ÇAMURLUKLAR yazdım. Ön ve arka tampon yan kısımlarında tekerlek çamurlukları tampon bölümleri benim aracımda bastırdığınızda içine doğru esniyor. Aracın bana göre an hassas yerleri bu çamurluklar. İçine esnemesi benim hoşma gidiyor. Bu sebeple paylaşmıştım. Sizede geçmiş olsun, gerçekten tatsız olmuş.

Bugün az önce Dikili'den İzmir'e geldim. Bugün koşuştırmacada inanılmaz yoruldum. Ve ilk defa 3 kez yorgunluk sesnsörü, "Mola verin!" şeklinde uyarı verdi :) Çok mutlu oldum. Çünkü gerçekten çok yorgun araç kullanmak zorunda kaldım. O sensörün gerçekten ne kadar doğru analizler yaptığınıda görmüş oldum. Hatta şöyle bir etkide yarattı bende, uyarı verdiği zaman koltuğumu dahada dikleştirip, gözlerimi daha bir açmaya çalıştım :)

Bu arabayı gerçekten seviyorum, aşığım :)

Dostum Burak, seni anladım da sen beni anlamamışsın :-) benim dediğim çamurum değil sadece dış kaportada ( saç olmayan yerler ) çok sağlam değil dedim. Amacım size ters düşmek değil A serisini sevenlere bir uyarı idi acizhane....BEN BU FORUMA BANA FARKLILIK KATTIĞI VE A SERİSİ İLE İLGİLİ ALAN, BEĞENEN VE ALACAKLAR İÇİN TAKİP EDİYORUM. MEMNUNUM DA SADECE HAKARETE, YALANA GELEMEM iyi ki varsın Forum diyorum :-) İnş. Devam eder birbirimize çok faydası olduğunu düşünüyorum

Anladım hocam. Yanlış anlamışım. Haklı olabilirsiniz. Geçmiş olsun tekrardan...

• quote:

Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Hava yastıkları falan açılmamış en azından. Birde çarpışma önleme asistanı size uyarı vermedi mi acaba?
  • Ben de otoparkta aptal bi herifin yuzunden (park etmeyi bilmeyen) kolona hafifce surttum arabayi, yarin boyaya mercedes'e goturecegim. Sizce komple tamponu degistirip cift egzoslu olani mi alsam yoksa sadece onarim mi yaptirsam ne dersiniz?

Cizik su sekilde;

A-CLASSA-CLASS

• Bu arada arkadaslar a serisi kullananlarin uzerinde bi lanet mi var nedir son 1 haftada kacinci capma/kaza haberi aman diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: arda00000

Bu arada arkadaslar a serisi kullananlarin uzerinde bi lanet mi var nedir son 1 haftada kacinci capma/kaza haberi aman diyelim

Gecmis olsun oncelikle var bi ugursuzluk :) arada pek fark yoksa cift egzozlu olani tercih etmelisin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasann34

quote:

Aracin arkasindaki A180 ve CDI yazilarini sokmek kolay midir? Bir de soktugumuzde iz falan kaliyor mu acaba?

Ben boya koruma yaptirirken sokturdum ikisinide bi iz yok kolay ama yapiskan tarzi bisey var

Kolay sokuluyo mu peki? Ben istesem rahat sokebilir miyim?

• quote:

quote:

Bu arada arkadaslar a serisi kullananlarin uzerinde bi lanet mi var nedir son 1 haftada kacinci capma/kaza haberi aman diyelim

Gecmis olsun oncelikle var bi ugursuzluk :) arada pek fark yoksa cift egzozlu olani tercih etmelisin bence.

Sanirim bi lanet var ya da nazara geliyoruz :)

Benim de arka difuzor ile tampon birlesim kismini vale kaldirima surttu sanirim ondan kalan bir hasar var. Uzaktan bakinca belli olmuyor fakat yakindan belli. Bir de ondeki mercedes yildizinin tam ustundeki kisma saniyorum bir tas parcasi geldi 1 cm genisliginde 2-3 mm kalinliginda bir alanin boyasi kazindi. Buraya boya icin servise sordugumda 150 tl demisti ben de boyatmadim biraktim oyle. Autokinge goturecektim kasko onarim paketi dahilinde, onda da bazi yorumlardan tam boyayi tutturamazlar siritir yorumlari aldigimdan dokunmadim. Gozlerim de iyice alisti artik :) sakinan goze cop batar sozunun dogruluna iyice inanmis oldum maalesef. Ne kadar cok koruyup dikkat etmeye calisirsan o kadar can sikacak seyler yasiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0sferatu -- 22 Temmuz 2013; 1:43:41 >

• quote:

quote:

quote:

Yani sana sokulur derim sokerken boya atar falan mesuliyet almiyim ama boya koruma yapicak adam tirnagini takti soktu oyle cok ugrastircak biseyide yok ama dedigim gibi olmaz olmaz sana olur bi sorun.

• Bence nazar var A serisi kullananların üzerinde :-) sebebi de her ne kadar eleştirirseler de bakan çok oluyor ve soran da ... İster istemez nazar değiyor

• quote:

Bence nazar var A serisi kullananların üzerinde :-) sebebi de her ne kadar eleştirirseler de bakan çok oluyor ve soran da ... İster istemez nazar değiyor

Aynen her yikamaya gittigimde 2-3 kisiye anlatiyorum yakinda mercedea satis danismanligina baslarim

• quote:

Ben de otoparkta aptal bi herifin yuzunden (park etmeyi bilmeyen) kolona hafifce surttum arabayi, yarin boyaya mercedes'e goturecegim. Sizce komple tamponu degistirip cift egzoslu olani mi alsam yoksa sadece onarim mi yaptirsam ne dersiniz?

Cizik su sekilde;

A-CLASSA-CLASS

bosuna hem fazla para hem orjınal tamponunuzda bunun ıcın vazgecmeyın.aracınızda olusan hasar degıstırcek yada mercedes servısıne gıdıcek kadar buyuk bısey degıl bence..eliniz yatkınsa sanayiden aracınız boya koduna gore orjınal boyasından alıp ufak sulu boya fırcasıyla rutüş yapmanız yada hıc rıske gıtmıyım sıradan bı boyacıya gıdıp 10-20 lıra bı rakama rutüş yaptırmanız.emın olun kı eskısı gıbı olucak goze carpıcak yada kafaya takıcak bısey kalmıyacaktır.ayrıca cebınızden fazla para aracınızında orjınallıgı bozulmamıs olacaktır.sadece kendı fikrim tabiki :)

• quote:

quote:

quote:

misina yada ince dikiş ipini yazıyla bagajın arasına sokup cift taraflı bantı kese kese ( ipi gerdirip asagı yukarı hareketlerle ) keserek sokebılırısnız belkı çift taraflı bant bagajınızda kalabılır onuda sıcak su pasta gıbı seylerle cıkarman mumkundur..genellıkle bu sokum ıslerınde aracı yenı aldıgınızda tavsıye ederler cunku dha sonrasında aracın rengı gunes gıbı etkenlerden dolayı bır ıkı ton renk degıstırdıgınden dolayı soktugunuz yerın altı ılk gunku gıbı oldugundan bazı renklerde cıddı renk farkı olabılıo.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.