Şimdi Ara

A-CLASS (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
356.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Orijinalden alıntı: blnts

Hediyem dün geldi...
    Dandik bir ürüne hazırlamıştım kendimi ama bu kadarını bekleniyordum :) kesinlikle MB logosu taşımayı haketmiyor. MB Türkiye'den gönderildiği için markanın kalite anlayışıyla diyemeceğim ama imajıyla çelişen bu tip ürünlerin ortalıkta dolaşmaması gerekir, hele ki MB Türkiye aracılığıyla!
    A-CLASS

Keske sorsaydınız , bende aynısından aldım ve çöp ötesi , hatta aynısını baumax ta 19,99 dan satılık görünce bir moralim bozuldu anlatamam

Biz bunu görmüştük keske kartvizit ve cüzdanı deneseydiniz...

Olsun güle güle kullanın , sonra bir hediye daha alacaksınız ...

Grsrz

Yuh artik bune ya? Dalga gecer gibi, hakikaten cok dandikmis rezalet tek kelimeyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hediyem dün geldi...
    Dandik bir ürüne hazırlamıştım kendimi ama bu kadarını bekleniyordum :) kesinlikle MB logosu taşımayı haketmiyor. MB Türkiye'den gönderildiği için markanın kalite anlayışıyla diyemeceğim ama imajıyla çelişen bu tip ürünlerin ortalıkta dolaşmaması gerekir, hele ki MB Türkiye aracılığıyla!
    A-CLASS

Keske sorsaydınız , bende aynısından aldım ve çöp ötesi , hatta aynısını baumax ta 19,99 dan satılık görünce bir moralim bozuldu anlatamam

Grsrz

Biliyorum, yazmıştınız forumda o yüzden dandik bir ürüne hazırlamıştım kendimi ama bu kadarını beklemiyordum :) satışcı cüzdan kalem seti hediyemiz gönderilecek vb. demişti aracı teslim ederken,, hanım da termos deyince bunu seçtim gitti. 2nci hediye dediğiniz nedir? Mercedes dergisi geldi bir de, her sayfasında CLA :)

• quote:

quote:

quote:

Hediyem dün geldi...
    A-CLASS

Grsrz

Biliyorum, yazmıştınız forumda o yüzden dandik bir ürüne hazırlamıştım kendimi ama bu kadarını beklemiyordum :) satışcı cüzdan kalem seti hediyemiz gönderilecek vb. demişti aracı teslim ederken,, hanım da termos deyince bunu seçtim gitti. 2nci hediye dediğiniz nedir? Mercedes dergisi geldi bir de, her sayfasında CLA :)

Bu aldığınız mercedes sahipleri aranıyor gibi bir ismi olan yerden gelen degil mı , birde hosgeldin paketi gelecek , onun icinden çıkan şifre ile yönlendirdiği siteden bir hediye daha seçeceksiniz ama o hediyelerinde bundan farkı yok

Ben USB aldım ama bu kadar adı plastik bir malzeme olamaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

quote:

Orijinalden alıntı: tsirugi

quote:

Rica ederim. İyiki yazımı alıntılamışsınız. Yoksa yazınızın hiçbir anlamı olmayackamış. En azından paylaşım 1 kez daha paylaşılmış oldu.

Niyeti düzeltip ondan sonra gerçek yaşanmışlarla karşıma geçince bence.

Atıp tutma ile bu işler olmuyor.

Sevgiler.

Merhaba, Burak bey, son yazdıklarınızı okudum da, aynen dediğim gibi, herkes forumda ilk geldiği günkü gibi paylaşımlarına devam ederken, sizin tek amacınız düşen seviyeniz ile birlikte insanlara saldırmak, lütfen bırakın ve sadece arabanızı sürün. Bizleri günü birlik buraya gelip A klasa saldıranlar ile karşılaştırıyorsunuz. Buradaki her araç sahibi sizin ile birlikte arabasına yüksek tutarlar ödemişlar, yani forumda sadece siz 90 bin tl gibi rakama araba alıp kullanan biri değilsiniz. Her üye aracının resimlerini, plakalarını, araçlara yaptıkları modları paylaştı, siz hala inatla bu A klas mükemmel ötesi ve hiç bir kusuru yok, var olanda beyan edilemez, saklanmalı edasındasınız. Bizler sayfayı kirletmeye çalışan, post kasan 17 yaşında bebeler değiliz. Bunu aklımızın bir kenarına not düşelim lütfen.

Şimdi asıl cevabımıza gelelim, burada kimse atıp tutmuyor, kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş, ben nasıl düne kadar sizin yazılarınızı okuyup, not ediyor ve dikkate alıyorduysam ve ciddi anlamda saygı duyuyorduysam, sizinde öyle olmanız lazımdı, siz atıp tutuyor ve yalan söylüyorsanız karşınında o şekilde olduğunu düşünürünüz ve buda gayet doğaldır.

İkinci paragrafta demek istediniz şey ise, zaten mesajlarınızda düşen seviyenin en alt noktalara geldiğinin kanıtı olmuş, atıp tutma konusunda üstünüze tanımıyorum. Ayrıca o ÇÖP yazıyı alıntıladım ki, nasıl saçma bir dolu yazı yazıyormuş BUrak bey, geride kalmasın istedim.

Saygılarım sizin...

Benim hangi yazımda mükkemel ötesi bu araçta hiçbirşey yazıyor?

Şimdide yalana mı başladık? Kim 17 yaşında? Yazımda yazıyor, şu sesleri alıyorum, burası olsa daha iyi diye.

Olayların başına bakarsanız gerçi tipik uygulama geçmişi unuturuz. Olayların başında bazı kesimlerin bu aracı yerip, dalga geçip alan insanları aptal yerine koyan yorumlarına şahit olduk. Madem bu kadar olgunsunuz ozaman neredeydiniz? Ben söyleyeyim o zaman o eleştirdiğiniz aracın keyfini sürüyordunuz. Boşverelim...

Ben sizin düşüncelerinize elbette saygı duyuyorum taki yalan olmadığı sürece.Yalan söylediğinizde aynı üslüpta burada insanları kandırmayın diye cevap yazarım size. Benim hiçbir niyetim yok siz ve sizin gibi arkadaşlar gibi... Ben burada şunu yaptım alın resim, şunu yaptım alın video diye gösterişte yapmıyorum. X servisine insanları yönlendirip sözde insani şeylerde yapmıyorum. Tek yaptığım bu aracı severek gerçeklei söylemek ve savunmak.

Seviyenin düştüğü de yok. Sadece bana göre paylaşımlarınız koca bir çöp, bunu söylemekte size teşekkür eden insanlar kadar normaldir.

Bende sizin ÇÖP yazınızı tekrar alıntıladım ki o değerleri ÇÖP paylaşımlara tekrar cevap vermiş oldum.

Sevgiler.

Siz benim yazılarımı okumadan konuşuyorsunuz çok BOŞ konuşmussunuz! yazınızın tamamını okuma gereği bile duymadım. Siz araçdan bi haberken ben burda o bahsettiğiniz insanlara karşı arabayı savunuyordum :D neyse konuşmaya gerek yok iyi geceler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. İyiki yazımı alıntılamışsınız. Yoksa yazınızın hiçbir anlamı olmayackamış. En azından paylaşım 1 kez daha paylaşılmış oldu.

Niyeti düzeltip ondan sonra gerçek yaşanmışlarla karşıma geçince bence.

Atıp tutma ile bu işler olmuyor.

Sevgiler.

Merhaba, Burak bey, son yazdıklarınızı okudum da, aynen dediğim gibi, herkes forumda ilk geldiği günkü gibi paylaşımlarına devam ederken, sizin tek amacınız düşen seviyeniz ile birlikte insanlara saldırmak, lütfen bırakın ve sadece arabanızı sürün. Bizleri günü birlik buraya gelip A klasa saldıranlar ile karşılaştırıyorsunuz. Buradaki her araç sahibi sizin ile birlikte arabasına yüksek tutarlar ödemişlar, yani forumda sadece siz 90 bin tl gibi rakama araba alıp kullanan biri değilsiniz. Her üye aracının resimlerini, plakalarını, araçlara yaptıkları modları paylaştı, siz hala inatla bu A klas mükemmel ötesi ve hiç bir kusuru yok, var olanda beyan edilemez, saklanmalı edasındasınız. Bizler sayfayı kirletmeye çalışan, post kasan 17 yaşında bebeler değiliz. Bunu aklımızın bir kenarına not düşelim lütfen.

Şimdi asıl cevabımıza gelelim, burada kimse atıp tutmuyor, kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş, ben nasıl düne kadar sizin yazılarınızı okuyup, not ediyor ve dikkate alıyorduysam ve ciddi anlamda saygı duyuyorduysam, sizinde öyle olmanız lazımdı, siz atıp tutuyor ve yalan söylüyorsanız karşınında o şekilde olduğunu düşünürünüz ve buda gayet doğaldır.

İkinci paragrafta demek istediniz şey ise, zaten mesajlarınızda düşen seviyenin en alt noktalara geldiğinin kanıtı olmuş, atıp tutma konusunda üstünüze tanımıyorum. Ayrıca o ÇÖP yazıyı alıntıladım ki, nasıl saçma bir dolu yazı yazıyormuş BUrak bey, geride kalmasın istedim.

Saygılarım sizin...

Benim hangi yazımda mükkemel ötesi bu araçta hiçbirşey yazıyor?

Şimdide yalana mı başladık? Kim 17 yaşında? Yazımda yazıyor, şu sesleri alıyorum, burası olsa daha iyi diye.

Olayların başına bakarsanız gerçi tipik uygulama geçmişi unuturuz. Olayların başında bazı kesimlerin bu aracı yerip, dalga geçip alan insanları aptal yerine koyan yorumlarına şahit olduk. Madem bu kadar olgunsunuz ozaman neredeydiniz? Ben söyleyeyim o zaman o eleştirdiğiniz aracın keyfini sürüyordunuz. Boşverelim...

Ben sizin düşüncelerinize elbette saygı duyuyorum taki yalan olmadığı sürece.Yalan söylediğinizde aynı üslüpta burada insanları kandırmayın diye cevap yazarım size. Benim hiçbir niyetim yok siz ve sizin gibi arkadaşlar gibi... Ben burada şunu yaptım alın resim, şunu yaptım alın video diye gösterişte yapmıyorum. X servisine insanları yönlendirip sözde insani şeylerde yapmıyorum. Tek yaptığım bu aracı severek gerçeklei söylemek ve savunmak.

Seviyenin düştüğü de yok. Sadece bana göre paylaşımlarınız koca bir çöp, bunu söylemekte size teşekkür eden insanlar kadar normaldir.

Bende sizin ÇÖP yazınızı tekrar alıntıladım ki o değerleri ÇÖP paylaşımlara tekrar cevap vermiş oldum.

Sevgiler.

Siz benim yazılarımı okumadan konuşuyorsunuz çok BOŞ konuşmussunuz! yazınızın tamamını okuma gereği bile duymadım. Siz araçdan bi haberken ben burda o bahsettiğiniz insanlara karşı arabayı savunuyordum :D neyse konuşmaya gerek yok iyi geceler

Alıntıları Göster
    Saçma sapan paylaşımlar yine arttı. Yazımı alıntılayıp paylaşımdan uzak saçma sapan şeyler yazıyor arkadaşlar birde kalkıp yaş vs diyip sen araçmı kullanıyorsun diye dalga geçiyorlar.

Neyse, bütün Mercedes severlerin Ramazan ayı mübarek olsun.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Sevgiler.

• quote:

Saçma sapan paylaşımlar yine arttı. Yazımı alıntılayıp paylaşımdan uzak saçma sapan şeyler yazıyor arkadaşlar birde kalkıp yaş vs diyip sen araçmı kullanıyorsun diye dalga geçiyorlar.

Neyse, bütün Mercedes severlerin Ramazan ayı mübarek olsun.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Sevgiler.

Bir gitsen hepsi bitecek bu saçma paylaşımların ama inatla burdasın ve yazıyorsun, seni anlamak içi decoder lazım, arabamıza yaptıklarımızı paylaşıyoruz, reklam diyorsun, yol gösterecek paylaşımlar yapıyoruz rant çabası iması yapıyorsun, senin uslubunla cevap yazanlara saçma paylaşım yapıyorlar diyorsun. Bugün tüm forumu geri döndüm okudumda bir tane bile yararlı mesajın yok ya bana laf sokmuşsun yada arabaya kötü yorum yapanlar ile tartışmıssın başka da paylaşımın yok ha pardon kaliperleri kırmızı yapcan, üfleçleri siyah , bunu yazan sen olunca belirtmek istedim.

Bu arada mesajımı sildirmeseydin, en kral paylaşımdı ama sildirmişsin

Olsun ben yine yazarım, dur hatta yazayım...

Süspansiyonu iyi dedin, hatta buna dayanarak bizlere yalancı dedin bak ama bak , bizler ile aynı yorumu yapan test ekibi, şimdi sen dersen ki, bunlar arabamı kullanıyor, adamın diğer testlerinide izle hangi arabaları kullanmış aynende benim gibi düşünüyor 100 bg lik A180 de ne işi var, yarış arabası süspansüyonunun, araçta o mercedes tokluğu yok, sorunda bu zaten, model T kullanmışlar için normal ama işte. Buda bazılarına kapak olsun

http://www.youtube.com/watch?v=5ZtQ-LKIpWI

Merak edenler ve çabuk duymak isteyenler için 01:55 den sonra baslıyor... B200 de kütük gibi demiyormu çok fena

birde CLA var ona bakın:

http://www.youtube.com/watch?v=3RlRXJ114y0

Birde Golf sesi , A klas sesine cavaben motor kısmının sonuna dikkat kesilin:

http://www.oto-park.com/haberler/albeni-mercedes-a180-cdi-style/744

Son olarak, benimde en başından beri yapmak istediğim, ve yorumlardan sonra hafif sentede kalarak yapmaktan vazgeçme aşamasına geldiğim iyileştirme ile, toplam 800 tl maliyet ile yapılacak alçaltılmış konfor süsypansiyon + 1600 tl ye standart lastikler ile bu araba 10 üzerinden 10 alır , buda benden size bonus olsun Burak bey

Bunuda sildirirsin, hadi hayırlı ramazanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 10 Temmuz 2013; 10:26:32 >

• quote:

Bu arada 40 litre tank var ise 6lt de gizli (rezerve tankı) depodan dolayı lamba yanınca 34 lt yakıt alır aracınız, tam doldurdugunuzda bu sekilde oluyor değil mi ?

Kullanıcı kılavuzuna göre modele göre değişmekle birlikte A180, A180CDI larda 40 yada 50 lt yakıt tankı oluyormuş, 4MATIC lerde ise 56 litre. Diğer tüm modellerde 50 lt yakıt tankı varmış.

Buna göre yine AMG lerde rezerve tankı 8lt, diğer tüm modellerde rezerve tankı 6 lt miş. Ben bunu kontrol ettiğimde lamba yanar yanmaz aracı doldurduğumda tam 42 litre yakıt aldı Eğer doğru ise sizinde lamba yandığında fazla gitmeden yakıt alırsanız 34lt alması gerekir doğru mudur ?

A-CLASS

doğrudur bluefficancy versiyonu 40 lt. alıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: drhaktan

quote:

Bu arada 40 litre tank var ise 6lt de gizli (rezerve tankı) depodan dolayı lamba yanınca 34 lt yakıt alır aracınız, tam doldurdugunuzda bu sekilde oluyor değil mi ?

Kullanıcı kılavuzuna göre modele göre değişmekle birlikte A180, A180CDI larda 40 yada 50 lt yakıt tankı oluyormuş, 4MATIC lerde ise 56 litre. Diğer tüm modellerde 50 lt yakıt tankı varmış.

Buna göre yine AMG lerde rezerve tankı 8lt, diğer tüm modellerde rezerve tankı 6 lt miş. Ben bunu kontrol ettiğimde lamba yanar yanmaz aracı doldurduğumda tam 42 litre yakıt aldı Eğer doğru ise sizinde lamba yandığında fazla gitmeden yakıt alırsanız 34lt alması gerekir doğru mudur ?

A-CLASS

O zaman bol bol akaryakıt alıyorsunuz , psikolojik baskısı düşünülemez herhalde

Ben 42 litre de bile baskıya dayanamıyorum

Tekrar hayırlı olsun , özellikle uzun oran sanziman seciminiz ve konfor suspansiyonlar cok iyi tercihler...

• quote:

quote:

quote:

A-CLASS

O zaman bol bol akaryakıt alıyorsunuz , psikolojik baskısı düşünülemez herhalde

Ben 42 litre de bile baskıya dayanamıyorum

Tekrar hayırlı olsun , özellikle uzun oran sanziman seciminiz ve konfor suspansiyonlar cok iyi tercihler...

dizel olduğu için şükrü bey eşim şehir içi kullanıyor. 10lt fark çok sorun değil.en azından benzinliden daha az istasyona uğrayacağımızı düşünüyorum. performans bir bmw değil tabiki fakat konfor daha iyi. hatta bir golftende üstün diyebilirim. denemek isteyene mersinde gösterebilirim. ayrıca gündüz led farlarda var. hoş bir görünüm katıyor. radyoyu hala çözemedim,tam bir cambazlık istiyor.
    A-CLASS

A-CLASS

• Şükrü Bey'in dikkatine!!! Size bir laf söylememe rağmen bazı ark. Tartışırken bile bana bir laf söylediğinizi ve sebebinin de benim size 'beyaz renk aracı olanlara amele' dediğimi yazdınız. Alıntılamıyorum bile yukarıda yazıyor eğer size veya beyaz rengi araç sahiplerine amele demişsem ben bu alanı terk ederim yok eğer demediysem sizden sadece bir özür bekliyorum. Ben orada sadece beyaz araçların çok çoğaldığını bu yüzden kırmızı rengi tercih ettiğimi söyledim. Ancak hala yazdığımı ısrarla anlamamışsa benziyorsunuz. Neyse mübarek günlerde sizin gibi kalp kırmamaya özen göstererek sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu arada herkesin zevki ve rengi kendine kimsenin karşısındakini aşağılamaya hakkı yok. bir fikri eleştirirken yok çöp yok bilmem ne demek de bir hakarettir. Bütün arkadaşlara hatırlatırım. Herkes doğru ve yanlış ne yazarsa yazsın onu küçük düşürmek veya hakaret etme fırsatınızı size vermez. Bu yüzden bu formu biraz daha seviyeli eğer tartışacaksak bile üslubumuzun düzgün ve anlayışlı olması gerektiğini acizhane düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: can3470

Şükrü Bey'in dikkatine!!! Size bir laf söylememe rağmen bazı ark. Tartışırken bile bana bir laf söylediğinizi ve sebebinin de benim size 'beyaz renk aracı olanlara amele' dediğimi yazdınız. Alıntılamıyorum bile yukarıda yazıyor eğer size veya beyaz rengi araç sahiplerine amele demişsem ben bu alanı terk ederim yok eğer demediysem sizden sadece bir özür bekliyorum. Ben orada sadece beyaz araçların çok çoğaldığını bu yüzden kırmızı rengi tercih ettiğimi söyledim. Ancak hala yazdığımı ısrarla anlamamışsa benziyorsunuz. Neyse mübarek günlerde sizin gibi kalp kırmamaya özen göstererek sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu arada herkesin zevki ve rengi kendine kimsenin karşısındakini aşağılamaya hakkı yok. bir fikri eleştirirken yok çöp yok bilmem ne demek de bir hakarettir. Bütün arkadaşlara hatırlatırım. Herkes doğru ve yanlış ne yazarsa yazsın onu küçük düşürmek veya hakaret etme fırsatınızı size vermez. Bu yüzden bu formu biraz daha seviyeli eğer tartışacaksak bile üslubumuzun düzgün ve anlayışlı olması gerektiğini acizhane düşünüyorum.

Sanki aramızda bi sekilde bir yazışma geçmişti gibi hatırladım , direk o sekilde olmasa bile sizinle konuşurken bunu o sekilde anlamış olabilirim .

Tabii kide eğer böyle bir sey yoksa sizin gibi güzel güzel konuştuğum birinin kalbini kırmak istemem , kelimelerim yanlış anlaşılmışlar ve haddi asmışlar gibi , birazda arkadasın cevabını yazarken ki hiddetle düşünmemiş olabilirim , siler düzeltirim , kusura bakmayın .

Saygılar

• quote:

Şükrü Bey'in dikkatine!!! Size bir laf söylememe rağmen bazı ark. Tartışırken bile bana bir laf söylediğinizi ve sebebinin de benim size 'beyaz renk aracı olanlara amele' dediğimi yazdınız. Alıntılamıyorum bile yukarıda yazıyor eğer size veya beyaz rengi araç sahiplerine amele demişsem ben bu alanı terk ederim yok eğer demediysem sizden sadece bir özür bekliyorum. Ben orada sadece beyaz araçların çok çoğaldığını bu yüzden kırmızı rengi tercih ettiğimi söyledim. Ancak hala yazdığımı ısrarla anlamamışsa benziyorsunuz. Neyse mübarek günlerde sizin gibi kalp kırmamaya özen göstererek sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu arada herkesin zevki ve rengi kendine kimsenin karşısındakini aşağılamaya hakkı yok. bir fikri eleştirirken yok çöp yok bilmem ne demek de bir hakarettir. Bütün arkadaşlara hatırlatırım. Herkes doğru ve yanlış ne yazarsa yazsın onu küçük düşürmek veya hakaret etme fırsatınızı size vermez. Bu yüzden bu formu biraz daha seviyeli eğer tartışacaksak bile üslubumuzun düzgün ve anlayışlı olması gerektiğini acizhane düşünüyorum.

Düzelttim , tekrar kusura bakmayın , saygı değer ne söylediğimi anlayan , görüşlerimize saygı duyan , değerli arkadaşları kırmak , gucendirmek istemem , yanlış anlamisiz bir birimizi , kusura bakmayın ,

Bu arada , cok az bir zaman sonra neden beyaz aldığımı gösterecem resimleri ile

Grsrz , saygılar

• Anlayış için teşekkür ederim Şükrü bey, demek ki üslubumuz ve anlayışımız olunca forum daha elit bir havada girebiliyor. Aracınız beyaz veya farklı bir renk olmasının benim için hiç bir önemi yok. Ben sizin A sınıfı merco ile ilgili yaptığınız şeyleri paylaştığınızdan dolayı takip ediyorum ve gayette memnunum. Kaldı ki bu forumu bu yüzden takip ediyorum. Dediğim gibi herkes birbirine saygılı, zevklerine karşı anlayışlı olduktan sonra sorun yok demektir.

• quote:

Anlayış için teşekkür ederim Şükrü bey, demek ki üslubumuz ve anlayışımız olunca forum daha elit bir havada girebiliyor. Aracınız beyaz veya farklı bir renk olmasının benim için hiç bir önemi yok. Ben sizin A sınıfı merco ile ilgili yaptığınız şeyleri paylaştığınızdan dolayı takip ediyorum ve gayette memnunum. Kaldı ki bu forumu bu yüzden takip ediyorum. Dediğim gibi herkes birbirine saygılı, zevklerine karşı anlayışlı olduktan sonra sorun yok demektir.

Bakınız, yukarıda da yazdım, güzel bir şekilde konuştuğum hiç bir arkadaşın kalbini kırmam, sorun benden kaynaklansın istemem., benden kaynaklı bir şey varsa geri adım atmayı bilirim, ama direk saldıran, itham eden biri varsa altta da kalmam, sanırım durumu anlamışsınızdır.

grsrz

• Aslında sorun ,köklü bir firmanın baz modelinde köklü bir değişime gitmesi,hatırı sayılır diğer firmalarla yarışa girmesi hb sınıfında iddialı olması arabanın altını üstüne getirmemize sebep oluyor.. Bunu kimimiz kabul etmiyor kimimizde normal karşılıyor..ortalama 70 binliraya a180 alıyoruz niye e 200 gibi değil diyoruz:( tamam e200 gibi olmasın ama markanın hakkını versin sonuçta insanlar markayada para veriyor.bence A serisi bir audi olsaydı bu kadar dikkat çekmez bukadar konuşulmazdı...son olarak lastik sesinden ve çukurlara girince tokluk hissi alamayan arkadaşlar (pütür) kullansanız iyi sonuç verir gibi..tabi bu sadece yalıtım ŞÜKRÜ beyin dediği gibi tümseklerden sekmemenize yardımcı olmaz....

• quote:

Orijinalden alıntı: 555sat

Aslında sorun ,köklü bir firmanın baz modelinde köklü bir değişime gitmesi,hatırı sayılır diğer firmalarla yarışa girmesi hb sınıfında iddialı olması arabanın altını üstüne getirmemize sebep oluyor.. Bunu kimimiz kabul etmiyor kimimizde normal karşılıyor..ortalama 70 binliraya a180 alıyoruz niye e 200 gibi değil diyoruz:( tamam e200 gibi olmasın ama markanın hakkını versin sonuçta insanlar markayada para veriyor.bence A serisi bir audi olsaydı bu kadar dikkat çekmez bukadar konuşulmazdı...son olarak lastik sesinden ve çukurlara girince tokluk hissi alamayan arkadaşlar (pütür) kullansanız iyi sonuç verir gibi..tabi bu sadece yalıtım ŞÜKRÜ beyin dediği gibi tümseklerden sekmemenize yardımcı olmaz....
    arkadaşlar 100den sonra dizel için konuşuyorum sürücü ve yolcu camlarından rüzgar sesleri geliyor hız ilede artıyor. diğer aracım bmw'de böyle bir sorun yoktu. yaşayan varmı acaba?sanki dışarda fırtınalar kopuyor hele 140dan sonra.

• quote:

arkadaşlar 100den sonra dizel için konuşuyorum sürücü ve yolcu camlarından rüzgar sesleri geliyor hız ilede artıyor. diğer aracım bmw'de böyle bir sorun yoktu. yaşayan varmı acaba?sanki dışarda fırtınalar kopuyor hele 140dan sonra.

Alıntıları Göster
    arkadaslar amg tampona kırmızı cızgılı dıfuzör muhabbetı gecmıs ben bıraz arastırdım bır fırmada 400 tl karsılıgında dıfuzorunu buldum ustunde kırmızı cızgılı halıyle onu alıp dırek montajlatmanız yeterlı olur.burda sıte ısmı vermek yasakmı bılmıorum yasak degılse lınk atabılırım yasaksa ozelden yazarsanız nerde oldgunu soyleyebılırım :)

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben aracı alma aşamasındayım bu gidişle 2014 dü bekleyecem belki bu hatalar düzeltilir..aracı kullanan arkadaşlar daha iyibilir ama,camlarda fitil olmadığını duymuştum hatta aradan bakıldığında kapının içi gözüküyormuş..aslını siz ve kullanan arkadaşlar bilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: enginjad32

arkadaslar amg tampona kırmızı cızgılı dıfuzör muhabbetı gecmıs ben bıraz arastırdım bır fırmada 400 tl karsılıgında dıfuzorunu buldum ustunde kırmızı cızgılı halıyle onu alıp dırek montajlatmanız yeterlı olur.burda sıte ısmı vermek yasakmı bılmıorum yasak degılse lınk atabılırım yasaksa ozelden yazarsanız nerde oldgunu soyleyebılırım :)

Link verin sorun değilde, serviste 400 tl den daha ucuz, ayrıca vermeyi düşündüğünüz firmanın sahibinden.com da bir sürü ilanı var, biliyorum TUNNING firması, bir mavi A klası çok hoş yapmışlar tabii beğenmedim bazı noktalarını ama genel olarak farklı olmuş... buda ilan linki... gerçi pazarlıkla 350 ye bırakırsa servis fiyatıona yaklaşır.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-w176-kirmizi-seritli-a250-difuzoru-orjinal-128125950/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 16 Temmuz 2013; 18:36:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 555sat

Ben aracı alma aşamasındayım bu gidişle 2014 dü bekleyecem belki bu hatalar düzeltilir..aracı kullanan arkadaşlar daha iyibilir ama,camlarda fitil olmadığını duymuştum hatta aradan bakıldığında kapının içi gözüküyormuş..aslını siz ve kullanan arkadaşlar bilir...

Kapı yüzeyinde ayrı, arabanın bedeni üzerinde ayrı olmak üzere çift kat fitil var, söylemek istediğiniz C klastaki gibi kapıda komple plastik kaplama yok ve içeriden aracın rengini görüryorsunuz o kadar. Fitillerde sorun yok yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 11 Temmuz 2013; 14:11:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.