Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: King#6James

quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Bende ki 8gb. insaity+p90x+p90x2+turbofire toplamı anca 34 gb ediyor. Boşuna indirmiş olmayın diye dedim

Pm alabilirmiyim?

Aldıysan bende pm alabilir miyim?
  • ben de insanity programını tv de gördüm
    ama indiremedim. indiren vARSA BANA LİNK GÖNDEREBİLR Mİ?
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • konuyu takip edin arkadaşlar. gördüğünüz gibi link istemeyin
  • banada pm'e link atabilir misiniz bir türlü bulamadım kafayı yiyecem
  • Selam arkadaşlar.
    İnsanity programının bitmesine 15 gün kadar kaldı. P90x'e başlıycam ama internetim sınırlı ve torrent kullanmayı bilmiyorum. Elinde P90x videoları ve takvimi olan arkadaş dvd ye çekip tarafıma kargoyla gönderirse seviniriim.
  • ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A0F416612 -- 27 Eylül 2015; 4:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Selam arkadaşlar.
    İnsanity programının bitmesine 15 gün kadar kaldı. P90x'e başlıycam ama internetim sınırlı ve torrent kullanmayı bilmiyorum. Elinde P90x videoları ve takvimi olan arkadaş dvd ye çekip tarafıma kargoyla gönderirse seviniriim.

Arkadaşlar yardımcı olabilecek yokmu ?
  • Ben dvd-r kullanmıyorum. buradan bir arkadaş da senin gibi istedi, kırmayım dedim arkadaşıma şunları laptopunda dvdye basarmısın dedim. it ite it de kuyruğuna misali sallamasyon şekilde yazmış. dvdlerin yarısı okunmuyor dedi gönderdiğim kişi. Bende yapacağım bir şey yok dedim. eğer elinde 8 16 gb flashdisk var ise adresimi vereyim gönder yükleyip geri göndereyim. yapabileceğim yardım ancak bu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 6 Kasım 2012; 10:34:49 >
  • quote:

Ben dvd-r kullanmıyorum. buradan bir arkadaş da senin gibi istedi, kırmayım dedim arkadaşıma şunları laptopunda dvdye basarmısın dedim. it ite it de kuyruğuna misali sallamasyon şekilde yazmış. dvdlerin yarısı okunmuyor dedi gönderdiğim kişi. Bende yapacağım bir şey yok dedim. eğer elinde 8 16 gb flashdisk var ise adresimi vereyim gönder yükleyip geri göndereyim. yapabileceğim yardım ancak bu olur.

Malesef 4gb lık diskim var.Sen pm'den adresini bana ver hocam. 4Gb lık bir tane daha bulabilirsem gönderirim.ilgin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucantursu

Beyler bende bugün basladım internetten indirdim kilom yok fakat şu fit testte daha ilk hareketlerde bittim yaw kondisyonum hiç yokmuş nasıl tamamlarım ben bu programı
    6haftada 100şınavada başladım bir yararı olsun fit testte ilk 10dk da halıyı yiyordum yerde (ayrıca 6haftada 200mekik 200squat 100dips 20barfiks)

!Siz acaba bu programı akşammı uyguluyorsunuz sabahmı okula 7.30 gibi gidiyorum 5gibi evde oluyorum akşam yapsam yorgun oluyorum sabahta nasıl yaparım bilmem sabahın körü

Fit test antreman değilki sadece hız ölçüyorsun not alıp iyi antreman yapmamışın oradan

• hocam mail adresim enes.koyuncu1905@gmail.com rica etsem bana dvd kargo yaparmısınız
  • quote:

isteyen arkadaşlara torrent linklerini gönderdim. diyete takılmayın arkadaşlar. hayatınızdan tuzu ekmeği şekeri (kola çikolata dondurma vs) özellikle de fastfoodu çıkarın bu program ile garanti en az 20 kilo verebileceksiniz. Ben yediklerime pek dikkat edemediğim halde 15 16 kilo verdim.

link atarmısınız
  • hocam rica etsem banada yollar mısınız link?
  • Arkadaşlar ben 1 ara yapmaya başlamıştım 2 hafta kadar ve gerçekten nefes nefese kalıyordum. Ama 1.5 aydır düzenli olarak okuldan sonra spor yapıyorum. Yememe yeni yeni dikkat etmeye başladım 2 ay önce 81 kg idim az önce tartıldım 74.9 kiloya düşmüşüm.

400 cal koşu ve ağırlık çalışması yapıyorum (toplam 1:30 saat alıyor) sizce bu programı yaparsam daha hızlı kilo verir miyim? Ve zorlanır mıyım?

Yapayım mı yoksa eski programa devam mı edeyim? P90x e başlasam nasıl olur? Yaşım 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norvexses -- 20 Kasım 2012; 15:58:41 >
  • insanity programının linkini alabilirmiyim pmden zorrent olursa güzel olur
  • zamundada programı buldum doğrudur umarım yarın indirmeye başlıyıcam şimdi sorum şu önceden spor geçmişim var programı uygularken yapabileceğim bir diyet programı varmıdır?

kilom 86
    boyum 186
    yaş 17
  • 26 kasım tarihinde 92 kilo ile tekrar başladım. Fotoğrafımı çektim. takvimin tam ortasında (30 aralık) ve antrenmanın son günüde (27 ocak) çekip paylaşacam. 113den 88e düştüğüm de fotoğraf çekmek aklıma gelmemişti.

Programın ilk ayı besin takviyesi almayacam. 2. ay hardline l-carnitine kullanacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 2 Aralık 2012; 16:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

zamundada programı buldum doğrudur umarım yarın indirmeye başlıyıcam şimdi sorum şu önceden spor geçmişim var programı uygularken yapabileceğim bir diyet programı varmıdır?

kilom 86
    boyum 186
    yaş 17

dostum buldun mu programı ?? bulduysan link atarmısın :))) hala link atan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: redfanatic26

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

zamundada programı buldum doğrudur umarım yarın indirmeye başlıyıcam şimdi sorum şu önceden spor geçmişim var programı uygularken yapabileceğim bir diyet programı varmıdır?

kilom 86
    boyum 186
    yaş 17

dostum buldun mu programı ?? bulduysan link atarmısın :))) hala link atan olmadı

zamunda hesabın varsa gir " insanity workout " yaz zaten tek dosya çıkıyor
    program hazır indirili duruyor ama sınav haftama denk geldi yarın sabah fit test i yapicam

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.