Şimdi Ara

USB 3.0 bağlantım yok, nasıl kullanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta biraz özetledim aslında. Laptopumda 2.0 var, aldığım harici HDD 3.0'ı destekliyor. Herhangi bir aparatla, ek bir bağlantı aracıyla 3.0 hızı ve verimi sağlama imkanım hiç yok mudur?

Orijinalden alıntı: koraygs

Arkadaşlar başlıkta biraz özetledim aslında. Laptopumda 2.0 var, aldığım harici HDD 3.0'ı destekliyor. Herhangi bir aparatla, ek bir bağlantı aracıyla 3.0 hızı ve verimi sağlama imkanım hiç yok mudur?

Bi ara bende bakmistim var öyle seyler, forum yerine google a yazsan daha rahat bulursun.

Arkadaşlar başlıkta biraz özetledim aslında. Laptopumda 2.0 var, aldığım harici HDD 3.0'ı destekliyor. Herhangi bir aparatla, ek bir bağlantı aracıyla 3.0 hızı ve verimi sağlama imkanım hiç yok mudur?

Dostum aradığın ürün budur sanırım

http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/pci-pcmcia-expresscard/dark-usb-3-0-notebook-express-1-port-kart-34-pin-express-yuva-uyumlu.html
    İntel İ7 4790K -Gıgabayte Z97x Gaming 5 Motherboard-MSI GTX970 Gaming -Corsair vengeance 8gb Dual kit-Corsair H100İ CPU Cooler- WD 1 TB Black -WD 1TB Green Corsair Gs 128 gb ssd -Corsair graphite 780t Case -Seasonic X750 80 Plus gold Power-Asus Essence STX II sound card - Pıoneer A30k ampli - Wharfedale vardus 400 speaker - Phılıps 40pfl4308k monitör

• quote:

Orijinalden alıntı: cCcTURKcCc

quote:

Dostum aradığın ürün budur sanırım

http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/pci-pcmcia-expresscard/dark-usb-3-0-notebook-express-1-port-kart-34-pin-express-yuva-uyumlu.html

Evet çok teşekkürler, bu gibi görünüyor. Tam bilemediğim için dün biraz araştırdım google'da çevirici falan çok karışık şeyler var. Kafam karışmıştı, yani şu gösterdiğiniz ürünün açıklaması kesinlikle uyuşuyor ama malesef tam kesin bir adı yok. Hani benzer ürünleri daha uygun fiyata araştırmak isterdim. Daha uygun bir fiyata var mıdır acaba, bu civarda mı?
    Bir de tam işlevsel oluyor mu bu ürünler, marka vs. farkeder mi, kullanan ve araştıranlardan yorum alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 26 Şubat 2012; 12:54:26 >

• _____________________________

• laptopun yeni ise sorun olmaz ama, eski ise uymayabilir, yuva tipini kontrol et.
    yeni--->pci express
    eski--->pcmcia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 28 Şubat 2012; 22:46:23 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.