Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips 42PDL7906H/12 aldım geçen gün. İnternetten indirdiğim HalfSBS filmleri usbden açıyor. Fakat ghosting denilen olay gerçekleşiyor ve film izlenmiyor. LG 55LW980S vardı diğer evimde fakat onda hiçbir sıkıntı olmuyodu. Filmi takiyodum usbden. Eğerki ghosting oluyosa sağ yada sol ile değiştirip sorunu çözüyodum. Fakat philipste böyle bir seçenek yok. Bunu bu player'la çözebilir miyim yani crosstalk ortadan kalkarmı onu soruyorum
  • arkadaşlar şimdi bu alette .mov uzantılı filmleri seyredebiliyor muyuz yoksa seyredilmiyor mu? 550d fotoğraf makinam var ve .mov uzantılı filmlerimi bunda izleyemeyecek miyim?
  • HD4ALL menüsünün açmama sorunu veya Türkçe Scripti Ekleme Sorunu Yaşayanlar :

1)http://205.196.123.171/06fnuxzntemg/mn3mh0nty8md88b/xEgreat-III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9a-DMD-XLCZv4.1.rar yazılımı indirin ve kürdan yöntemi ile kurun.

2) System Tools bölümünden linkleri online olarak güncelleştirin. ( sanırım en günceli 1 nisan 2012 tarihli )

3)http://www.mediafire.com/?zz4zejr1b18kj9p adresinden KonsolGames nickli arkadaşımızın hazırladığı scripti indirin ve kurun.

Yukarıdakilerini sırasıyla yapın , ftp ile uğraşmanıza gerek yok.
    Hemen bütün linkler takır takır çalışıyor ayrıca , OnlineTV bölümü de türkçeleşiyor.
    Bizzat denedim , en ufak bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenoo -- 4 Nisan 2012; 17:46:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenoo

HD4ALL menüsünün açmama sorunu veya Türkçe Scripti Ekleme Sorunu Yaşayanlar :

1)http://205.196.123.171/06fnuxzntemg/mn3mh0nty8md88b/xEgreat-III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9a-DMD-XLCZv4.1.rar yazılımı indirin ve kürdan yöntemi ile kurun.

2) System Tools bölümünden linkleri online olarak güncelleştirin. ( sanırım en günceli 1 nisan 2012 tarihli )

3)http://www.mediafire.com/?zz4zejr1b18kj9p adresinden KonsolGames nickli arkadaşımızın hazırladığı scripti indirin ve kurun.

Hemen bütün linkler takır takır çalışıyor ayrıca , OnlineTV bölümü de türkçeleşiyor.

1-Modlu yazılımı kurdum.

2-Linkleri online güncelleyemedim. Nerden nasıl güncelliyoruz?

3-Scripti indirip içindeki .txt dosyasındaki talimata göre kurdum.

HD4ALL menüsüne girebiliyorum bazı kanallar açıldı, mesela adultları açıyor. Türk kanallarını açmıyor. Dosya okunamıyor diye uyarı veriyor.

Bir el atabilirmisiniz?

• Arkadaşlar R6S cihazım bozulmuştu, Sancak Bilgisayar'a kargo yolu ile gönderdim Egreat R6S değişmiş olarak geldi. Kısacası garanti hususlarını sorun edipte almayı erteleyen arkadaşlarımız hiç bir zaman siparişlerini beklemeye almasınlar çok iyi bir firma olduğunu söyleyebilirim. Bir an önce sipariş verip cihazlarını kullansınlar. (Satış politikaları bence önce güven sonra para geliyor.)
  • Arkadaşlar R6S nin optik ten, EDIFER S330D 2+1 Ses sisteminden direk optik kablo ile bağlantı yapabiliyormuyuz. Yoksa arada mutlaka Receiver Amfi türü bir cihaz olmasımı gerekiyor. Bu konuda uzman arkadaşlardan yardım talebinde bulunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

Arkadaşlar R6S nin optik ten, EDIFER S330D 2+1 Ses sisteminden direk optik kablo ile bağlantı yapabiliyormuyuz. Yoksa arada mutlaka Receiver Amfi türü bir cihaz olmasımı gerekiyor. Bu konuda uzman arkadaşlardan yardım talebinde bulunuyorum.

Cihaz power bir sistem sanırım ( amplisi içinde ) Öyle ise bağlarsınız ve çalışır, Ki aksi durum bile olsa zarar gelmez içiniz rahat olsun.

• Evet ben de popcornhour arkadaştan aldım cihazı.Çok ilgili bir satıcı.Ve cihaz mükemmel derecede bir şey.Yapamadığı şey yok.İşinizi fazlasıyla görür..
  • Cihaz pdf formatını görmüyor, bu sorun için ek modlu yazılım mevcut mudur ?
  • quote:

Arkadaşlar R6S nin optik ten, EDIFER S330D 2+1 Ses sisteminden direk optik kablo ile bağlantı yapabiliyormuyuz. Yoksa arada mutlaka Receiver Amfi türü bir cihaz olmasımı gerekiyor. Bu konuda uzman arkadaşlardan yardım talebinde bulunuyorum.

r6s e optik kablo ile bağlayıp ses alabilirsiniz,yanlız bu sistem dts vs. çözemediğinden r6s optik ses çıkış ayarını lpcm olarak ayarlamanız gerekir,kısaca elinizdeki ses sistemine ha kırmızı beyaz rca bağlantı yapmışsınız,ha optik ,pek bir kalite farkı olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 6 Nisan 2012; 13:25:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Cihaz pdf formatını görmüyor, bu sorun için ek modlu yazılım mevcut mudur ?

r6s in android ile uyumlu bir pdf okuyucu program bulup kurarsanız android üzerinden sanırım pdf leri görüntülüyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

1-Modlu yazılımı kurdum.

HD4ALL menüsüne girebiliyorum bazı kanallar açıldı, mesela adultları açıyor. Türk kanallarını açmıyor. Dosya okunamıyor diye uyarı veriyor.

Bir el atabilirmisiniz?

bazen okunamadı hatası veriyor,bazen sonra tekrar deneyince açıyor

scripti online güncellemek için ims menüsüne girin,o menüde en sağda en altta bir menü daha var oradan yapılıyor,ismini hatırlayamadım şu an

• yukarıda sorulmuş ama cevap veren olmamış arada kaynamış , ben tekrar sorayım
    riplenmemiş bluray olarak indirdiğimiz (BDMV klasörü şeklinde) filmlere srt uzantılı tr altyazı nasıl ekleyebiliyoruz? mkv lerde aynı klasörün içine atmak yeterli oluyor fakat bluray lerde ne yapmak lazım. yardımlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure
    yukarıda sorulmuş ama cevap veren olmamış arada kaynamış , ben tekrar sorayım
    riplenmemiş bluray olarak indirdiğimiz (BDMV klasörü şeklinde) filmlere srt uzantılı tr altyazı nasıl ekleyebiliyoruz? mkv lerde aynı klasörün içine atmak yeterli oluyor fakat bluray lerde ne yapmak lazım. yardımlarınızı bekliyoruz.

1. en basit yöntem, BDMV > STREAM içinde bulunan ana film dosyasını bulup (en büyük büyük boyutlu dosyadır genelde) misal 00001.m2ts dosyası,altyazı adınıda 00001.srt yapıp aynı klasöre atıp sonra media playerdan 00001.m2ts dosyasını seçip oynatmak

2. imgburn programı ile BDMV ve CERTIFICATE klösrölerini gösterip blurayi .iso ya çevirmek ,ardından fps değeri uyumlu altyazı dosyasının ismini iso ile aynı yapıp r6s te oynatmak

3. BDMV > STREAM içinde bulunan ana film dosyasını tsmuxer programı ile açıp sonra altyazıyı ekleyip tekrar mux etmek,yalnız bu şekilde menulu bir bluray filmde menu kaybolur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 7 Nisan 2012; 9:47:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Cihaz pdf formatını görmüyor, bu sorun için ek modlu yazılım mevcut mudur ?

r6s in android ile uyumlu bir pdf okuyucu program bulup kurarsanız android üzerinden sanırım pdf leri görüntülüyebilir

Android üzerinden pdf okuyucu yükledim ama cihaz görmedi dosyayı. Aslında çokta önemli değil sonuçta bu media player yapacağı iş belli fazla zorlamaya gerek yok ama acil durumlar için gerekebilir.
  • quote:

quote:

r6s e optik kablo ile bağlayıp ses alabilirsiniz,yanlız bu sistem dts vs. çözemediğinden r6s optik ses çıkış ayarını lpcm olarak ayarlamanız gerekir,kısaca elinizdeki ses sistemine ha kırmızı beyaz rca bağlantı yapmışsınız,ha optik ,pek bir kalite farkı olmayacak

Bilgi için teşekkür ederim.

• update için usb belleğe dosyaları attım, restore'ye basılı tutuyorum fakat bir türlü ekranda upgrade yazısı çıkmıyor. 1 dk bekledim.
    ne kadar basılı tutmak gerekiyor?

**edit, hallettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savage99 -- 6 Nisan 2012; 23:12:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savage99

update için usb belleğe dosyaları attım, restore'ye basılı tutuyorum fakat bir türlü ekranda upgrade yazısı çıkmıyor. 1 dk bekledim.
    ne kadar basılı tutmak gerekiyor?

**edit, hallettim..

cihaz kapalı iken usb yi tak kürdan ile yandan reset düğmesine bas kumanda ile aç enğeç 1sn sonra upgrade yazısını görürssün yazılım usb de dosya içinde olmıyacak açıkta olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

1-Modlu yazılımı kurdum.

Bir el atabilirmisiniz?

bazen okunamadı hatası veriyor,bazen sonra tekrar deneyince açıyor

scripti online güncellemek için ims menüsüne girin,o menüde en sağda en altta bir menü daha var oradan yapılıyor,ismini hatırlayamadım şu an

Teşekkürler.

Bu arada web tarayıcı pek pratik değil, uğraştım biraz çok zahmetli geldi.

• lg lw 650s televizyonda usb bağlantısıile 2 tb harici ile 3d filmleri seyrediyordum. R6S aldım hdmı bağlantısı ile tv bağlantısını yaptım. 2 tb hariciyide R6S cihazına bağladım. filmleri açtığımda görüntü çizgili çizgili geliyor. tv çözünürlüğünü 720 ye çevirince düzeliyor. 1080p modunda çizgili çizgili gösteriyor. tv kumandasından 3dye geçemiyorum. nerde hata yapıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.