Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞİMDİ TEKNOLOJİDEN ÇOK FAZLA ANLAMAM BLUE RAY OYNATICI ARARKEN BU ÜRÜNÜ BULDUM FORUMDADA BAYAĞI GÜZEL YORUMLAR VAR TEKNİK SÖZCÜKLER FORMATLAR ŞU BU FALAN ÇOK KISACA SORMAK İSTİYORUM. YENİ BİR 3D ÖZELLİĞİ OLAN LG 42LW570S ALDIM HAFTAYA GELECEK İNŞALLAH BEN OYNATIYICI ALDIĞIM ZAMAN HEM BLU-RAY DİSCTEN , HEM HARİCİ DİSCTEN, HEMDE İNTERNET ÜZERİNDEN İSTEDİĞİM KANALI YADA BİR ÇOK FİLMİ İZLEYEBEİLME OLANAĞINA SAHİP OLACAKMIYIM? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

bado6100 , Allah analı-babalı büyütsün

Cok tesekkur ederim, darisi isteyenlerin basina :)

Arkadaslar, herkes full SBS diye tutturmus gidiyor. Yahu bir Full SBS rip kac GB haberiniz var mi? Neredeyse bluray iso kadar yer kapliyor. :)

Full sbs oynatabilseydi avantajimiz ne olurdu? filme mkvmerge gibi programlarla kolaylikla TR dublaj dosyasi eklenebilirdi.

Yani yarin oburgun 3D isolara harici ses dosyasi destegi geldigi zaman (gelirse), Full SBS nin hicbir olayi kalmayacak. O yuzden Full SBS bence gereksiz bir formattir.

Alıntıları Göster
    bado6100' dan alıntı:

Yarin oburgun 3D isolara harici ses dosyasi destegi geldigi zaman (gelirse), Full SBS nin hicbir olayi kalmayacak. O yuzden Full SBS bence gereksiz bir formattir.

Bence Egreat ve Realtek'in yazılım mühendisleri bu isteğin üzerinde durmaları kendi yararlarına olur, satış politikalarını doğrudan etkiler. En azından biz Bluray İso görüntü kalitesini görüp bildiğimiz için Fuul SBS bizim için çok önemli değil, ama harici ses olayını 1186DD+ çipsetli cihazlara uyguladıklarında çok süper bir iş çıkartmış olurlar. Ayrıca beklenen ve halen ne olduğu bile muamma olan Sigma 8910 işlemcileri tarihin tozlu raflarına piyasaya sürülmeden göndermiş olur.

Ayrıca Tebrik ederim. Gözün aydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 30 Mart 2012; 19:10:49 >

• Bu cihaz acaba bu filmi oynatırmı

Transformers Dark Of The Moon 2011 BluRay 3D 2Disc CEE 1080p AVC

85.606 GB
  • Oynatıyor.
  • Orijinalden alıntı: popcornhour

Üstad, G,G den şipariş vermiştim cihazı elime ulaştı, Lakin cihazda tık yok Hello yazıyor ekranda kalıyor ?????
    Bir iki aç kapa yaptım bi kere mor bir kere yeşil sarı düz bir ekran geldi v.s özetle cihaz ile alakalı bir tavsiye varmıdır yoksa geri kargolayıp v.s midir..
  • Kürdan yöntemiyle , tekrar yazılım kurarak bir deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaveten Kutu içeriği, Cihaz, Kumanda, Adaptör ve ince tek bir kitapçık mıdır ?
  • quote:

Kürdan yöntemiyle , tekrar yazılım kurarak bir deneyin.

Tavsiye etiğiniz hangi yazılımdır, Zorda değilse sağlamcılık anlamında bir link verirmisiniz.?
  • quote:

Güncel Modlu yazılım ( Türkçe Menülü ) =>http://s2.dosya.tc/server11/iCmnh5/III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9a-DMD-XLCZv4.1.rar.html

Egreat R6S Satış Linki => http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/egreat-r6s-gercek-3d-medya-oynatici-55178198

Şu linkinizi buldum deniyorum

• quote:

Malesef, Yazılımda fayda etmedi cihaz stabil değil..
  • Merhaba,

Egreat r6s media player ile ilgili bütün yazılanları okudum. Alınabilecek en mantıklı cihaz gibi görünüyor. Fakat kullandığım konfigürasyon 3d desteklemiyor. (Panasonic ax200 lcd projeksion 720p) İncelediğim kadarı ile egreat r6s menülü bd dosyalarını açamıyor ama 3d dosyaları açabiliyor.Egreat r6s ile aynı fiyata 1tb disk dahil Iomega 35040 ScreenPlay DX HD Media Player 1TB Full HD 1080p HDMI Usb DLNA (Wi-Fi Adaptör ve Hdmi Kablo Hediye) ürünü de dikkatimi çekiyor. Bir forumda bu ürünün sigma işlemciye sahip olduğuna dair bir yorum gördüm ama araştırmalarımda bunu teyid edemedim. (eğer sigma ise bd menulu dosyaları açması benim için avantajdır. Fakat bu ürünün torrent özelliğine sahip olmadığına dair yorumlarda gördüm. 1tb disk ile beraber gelen bu aletin torrent desteği olmaması da eğer yazılanlar doğru ise ayrı bir sıkıntı! kararsız kaldım sizce hangi aleti seçmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Malesef, Yazılımda fayda etmedi cihaz stabil değil..

O halde cihazı gönderin , arızalı ise değişim yapılır.
  • zobnan , Profil1 Bluray ve ISO ları menülü açabilirsiniz.
    Ayrıca , yukarıdaki cihaz Sigma işlemci olduğunu zannetmiyorum.
    Olsa bile 863X ve 865X serisidir ve bu her iki seri Bluray Menu desteği sunmaz.
  • Hocalar merhaba, dün cihazdan edindim bende. İlk olarak bir sorum olacak, cihazı en son yazılım olan 4.1.2'ye yükselttim ama bu scriptleri kurduğum zaman HD4All menüsüne giremiyorum, 4.0 beta'ya döndüm yine bir çözüm olmadı. Yani bu scriptler'i 4.1.2'de kulnanan arkadaş var mı diye soracağım aslında?
    Teşekkürler.
  • Sanalpazar satış ilanı (ücretsiz kargo)

http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Media-Oynatici__isp2876816

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 31 Mart 2012; 11:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Hocalar merhaba, dün cihazdan edindim bende. İlk olarak bir sorum olacak, cihazı en son yazılım olan 4.1.2'ye yükselttim ama bu scriptleri kurduğum zaman HD4All menüsüne giremiyorum, 4.0 beta'ya döndüm yine bir çözüm olmadı. Yani bu scriptler'i 4.1.2'de kulnanan arkadaş var mı diye soracağım aslında?
    Teşekkürler.

scriptle ilgisi yok,dns ayarlarını aşağıdaki gibi yapın giriyor

DNS1 : 192.168.1.1 (modem hangi ip alıyorsa ona göre,bazı modemlerde 192.168.2.1 olabiliyor
    DNS2 : 8.8.8.8 veya 208.67.222.222
  • Arkadaslar merhaba, Egreat R300 modeli R6S nin ust modelimidir.bu urun hakkinda fikri olan arkadas var mi? Yurtdisindan getirme sansim var.bilgi verirseniz sevinirim.tsk
  • Konsol-Games , arkadaş doğru söylüyor son modlu yazılım ile bende de HD4All menüsü açmıyor.
    DNS leri değiştirdiğim halde , aynı sorun devam ediyor.
    Sanırım son scriptte bir sorun var.
  • quote:

Konsol-Games , arkadaş doğru söylüyor son modlu yazılım ile bende de HD4All menüsü açmıyor.

script o tarihten beri aynı script şu son modlu yazılımı kurduğumda scripti kurmadan öncede girmemişti hd4all a,yazılımı tekrar yükleyip dns değiştirince girdi,bir de scripti yüklemeden önce cihaz üzerinden online script update yapın sonra scripti bir yükleyip deneyin,benim cihazda son modlu yazılım + script çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 31 Mart 2012; 11:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Konsol-Games , arkadaş doğru söylüyor son modlu yazılım ile bende de HD4All menüsü açmıyor.

script o tarihten beri aynı script şu son modlu yazılımı kurduğumda scripti kurmadan öncede girmemişti hd4all a,yazılımı tekrar yükleyip dns değiştirince girdi,bir de scripti yüklemeden önce cihaz üzerinden online script update yapın sonra scripti bir yükleyip deneyin,benim cihazda son modlu yazılım + script çalışıyor

Yok hocam yine çalışmadı update de ettim ama sonuc yok yine dns felan da değiştirmiştim ilk seferinde de zaten Bakalım bu sefer 4.1'i deneyeceğim ayrıca söyle bir olayda var en scripti yükledikten sonra ims'in altındaki system options'a bir daha giremiyorum bisey ters ama çözemedim henüz

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.