Bildirim
Equalizer Programı (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Normal şartlarda almamışsıniz yani
Doğruyu söylemek gerekirse hava atmak için bir numara bir ürün ses kalitesi olarak ise iyi diyen duymadım hiç.ancak önemli olan sizin hissettiğiniz. Dediğim gibi mutluysaniz sorun yok.benim tek kızdığım herkes elindekine en iyisi diyor ve başkalarına en iyi budur diyor.tekrar hayirli olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: umutech
Doğruyu söylemek gerekirse hava atmak için bir numara bir ürün ses kalitesi olarak ise iyi diyen duymadım hiç.ancak önemli olan sizin hissettiğiniz. Dediğim gibi mutluysaniz sorun yok.benim tek kızdığım herkes elindekine en iyisi diyor ve başkalarına en iyi budur diyor.tekrar hayirli olsun.
ciddi diyorum b si gözükmesin diye siyah olanı aldım.benim iphone beyaz mesela beyaz ibeats de b kabak gibi sırıtıyor.o yüzden siyah olanı aldım.bir de kimse şu ana kadar çakmadı vay beats kullanıyorsun falan diyeama bunu almasaydım cx500 ya da brainwavz m2 alacaktım.brainwavz m2 yi beğenmeyen duymadım daha.cidden o paraya alınacak en iyi kulaklık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
quote:
Orijinalden alıntı: umutech
Doğruyu söylemek gerekirse hava atmak için bir numara bir ürün ses kalitesi olarak ise iyi diyen duymadım hiç.ancak önemli olan sizin hissettiğiniz. Dediğim gibi mutluysaniz sorun yok.benim tek kızdığım herkes elindekine en iyisi diyor ve başkalarına en iyi budur diyor.tekrar hayirli olsun.
ciddi diyorum b si gözükmesin diye siyah olanı aldım.benim iphone beyaz mesela beyaz ibeats de b kabak gibi sırıtıyor.o yüzden siyah olanı aldım.bir de kimse şu ana kadar çakmadı vay beats kullanıyorsun falan diyeama bunu almasaydım cx500 ya da brainwavz m2 alacaktım.brainwavz m2 yi beğenmeyen duymadım daha.cidden o paraya alınacak en iyi kulaklık.
Size göre en iyisi,bence o paraya alınacak en iyi kulaklık V sonic gr06
-
SuperLoud Essential programini kullaniorm bence cok basarili ve profesyonel..audio technica ath ws-55i kulaklik ile mukemmel isler cikarior bas tiz mukemmel .. Tavsiye ederm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko.tr -- 21 Mayıs 2015; 5:32:44 > -
EQ 10-Equalizer for IOS kullanıyorum...
Bana göre oldukça kaliteli ve işlevsel bir program.
Aslında diğer EQ programlarından en belirgin farkı
üzerinde entegre radyo oluşu ki, şahsen radyo
dinlemeyi seven biri olarak sırf bunun için aldım diyebilirim
ancak ses kalitesini de dinleyince aradığımın bu olduğunu anladım.
Ayrıca yapımcı şirket ilgili ve pozitif davranıyor, herhangi bir soru
veya isteğe de hemen dönüş yapıyorlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X