Şimdi Ara

polislik sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygsden sonra polislik için mülakatta 120 soru soruluyormus bu sorular hangi derslerden ve kaç net yapman lazım birde zorluk derecesi ne dir ?

• pmyo sınavı bir yarış sınavı olduğu için ne kadar olucağı tahmin edilemez onun için elinden geleni en iyisini yapmak zorundasın o sene adaylar yüksek yaparsa yüksek olur puanlar bunu kimse bilemez. Ancak fikir vermesi açısından aşağıya bir tablo koyuyorum. Matematik ne kadar yaparsan iyi olur belirleyici etken matematik sırf sözel yapabilirim diye düşünürsen tahminim kazanamassın mesela güncel olaylarda hiç bilinmedik yerlerden çıkar netlerin gider.
     polislik sınavı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFear88 -- 15 Şubat 2012; 18:58:23 >
  • Birde 2011 yılında erkeklerdeki gözle görülür şekildeki düşüş gözünüze çarpmıştır bu benim tahminime göre şehit haberleri yüzünden oldu. Çünkü hatırlarsınız temmuzla ağustos arasında 1.5 ayda yanlış hatırlamıyorsam 41 vatan evladı şehit olmuştu onun için çok düşüş var net sayılarında. Birçok insan bu haberlerden sonra vazgeçti. Bu sene inşallah böyle acı haberlerle karşılaşmayız benim tahminim bu senede hersene olduğu gibi 80 net civarı olur yani matematik şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFear88 -- 15 Şubat 2012; 19:11:25 >

PSN:Darkhate90
  • korktuğum kadar değilmiş ya 120 soruda 80 net bi şey değil :D xD gönlümüzce olur mülakat sıkıntılı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

Birde 2011 yılında erkeklerdeki gözle görülür şekildeki düşüş gözünüze çarpmıştır bu benim tahminime göre şehit haberleri yüzünden oldu. Çünkü hatırlarsınız temmuzla ağustos arasında 1.5 ayda yanlış hatırlamıyorsam 41 vatan evladı şehit olmuştu onun için çok düşüş var net sayılarında. Birçok insan bu haberlerden sonra vazgeçti. Bu sene inşallah böyle acı haberlerle karşılaşmayız benim tahminim bu senede hersene olduğu gibi 80 net civarı olur yani matematik şart.

Tahmınınız çok çok çoook çok yanlış.CUmhurıyet tarihinde Polıs alımlarında şehit nedenıyle hıcbır zaman düşüş olmamıştır.Aksıne 2011 yılında İMAM HATİP VE DİĞER PMYO SINAVINA GIREMEYEN LISELERIN GIREBILMESI ICIN Kanunların cıkması ve POLISLER ICIN ASKERLIGIN KALKMIS OLMASI YASASI yayınlandıgı ıcın 2011 de alımların cok daha fazla olacagı tahmın edılıyordu.( Bu tahmın YGS den önce idi ) YGS den hemen sonra akademı puan sıstemınde degısıklık yaparak 280 e ındırıldıgını acıkladı.YGS nın zor olmasından dolayı hem erkek hem bayan adaylarımızda düşüş olmuş , bayan adaylarımızın kontenjanları erkek adaylara göre çok daha az oldugundan net düşüşleri cok fazla göze çarpmamıştır.2010 YGS ıle 2011 YGS yı karsılaştırırsanız zorluk dercesını olayı rahat anlayabılırsınız.

14 Eylül 2008 81.696 kişi
    1 Kasım 2009 52.265 kişi
    3 Temmuz 2010 55.288 kişi

2011 de ıse ,
    44.194 erkek başvurdu)
    12.212 bayan başvurdu)

Erkekler Bayanlar
    Net Puan Net Puan
    2009 80 66 86 71
    2010 82 68 88 73
    2011 74,5 62 86,5 72

Gördügünüz gibi Net ıle alımlar , Başvurunun çokluguna , Pmyo sınavının zorluk derecesıne , sınava gıren ogrencılerın başarısına ws baglıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 24 Şubat 2012; 21:14:35 >
    Keremcem Yırtılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

Birde 2011 yılında erkeklerdeki gözle görülür şekildeki düşüş gözünüze çarpmıştır bu benim tahminime göre şehit haberleri yüzünden oldu. Çünkü hatırlarsınız temmuzla ağustos arasında 1.5 ayda yanlış hatırlamıyorsam 41 vatan evladı şehit olmuştu onun için çok düşüş var net sayılarında. Birçok insan bu haberlerden sonra vazgeçti. Bu sene inşallah böyle acı haberlerle karşılaşmayız benim tahminim bu senede hersene olduğu gibi 80 net civarı olur yani matematik şart.

Tahmınınız çok çok çoook çok yanlış.CUmhurıyet tarihinde Polıs alımlarında şehit nedenıyle hıcbır zaman düşüş olmamıştır.Aksıne 2011 yılında İMAM HATİP VE DİĞER PMYO SINAVINA GIREMEYEN LISELERIN GIREBILMESI ICIN Kanunların cıkması ve POLISLER ICIN ASKERLIGIN KALKMIS OLMASI YASASI yayınlandıgı ıcın 2011 de alımların cok daha fazla olacagı tahmın edılıyordu.( Bu tahmın YGS den önce idi ) YGS den hemen sonra akademı puan sıstemınde degısıklık yaparak 280 e ındırıldıgını acıkladı.YGS nın zor olmasından dolayı hem erkek hem bayan adaylarımızda düşüş olmuş , bayan adaylarımızın kontenjanları erkek adaylara göre çok daha az oldugundan net düşüşleri cok fazla göze çarpmamıştır.2010 YGS ıle 2011 YGS yı karsılaştırırsanız zorluk dercesını olayı rahat anlayabılırsınız.

1 Kasım 2009 52.265 kişi

2011 de ıse ,
    44.194 erkek başvurdu)
    12.212 bayan başvurdu)

Erkekler Bayanlar
    Net Puan Net Puan
    2009 80 66 86 71
    2010 82 68 88 73
    2011 74,5 62 86,5 72

Gördügünüz gibi Net ıle alımlar , Başvurunun çokluguna , Pmyo sınavının zorluk derecesıne , sınava gıren ogrencılerın başarısına ws baglıdır.

polis alımları düştü demedimki şehit haberleri yüzünden bir çok insan vazgeçti onun için netler düştü diye bir tahminde bulundum yoksa alınacak polis sayısı sabittir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

1 Kasım 2009 52.265 kişi

2011 de ıse ,
    44.194 erkek başvurdu)
    12.212 bayan başvurdu)

Erkekler Bayanlar
    Net Puan Net Puan
    2009 80 66 86 71
    2010 82 68 88 73
    2011 74,5 62 86,5 72

polis alımları düştü demedimki şehit haberleri yüzünden bir çok insan vazgeçti onun için netler düştü diye bir tahminde bulundum yoksa alınacak polis sayısı sabittir.

Tamam szn söylediginiz dogru bnım anlatmak ıstedıgım netler ıste.Sonucu oraya bagladım.Netler tamamen YGS nın zorluguyla alakalı.Yıllara göre dagılımı o sekıl.

Ama sız başta belırtmışsınız zaten tahmın ettıgınızı Ben sadece netlerin düşün nedenını söylüyeyim dedim belkı merak eden arkadaşlar olur.
    Keremcem Yırtılır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.