Şimdi Ara

WİRELESS VAR İNTERNET YOK YARDIM PLS.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet in tivibu yayını için getirip taktığı yeni modem yüzünden şuan laptopumdan wireless ile nete giremiyorum. bağlanıyor mükemmelde çekiyor fakat internet erişimi yok diyor ne yaptıysam çözemedim.

Ayrıca eternetle bağlı olan diğer pc den msn e giremiyorum hata kodu veriyor: 80048849

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Arkadaşlar ttnet in tivibu yayını için getirip taktığı yeni modem yüzünden şuan laptopumdan wireless ile nete giremiyorum. bağlanıyor mükemmelde çekiyor fakat internet erişimi yok diyor ne yaptıysam çözemedim.

Ayrıca eternetle bağlı olan diğer pc den msn e giremiyorum hata kodu veriyor: 80048849

Sarı ünlem işareti çıkıyor ise, internet var yalnız ip çakışıyor. Ayarlara gir otomatik ip al yap. Bunu yapabilirsin. Çözmesi kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Arkadaşlar ttnet in tivibu yayını için getirip taktığı yeni modem yüzünden şuan laptopumdan wireless ile nete giremiyorum. bağlanıyor mükemmelde çekiyor fakat internet erişimi yok diyor ne yaptıysam çözemedim.

Sarı ünlem işareti çıkıyor ise, internet var yalnız ip çakışıyor. Ayarlara gir otomatik ip al yap. Bunu yapabilirsin. Çözmesi kolay.

Cevap için teşekkür ederim dostum. dün modemi kapayıp açtım otomatik bağlandı kendi laptop. demek bağlanmadığı zaman ıp alamıyor.

Peki msn ile ilgili bir fikri olan varmı.

• güncel.
    Us psn: HEKTOR-TEG Uk psn: Captain_HEKTOR / piooner, LG, SONY, DALİ, WD, SEAGATE, Lenevo vs. setup.
  • hata kodunu Google a yazıp bakabilirsin. bakacaktim lakin mobildeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın arkadasLar yenı uye oLdum ve konu baslıqı acamadım sızLerden ozur dıLeyerek affınıza sıqınarak burdan sorumu sormak ıstıyorum : benim eLimde ınca nx300 mbps kabLosuz modem var ve kuLLanmakta oLduqum laptop samsunq r540 onunda kabLosuz baqdastırıcısı broadcom 802.11n network adaptor kablosuz baqlantı hızım 72 mbps oLarak cıkıo buqunLerde ınca 300 mbps usb adaptor almayı dusunuyorum sizce 72 mbps ustune cıkabıLırmıyım usb adaptor aLırsam sonucta 300 mbps ozeLLıqı var sımdıden tesekkur edıyorum herkese

Orijinalden alıntı: ayhand28

hata kodunu Google a yazıp bakabilirsin. bakacaktim lakin mobildeyim.

cevap için teşekkürler.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.