+ Bu oyun nasıl platform oyunumu, aksiyon platformmu ? - Yok 2D +???????
Tabi işin gırgırı arkadaş belli çok yorgun normal başarılarının devamını diliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva
Erdinç abi unreal kullanana soruyo;
+ Bu oyun nasıl platform oyunumu, aksiyon platformmu ? - Yok 2D +???????
Tabi işin gırgırı arkadaş belli çok yorgun normal başarılarının devamını diliyoruz
Gelecek vaadediyorlar.
Ya adamlar o kadar oyun yapmışlar bir türlü anlatamıyorlar oyunlarını valla erdinç abi sende orda olmasan ne dediklerini anlayamıyacaz.
quote:
Orijinalden alıntı: simos35
Ya adamlar o kadar oyun yapmışlar bir türlü anlatamıyorlar oyunlarını valla erdinç abi sende orda olmasan ne dediklerini anlayamıyacaz.
Yabancıların yaptıklarını da izledim, bizimkileri gölgede bırakacak ahım şahım çalışmaları yok.
quote:
Orijinalden alıntı: simos35
başarıların devamını dileyelim.
Adamlar 48 saat içinde kendi oyun motorlarını yazıyorlar üstüne birde oyunu yapıyorlar. Yuh diyorum saygı ile eğiliyorum.
beyler şarkının ismi ne acaba?
Zaten Murat Abi çıkmasa şaşardım ben :) Gerçekten çok başarılı oyunlar yapmışlar 48 saat içinde kim bilir ilerde kendi shooter oyunlarımızı, rpg oyunlarımızı yapar hale geliriz. bu denli gelişmeler çok sevindirdi beni :D
bende oyun yaptım için biliyom nekadar ızdıraplı oldunu ben merak ediyom cryengin 3 kullananan var mı
Çok keyifli bir etkinlikti . Bizim oyunumuza videoda yer vermemeniz üzdü ama beni; çekilmiş miydik onuda hatırlamıyorum pek ama son günü pek hatırlamıyorum açıkçası.
Oyunumuz yakında app-storeda yerini alacak 48 saatte tamamen bir oyun bitirilebiliyormuş onu görmüş olduk :) Kâmil grubu olarak hazırladığımız Quintessence oyunu önümüzdeki haftalarda app-store da yerini alacak :)
Vay Murat Abi adamın dibi ya :D
quote:
Orijinalden alıntı: takami59
Adamlar 48 saat içinde kendi oyun motorlarını yazıyorlar üstüne birde oyunu yapıyorlar. Yuh diyorum saygı ile eğiliyorum.
profesörlü olan eğer bir yerden esinlenme filan değilse hakkaten orijinal bi oyun olmuş. gerçi esinlenme olsa bile çizimleri filan çok güzel. en beğendiğim o oldu. her ekibi tebrik ediyorum.
bu sene 2 günle kaçırdım başvuruyu seneye kesinlikle başvuracağım. harika bir organizasyon.
Video için tesekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: gegirti
bu oyunları nasıl oynayabiliriz? ben vidyoyu izleyinceye kadar arkadaş yorum yapmış yukarıda, teşekkürler :)