Şimdi Ara

Global Game Jam 2012 - Türk Yapımcılar İş Başında! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
14.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye yavaş yavaş bu sektöre girmeye başlıyor... Şarkının ismini Söyleyebilecek birisi varmı bu arada.
  • herşeyden önce bay_e' ye teşekkürler.bu karda kışta Ankara'ya gitmişsiniz.bizlere faydalı olabilmek için.gerçekten helal olsun yaaa!!!
  • millet kafayı yemiş cidden teşekkürler bsc ekibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

millet kafayı yemiş cidden teşekkürler bsc ekibi
    Çok seviyorum bu etkinliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

bu oyunları nasıl oynayabiliriz?
    ben vidyoyu izleyinceye kadar arkadaş yorum yapmış yukarıda, teşekkürler :)

http://globalgamejam.org/og/games/16973/list
  • Erdinç abi unreal kullanana soruyo;

+ Bu oyun nasıl platform oyunumu, aksiyon platformmu ?
    - Yok 2D
    +???????

Tabi işin gırgırı arkadaş belli çok yorgun normal başarılarının devamını diliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva

Erdinç abi unreal kullanana soruyo;

+ Bu oyun nasıl platform oyunumu, aksiyon platformmu ?
    - Yok 2D
    +???????

Tabi işin gırgırı arkadaş belli çok yorgun normal başarılarının devamını diliyoruz
    Gelecek vaadediyorlar.
  • Ya adamlar o kadar oyun yapmışlar bir türlü anlatamıyorlar oyunlarını valla erdinç abi sende orda olmasan ne dediklerini anlayamıyacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simos35

Ya adamlar o kadar oyun yapmışlar bir türlü anlatamıyorlar oyunlarını valla erdinç abi sende orda olmasan ne dediklerini anlayamıyacaz.
    Yabancıların yaptıklarını da izledim, bizimkileri gölgede bırakacak ahım şahım çalışmaları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simos35

Ya adamlar o kadar oyun yapmışlar bir türlü anlatamıyorlar oyunlarını valla erdinç abi sende orda olmasan ne dediklerini anlayamıyacaz.
    başarıların devamını dileyelim.
  • Adamlar 48 saat içinde kendi oyun motorlarını yazıyorlar üstüne birde oyunu yapıyorlar. Yuh diyorum saygı ile eğiliyorum.
  • beyler şarkının ismi ne acaba?
  • Zaten Murat Abi çıkmasa şaşardım ben :) Gerçekten çok başarılı oyunlar yapmışlar 48 saat içinde kim bilir ilerde kendi shooter oyunlarımızı, rpg oyunlarımızı yapar hale geliriz. bu denli gelişmeler çok sevindirdi beni :D
  • bende oyun yaptım için biliyom nekadar ızdıraplı oldunu ben merak ediyom cryengin 3 kullananan var mı
  • Çok keyifli bir etkinlikti . Bizim oyunumuza videoda yer vermemeniz üzdü ama beni; çekilmiş miydik onuda hatırlamıyorum pek ama son günü pek hatırlamıyorum açıkçası.

Oyunumuz yakında app-storeda yerini alacak 48 saatte tamamen bir oyun bitirilebiliyormuş onu görmüş olduk :) Kâmil grubu olarak hazırladığımız Quintessence oyunu önümüzdeki haftalarda app-store da yerini alacak :)
  • Vay Murat Abi adamın dibi ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: takami59

Adamlar 48 saat içinde kendi oyun motorlarını yazıyorlar üstüne birde oyunu yapıyorlar. Yuh diyorum saygı ile eğiliyorum.
    profesörlü olan eğer bir yerden esinlenme filan değilse hakkaten orijinal bi oyun olmuş. gerçi esinlenme olsa bile çizimleri filan çok güzel. en beğendiğim o oldu. her ekibi tebrik ediyorum.

bu sene 2 günle kaçırdım başvuruyu seneye kesinlikle başvuracağım. harika bir organizasyon.
  • Video için tesekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

bu oyunları nasıl oynayabiliriz?
    ben vidyoyu izleyinceye kadar arkadaş yorum yapmış yukarıda, teşekkürler :)

oyunları burdan indirebilirisiniz
    http://globalgamejam.org/og/games/16973/list
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertanekmekci

beyler şarkının ismi ne acaba?

Silly Snails - Never Ending Story

O soğukta yorulmadan çekmişsiniz. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.