Şimdi Ara

Global Game Jam 2012 - Türk Yapımcılar İş Başında! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
14.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye yavaş yavaş bu sektöre girmeye başlıyor... Şarkının ismini Söyleyebilecek birisi varmı bu arada.
  • herşeyden önce bay_e' ye teşekkürler.bu karda kışta Ankara'ya gitmişsiniz.bizlere faydalı olabilmek için.gerçekten helal olsun yaaa!!!
  • millet kafayı yemiş cidden teşekkürler bsc ekibi
  • Çok seviyorum bu etkinliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

bu oyunları nasıl oynayabiliriz?
    ben vidyoyu izleyinceye kadar arkadaş yorum yapmış yukarıda, teşekkürler :)

http://globalgamejam.org/og/games/16973/list
  • Erdinç abi unreal kullanana soruyo;

+ Bu oyun nasıl platform oyunumu, aksiyon platformmu ?
    - Yok 2D
    +???????

Tabi işin gırgırı arkadaş belli çok yorgun normal başarılarının devamını diliyoruz
  • Gelecek vaadediyorlar.
  • Ya adamlar o kadar oyun yapmışlar bir türlü anlatamıyorlar oyunlarını valla erdinç abi sende orda olmasan ne dediklerini anlayamıyacaz.
  • Yabancıların yaptıklarını da izledim, bizimkileri gölgede bırakacak ahım şahım çalışmaları yok.
  • başarıların devamını dileyelim.
  • Adamlar 48 saat içinde kendi oyun motorlarını yazıyorlar üstüne birde oyunu yapıyorlar. Yuh diyorum saygı ile eğiliyorum.
  • beyler şarkının ismi ne acaba?
  • Zaten Murat Abi çıkmasa şaşardım ben :) Gerçekten çok başarılı oyunlar yapmışlar 48 saat içinde kim bilir ilerde kendi shooter oyunlarımızı, rpg oyunlarımızı yapar hale geliriz. bu denli gelişmeler çok sevindirdi beni :D
  • bende oyun yaptım için biliyom nekadar ızdıraplı oldunu ben merak ediyom cryengin 3 kullananan var mı
  • Çok keyifli bir etkinlikti . Bizim oyunumuza videoda yer vermemeniz üzdü ama beni; çekilmiş miydik onuda hatırlamıyorum pek ama son günü pek hatırlamıyorum açıkçası.

Oyunumuz yakında app-storeda yerini alacak 48 saatte tamamen bir oyun bitirilebiliyormuş onu görmüş olduk :) Kâmil grubu olarak hazırladığımız Quintessence oyunu önümüzdeki haftalarda app-store da yerini alacak :)
  • Vay Murat Abi adamın dibi ya :D
  • profesörlü olan eğer bir yerden esinlenme filan değilse hakkaten orijinal bi oyun olmuş. gerçi esinlenme olsa bile çizimleri filan çok güzel. en beğendiğim o oldu. her ekibi tebrik ediyorum.

bu sene 2 günle kaçırdım başvuruyu seneye kesinlikle başvuracağım. harika bir organizasyon.
  • Video için tesekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

bu oyunları nasıl oynayabiliriz?
    ben vidyoyu izleyinceye kadar arkadaş yorum yapmış yukarıda, teşekkürler :)

oyunları burdan indirebilirisiniz
    http://globalgamejam.org/og/games/16973/list
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertanekmekci

beyler şarkının ismi ne acaba?

Silly Snails - Never Ending Story

O soğukta yorulmadan çekmişsiniz. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.