Şimdi Ara

Geçersiz SIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun ekranında Geçersiz sim yazıyo telefonun markası 'goldmaster m9' birisini aramaya çalıştığımda ise 'bağlanamıyor' hatası veriyo, telefona başka sim kartı taktığım zamanda aynı hatayı veriyo.Hattım turkcell gidip sim i değiştiriyim diyom diğer simlerdede aynı hatayı veriyo, bide telefon çift sim' li Telefon kaçak da değil çin malıda değil,Geçersiz SIM hatasından önce kendi hafızası üzerinde işlemde yaptırmıyordu. Acaba Vİrüs flnmı girdi Yardım lütfen..!!Varmı bi çözümü?

Orijinalden alıntı: furkan317

Telefonun ekranında Geçersiz sim yazıyo telefonun markası 'goldmaster m9' birisini aramaya çalıştığımda ise 'bağlanamıyor' hatası veriyo, telefona başka sim kartı taktığım zamanda aynı hatayı veriyo.Hattım turkcell gidip sim i değiştiriyim diyom diğer simlerdede aynı hatayı veriyo, bide telefon çift sim' li Telefon kaçak da değil çin malıda değil,Geçersiz SIM hatasından önce kendi hafızası üzerinde işlemde yaptırmıyordu. Acaba Vİrüs flnmı girdi Yardım lütfen..!!Varmı bi çözümü?

garantiye götürün.
    GSM modüller ve imei kayıt
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.