Şimdi Ara

iPhone 4S - Jailbreak Sonrası Cihazda Yaşanan Sorunlar?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
3
Favori
10.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradarda farklı versiyonlar farklı yükleme şekilleriyle dosyalar düşüyor nete... Bi çok arkadaş yaptı kullanıyor. Bi çoğu yaparken acayip sorunlarla uğraştı.

Son olarak tek tuşla jb olayıda aktif oldu windowsta... Artık herkesin sorunsuz yapabilceğini düşünerek sormak istiyorum;

4S için JB yapıpta telefondaki uygulamalar olsun programlar olsun bi sorunla karşılaşan oldumu?

Bi arkadaş demiş restore yaptığım halde Cydia gitmiyor. Diğeri demiş kamera beyaz oldu. Bi başkası ss koymuş menüdeki ikonlar kaybolmuş vs... Bi başkası ilgili tweakleri içeren hackoulo.us vs bağlanamadığından bahsetmiş.

Varmı bu gibi sorun yaşayan arkadaşlar? Bilelim bu gibi gariplikleri ona göre karar verelim JB konusunda...

Evet beyler nedir ne değildir?

• Şimdilik hiçbir sorun yok hocam çok şükür.. Bir tek sesli notlar uygulaması'nın ikonu beyaz renkli oldu, sonra bir respring oldu telefon, şimdi ikon normalleşti..Telefon görüşmesi yaptım, kamerayı denedim, siri'yi denedim, takır takır çalışıyorlar..
  • Mevcut konularda bi dünya sorun gördüm. En sonuncusu indirilen uygulamalar ve oyunlardaki görüntünün net olmayışıydı.

Beyler varsa bu tür şeyler yazında bilelim yahu...
  • Bazen ikonlar beyaz oluyor sonra kendi kendine geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Mevcut konularda bi dünya sorun gördüm. En sonuncusu indirilen uygulamalar ve oyunlardaki görüntünün net olmayışıydı.

Bu sorun var sanırım bende de, fruit ninja ve tiny wings oyunlarında görüntü retina değildi.. Düşük versiyonlarını indirmemden kaynaklı diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

quote:

Mevcut konularda bi dünya sorun gördüm. En sonuncusu indirilen uygulamalar ve oyunlardaki görüntünün net olmayışıydı.

Bu sorun var sanırım bende de, fruit ninja ve tiny wings oyunlarında görüntü retina değildi.. Düşük versiyonlarını indirmemden kaynaklı diye düşünüyorum..

Bu tür şeyleri okudum ama tam yerlerini bilmiyorum.

JB kuran arkadaşlardan ricam cihazı uygulamaları vs çalıştırarak test edebilirlermi şöyle ufaktan...

Ne var ne yok görmek açısından.

Ne biliyim görüşme olsun sms olsun kamera olsun resim video çekmek olsun...

Simgelerin kaybolması kronik bişeymi? hemen herkeste var bu durum.

• Jailbreak acaba ne kadar etkileyecek şarj durumunu diye düşündüğüm negatif yönde olmadı.Bılindiği gibi 9A405-9A406 IPSW batarya ve şebeke sım kart mesaj sesı vs ıle bayağı sorunluydu.Bende İOS5 5.1 Beta3 ü Jb cıkacak diye 3 gun önce kaldırdım ve bugün öğle jb yaptım.Düşündüğüm şarj olayında bir iyileşme ve sınyal sebeke sorunu tamamen yok olmuştu..Keyifle Jb olarak 5.1'e Jb cıkana kadar kullanacağım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone kapanma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 4s 64gb - Beyaz, ios 5.01(9a405);
    cmd ile uzun jailbreak yaptım windows üzerinden;
    1-Mesajlar; Sms alıyor, gönderiyor, sorunsuz çalışıyor

2-Telefon; Gelen ve giden arama test edildi, hoparlör ve ahize sorunsuz çalışıyor

3-Ana Ekran; İkon kaybolma olarak, 1kez sesli notlar ikonu beyazlaştı, 5 saniye sürmedi eski haline döndü, şimdi sorunsuz

4-Bağlantı; wi-fi ve 3g internetler bağlantıları ve sinyal seviyeleri test edildi, sorunsuz çalışıyor

5-Kamera; video ve fotoğraf çekildi, ikisi de sorunsuz, renklerde sarı yoğunluğunda problem yok, sorunsuz çalışıyor

6-Retina Ekran; İndirilen Fruit Ninja ve Tiny Wings uygulamaları retina ekran ayarında değil, dikkatli bakınca belli oluyor ancak.. Çok da problem yaratmıyor, oyunların yüksek versiyonlarını indirince düzelir diye umuyorum..

7-Siri; Sohbet edildi, hala hoşsohbet bir hanımefendi

Bakmamı istediğiniz başka birşey olursa yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 22 Ocak 2012; 1:11:39 >

• Eyvallah hocam çok sağol...

Dediğim gibi diğer konualrdan rastladığım sorun mesajlarını burda paylaşırım sende olursa eğer bi bakarsın harbiden varmı yokmu diye ;)
  • quote:

Eyvallah hocam çok sağol...

Dediğim gibi diğer konualrdan rastladığım sorun mesajlarını burda paylaşırım sende olursa eğer bi bakarsın harbiden varmı yokmu diye ;)

Tabii hocam, ne demek..

Yarın ayrıca şarj gitme süresini de kontrol ederim..
  • arkadaslar ilk defa jb ve cydia kullanıyorum nasıl uygulama indirebilirim
  • Bende mac kullanarak yaptim jb. su zamana kadar sorun yasamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Jailbreak acaba ne kadar etkileyecek şarj durumunu diye düşündüğüm negatif yönde olmadı.Bılindiği gibi 9A405-9A406 IPSW batarya ve şebeke sım kart mesaj sesı vs ıle bayağı sorunluydu.Bende İOS5 5.1 Beta3 ü Jb cıkacak diye 3 gun önce kaldırdım ve bugün öğle jb yaptım.Düşündüğüm şarj olayında bir iyileşme ve sınyal sebeke sorunu tamamen yok olmuştu..Keyifle Jb olarak 5.1'e Jb cıkana kadar kullanacağım...

5.1 beta3 den 5.0.1 e geri dönülenebiliyomu?
  • bendede email ve harita iconu beyazlasti.
  • Var bendeki sorun muzik dinlerken hopörlerden muzik takiliyor lutfen yardim edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrozan -- 22 Ocak 2012; 10:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Jailbreak acaba ne kadar etkileyecek şarj durumunu diye düşündüğüm negatif yönde olmadı.Bılindiği gibi 9A405-9A406 IPSW batarya ve şebeke sım kart mesaj sesı vs ıle bayağı sorunluydu.Bende İOS5 5.1 Beta3 ü Jb cıkacak diye 3 gun önce kaldırdım ve bugün öğle jb yaptım.Düşündüğüm şarj olayında bir iyileşme ve sınyal sebeke sorunu tamamen yok olmuştu..Keyifle Jb olarak 5.1'e Jb cıkana kadar kullanacağım...

5.1 beta3 den 5.0.1 e geri dönülenebiliyomu?

Dönebilirsiniz.Ancak Tıynumbrella kullandıysanız.Önce C/WINDOWS/SYSTEM 32/DRIVER/ETC dosyasını acıp apple serverlerını sılın ve kaydetın cıkın sonra yine ETC dosyası içinde bulunan Tıynumbrellahost dosyasını tamamen silin Pc yi kapatıp açın.Bunu yapmanızdaki neden Geri yükleme yaparken meshur ıtunes hatası olarak bilinen 3194 kodlu hatayı almamaktır..

• şimdilik bir sorun yok.. windows yeni cıkan verisonla jailbreak yaptım.. suana kadar bir sorunla karsılasmadım..olursa yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyimser bir gul

bendede email ve harita iconu beyazlasti.

Arkadaşlar herkes Jb cıkınca yüklendı heyecanla hemen..Ben hmen yapmadı ilk önce güzel bir restore yaptım..Yedeklerımı aldım yenı iPhone olarak restoreden sonra bır defada Jb yaptım şu ana kadarda ne beyaz ıcon ne bır donma takılma vs hıc olmadı wınterboard sbsettıng actıvator vs gıbı genelde sorun cıkaran programlarda yuklu tavsıyem güzel bir restore yapın bu sorunlar olmıyacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

arkadaslar ilk defa jb ve cydia kullanıyorum nasıl uygulama indirebilirim

Cok dogru bi yerde soruyosun bu soruyu dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrozan

Var bendeki sorun muzik dinlerken hopörlerden muzik takiliyor lutfen yardim edin

Kimsede yokum mu boyle bi sorun bi bakin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.