Fazladan beta keyi olan arkadas var ise pm atsin lutven.
Fazladan beta keyi olan PM atarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler
beta key olan varsa fazladan verebilirmi rica etsem....
fazla keyi olan varsa pm atsın lütfen.
arkadaşlar ben 1 yıl önce oynuyodum sattım gladımı falan şmdi arkadaştan account aldım veteran olalım diye ama bendeki cd den yükledim oyunu update ettim 2.7 ye bu free to play olunca tekrarmı client indircez ona kafam çok takıldı inş bide onla uraştırmaz şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Magnover
arkadaşlar ben 1 yıl önce oynuyodum sattım gladımı falan şmdi arkadaştan account aldım veteran olalım diye ama bendeki cd den yükledim oyunu update ettim 2.7 ye bu free to play olunca tekrarmı client indircez ona kafam çok takıldı inş bide onla uraştırmaz şimdi
F2P gameclent indircen .Senin pc de olan 2.7 kendi dosyalarına kopyalayacak sonra 2gb bi update yapar ve hazır olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: ducklaw41
quote:
F2P gameclent indircen .Senin pc de olan 2.7 kendi dosyalarına kopyalayacak sonra 2gb bi update yapar ve hazır olursun.
16.5 gb illa indiricez yani :(
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ducklaw41
quote:
16.5 gb illa indiricez yani :(
yok ole değil.
sitede gameclent var. 99mb. bişe onu indiriyon sonra o program sendeki kayıtlı 2.7 oyunu kopyalıyor.sonrasında free son update yapip bitiriyor.
merhabalar beta keyi olan pm atabilirse sevinirim, teşekkürler.
ne beta key mis arkadas, gelsin acilis da oynayalim ne is bu beta key yok client uyuyor pc de....
elinde key olan varsa gönderebilirse sevinirim...
selamlar uzun süredir aion f2p yi takip ediyordum suan bütün siteleri arastırsamda herhangi bir beta key dağıtımı yapılmıyor eğer beta keyi olan biri varsa lütfen bana verebilirmi tskler
isteyen arkadas icin beta key: OJHA-RAB7-VAC4-PR2W (kullanilmamis). kullanacak olan arkadas yazsin burada ki bilelim kullanilmis mi kullanilmamis mi.
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x
isteyen arkadas icin beta key: OJHA-RAB7-VAC4-PR2W (kullanilmamis). kullanacak olan arkadas yazsin burada ki bilelim kullanilmis mi kullanilmamis mi.
Tşk.ederim ben aldım kullandım.
fazla beta keyi olan atarsa sevinirim arkadaşlar
elinde olan varsa bir keyde ben alabilirim klavyenize sağlık
Fazladan keyi olanlar bir key bana verebilirmi ?
Key işi yatar beyler 5 gün sonra beta bitiyor bence dağıtmazlar artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Turko24
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x