Şimdi Ara

Aion F2P 26 Ocak - 16 Şubat CBT (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
11.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazladan beta keyi olan arkadas var ise pm atsin lutven.
  • Fazladan beta keyi olan PM atarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler
  • beta key olan varsa fazladan verebilirmi rica etsem....
  • fazla keyi olan varsa pm atsın lütfen.
  • arkadaşlar ben 1 yıl önce oynuyodum sattım gladımı falan şmdi arkadaştan account aldım veteran olalım diye ama bendeki cd den yükledim oyunu update ettim 2.7 ye bu free to play olunca tekrarmı client indircez ona kafam çok takıldı inş bide onla uraştırmaz şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnover

arkadaşlar ben 1 yıl önce oynuyodum sattım gladımı falan şmdi arkadaştan account aldım veteran olalım diye ama bendeki cd den yükledim oyunu update ettim 2.7 ye bu free to play olunca tekrarmı client indircez ona kafam çok takıldı inş bide onla uraştırmaz şimdi

F2P gameclent indircen .Senin pc de olan 2.7 kendi dosyalarına kopyalayacak sonra 2gb bi update yapar ve hazır olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

quote:

arkadaşlar ben 1 yıl önce oynuyodum sattım gladımı falan şmdi arkadaştan account aldım veteran olalım diye ama bendeki cd den yükledim oyunu update ettim 2.7 ye bu free to play olunca tekrarmı client indircez ona kafam çok takıldı inş bide onla uraştırmaz şimdi

F2P gameclent indircen .Senin pc de olan 2.7 kendi dosyalarına kopyalayacak sonra 2gb bi update yapar ve hazır olursun.

16.5 gb illa indiricez yani :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

quote:

16.5 gb illa indiricez yani :(

yok ole değil.

sitede gameclent var. 99mb. bişe onu indiriyon sonra o program sendeki kayıtlı 2.7 oyunu kopyalıyor.sonrasında free son update yapip bitiriyor.

• merhabalar beta keyi olan pm atabilirse sevinirim, teşekkürler.
  • ne beta key mis arkadas, gelsin acilis da oynayalim ne is bu beta key yok client uyuyor pc de....
  • elinde key olan varsa gönderebilirse sevinirim...
  • selamlar uzun süredir aion f2p yi takip ediyordum
    suan bütün siteleri arastırsamda herhangi bir beta key dağıtımı yapılmıyor
    eğer beta keyi olan biri varsa lütfen bana verebilirmi tskler
  • isteyen arkadas icin beta key: OJHA-RAB7-VAC4-PR2W (kullanilmamis). kullanacak olan arkadas yazsin burada ki bilelim kullanilmis mi kullanilmamis mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

isteyen arkadas icin beta key: OJHA-RAB7-VAC4-PR2W (kullanilmamis). kullanacak olan arkadas yazsin burada ki bilelim kullanilmis mi kullanilmamis mi.

Tşk.ederim ben aldım kullandım.
  • fazla beta keyi olan atarsa sevinirim arkadaşlar
  • elinde olan varsa bir keyde ben alabilirim klavyenize sağlık
  • Fazladan keyi olanlar bir key bana verebilirmi ?
  • Key işi yatar beyler 5 gün sonra beta bitiyor bence dağıtmazlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

isteyen arkadas icin beta key: OJHA-RAB7-VAC4-PR2W (kullanilmamis). kullanacak olan arkadas yazsin burada ki bilelim kullanilmis mi kullanilmamis mi.

Tşk.ederim ben aldım kullandım.

no problem
  • elinde key olan varsa pm atabilirmi lutfen
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.