Şimdi Ara

CEPTE MSN MESENGER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
55.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cepte msn konusunda acil yardım

www.ceptemsn.com adresinden bilgi alarak wap.ceptemsn.com dan siemens s65 telefonuma java msn programı yükledim yalnız programla oturum açamıyorum
    çalışıyor ilk basta bir kereye mahsus sms göndermek isitiyor. Güvenil.Değil diye bir menü geliyor.

izin ver verme bir kez izin ver gibi secenkler çıkyor.
    Java olarak yapan veya adrese girip deneyip bana cvp yazabilecek varmı?????

TEŞEKKÜRLER.............

İntel İnside Pentium III 800 MHz@933 MHz - 512 MB Kingston SD RAM(PC 150) - 40 GB Samsung Ultra ATA 100 HDD - 64 MB Nvidia GF4 Mx440 SE(250/280@320/420) - 50x max CD ROM - Jetway PIII Anakart - 17" Vestel Flat Siyah Monitör - Creative Vibra128 Sound - Rockwell 56K Modem V92
  • Hocam peki turbo msn de mi gpr kullanıyor yani fiyatı nasıl az yakıyormu????
    İntel İnside Pentium III 800 MHz@933 MHz - 512 MB Kingston SD RAM(PC 150) - 40 GB Samsung Ultra ATA 100 HDD - 64 MB Nvidia GF4 Mx440 SE(250/280@320/420) - 50x max CD ROM - Jetway PIII Anakart - 17" Vestel Flat Siyah Monitör - Creative Vibra128 Sound - Rockwell 56K Modem V92
  • Program parali oldugu icin program tarafindan register yani kayit olman icin sms gonderiliyor.Turbomsn yi kullan java surumu varmi bilmiyorum.Ayrica kullandigin gprs yada internet kullandigin programa gore ucretlendirmede farklilik gostermez.Senin gprsi kullandigin surede kb uzerinden ne kadar txt dokuman gonderdigin ve aldiginla ilgili kullandigin sebeke ucretlendirir.Kisaca Operatorun tarifesi neyse onu odersin.Taksiye binmis gibi dusun
    quote:

Orjinalden alıntı: ATB

Arkadaşlar

cepte msn konusunda acil yardım

www.ceptemsn.com adresinden bilgi alarak wap.ceptemsn.com dan siemens s65 telefonuma java msn programı yükledim yalnız programla oturum açamıyorum
    çalışıyor ilk basta bir kereye mahsus sms göndermek isitiyor. Güvenil.Değil diye bir menü geliyor.

izin ver verme bir kez izin ver gibi secenkler çıkyor.
    Java olarak yapan veya adrese girip deneyip bana cvp yazabilecek varmı?????

TEŞEKKÜRLER.............

• arkadaslar erıcson k700i oluyomu acil cvp verırsenız sevınırım

Orjinalden alıntı: asi_prens

arkadaslar erıcson k700i oluyomu acil cvp verırsenız sevınırım

olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi_prens

arkadaslar erıcson k700i oluyomu acil cvp verırsenız sevınırım

al bu topicteki ayarları yap k700i msn için

http://forum.donanimhaber.com/m_5623939/tm.htm
    Cep telefonunuzdan MSN ye girin!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • n-gage kullanıyorum.

symbian sürümü en son bir güncelleme yaptı. hiç bir şekilde oturumu açamıyorum. ya bağlantı zaman aşımı, ya da hatalı kullanıcı adı veya şifresi uyarısı veriyordu. e-posta ile bilgilendirdim en kısa sürede halledeceğiz dediler.

java versiyonunu hem se k700'e hem de n-gage'e hem de 7200'a yükledik.

gerçi 7200'a yüklenemedi, telefonda 1,5Mb boş alan olmasına karşın heterli hafıza yok dedi.
    k700'e yüklendi ama oturum açamadık, e-posta ile bilgilendirdim en kısa sürede halledeceğiz dediler.

n-gage'e yükledim, uygulama "açılmadı" bile, e-posta ile bilgilendirdim ztn symbian sürümü var dediler, ben de bilmiyordum sanki...
  • evet bende de bazen kullanıcı adı şifre hatası bazen de bağlantı hatası verdi. silip yeniden yukledim bu defa da sms gonderilecek dedi tamam dedim bi turkcell numarası cıktı gonderilecek kısmına onu da okeyledim ama sms gonderimi basarısız tekrar deneyin dedi. defalarca yaptım ama aynı. mig33 için iyi diyorlar ama bende o da sorun cıkardı bağlanamadım. eMSN de tek kisiyle konusabiliyosun her defasında close session yapmak gerekiyo fln kötü bir durum ve zaman alıyor. bunlardan baska ücretsiz kullanabileceğimiz bir java msn uygulaması var mıdır?
  • miLLet ߀nde jawa desteqLi teL. war ona msn messenger atmak istiyorum ama nerden hani siteden ßana yardım ederseniz sewinirim arıyorum ama ßuLamıyorum
    adımız İmzamızDır.
  • Arkadaşlar nokia 9300 communicator için messenger bilenler varmı, bende agile vardı artık bağlanmıyor

‘Yâ Hû!’ hitabı
    ‘Hû’ya aşina olana yapılır, O’nu bilen O’nun edebini bilir
  • k700i nin msn e bağlandığını bilmiyodum..ayar çekip bi deniyim gerçi günün yarısından çoğundan msn deyiz

• bende cepte msn indirdm ilk msjı yolladı ama oturumu acamıyor. versiyon kontrol diyor, ondan sonra da zaman asımı.. telfn modeli 6670.. nasıl yapıcam ayarlarını??
    Janissaries
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXe|hack

miLLet ߀nde jawa desteqLi teL. war ona msn messenger atmak istiyorum ama nerden hani siteden ßana yardım ederseniz sewinirim arıyorum ama ßuLamıyorum

Telefonunun ne olduğunu söylememişsin ama jar uzantılı java programlarını destekleyen telefonlarda çalışan msn programı. Symbian tellerde de
    çalışıyor. İşine yarayabilir
    http://rapidshare.de/files/4908712/QuickIM.jar.html
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• www.my-cep.com wewww.guduwap.com burda ıstedııgın msn prog bulabılırsın .....

ASTRA G ELEGANCE
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.