Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Mustafa ne iş yapar adada bilen varsa yazsın ?? Ortalığı en çok karıştıran Mustafa bence adamlarla konuşup yerde yatırdı yok böyle birşey birde Nihata terbiyesizlik yapıyosun diyor Merve bari göz zevkine birebir
  • Hiç izlememiştim ilk kez izledim Leyla ile Mecnun'a kadar , ciddi ciddi eğlendim Valla , tek sevmediğim tarafı durup durup ağlıyorlar , "ailemi özledim" olaylarına giriyorlar , bilmeyende diyecek zorla gelmişler.

Bir de Mustafa Topaloğlu neden yarışmalarda oynamıyor? Çokta sorunlu bir adam her şeye laf söylüyor.
  • Bunlar gerizekalı yemin ediyorum Anılı göndericektik diyorlar ulan Anıl da mı kendini yazıcaktı illa biri çıkıcak karşısına sms için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Hiç izlememiştim ilk kez izledim Leyla ile Mecnun'a kadar , ciddi ciddi eğlendim Valla , tek sevmediğim tarafı durup durup ağlıyorlar , "ailemi özledim" olaylarına giriyorlar , bilmeyende diyecek zorla gelmişler.

Bir de Mustafa Topaloğlu neden yarışmalarda oynamıyor? Çokta sorunlu bir adam her şeye laf söylüyor.

hoca ilk kez bugün izledim diyon ama bugün ailemi özledim filan diye ağlayan mağlayan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muran87

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Hiç izlememiştim ilk kez izledim Leyla ile Mecnun'a kadar , ciddi ciddi eğlendim Valla , tek sevmediğim tarafı durup durup ağlıyorlar , "ailemi özledim" olaylarına giriyorlar , bilmeyende diyecek zorla gelmişler.

hoca ilk kez bugün izledim diyon ama bugün ailemi özledim filan diye ağlayan mağlayan olmadı

Dostum illaki kanalları gezerken görüyorum , kanalları gezerken Show'u atlamıyorum ki. Geçen gördüm 2-3 dk. durdum , biri şarkı söylüyordu diğerleri de ağlıyordu. Bugün 1 saatten fazla izlemişimdir herhalde.

• Arkadaşlar yarışmacıların kaldıkları adalar nereden baksanız 10,15 kmkare vardır.İlla ki o kadar büyük bir yerde yenilebilecek hayvan da vardır.Acun, adanın büyüklüğünü göze alarak yarışmalara belirli bir sınır çizmiştir:(Şurayı geçmiyeceksiniz demiştir:(Bunu demiş ki şimdiye kadar ormanın derinliklerine giden kimseyi görmedik!Orman da ciddi ciddi yiyecek arayan kimseyi görmedik!Bu nasıl bir SURVİVOR ? Amerikalıların survivorunda s.x,kaybolma olayları fln var:D Böyle, hayatta kalma savaşı verilmez!! Haksız mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 3 Nisan 2012; 1:32:15 >
  • Sibel Tuzun
  • mustafa topaloğlu çok konuşuyor kafa ütülüyor olmadık zamanda olmadık işler yapıyor. alp ve anıl onu kıramadıkları için işler bu duruma geldi.
    bayanlar gece gece bi sus da uyu diyorlar bu yüzden tartışma çıkarıyor. Her göz altında torba olanı dışlayacaksak işimiz var bu memlekette.
    Sibel Tüzün böyle dandik ithamlarla kışkışlanacak insan değildir hatırlatırım gençler. Gitmesi gereken ilk kişi mustafa topaloğludur. Adama resmen bez bağlamadıkları kaldı.
  • O Değilde Mustafa'nın Sibel'in İsmini Yazdı Kutuya Atıcakdı Orda Söylediği Laflar Neydi Öyle Gülme Krizine Girdim Birde O Kadar Ciddi ki Tam GIF'lik. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muelincolt

Bir dahaki sefere yine anılı yazar bu ünlüler

Bende yine o zaman oyumu atarım Anıla,gheleki karşısına Merve gelirse 5oy benden Anıla
  • Mervede sinsi bir kız.Arkadan çok konuşuyor.Doğuşu falan doldurup anılı yazdırdı :) Nihatıda anıla karşı yalancı falan diye dolduruyor.Öteki elemede kim güçsüzse o gitsin bence.Şu anda en güçsüzler mustafa topaloğlu ve merve görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Mervede sinsi bir kız.Arkadan çok konuşuyor.Doğuşu falan doldurup anılı yazdırdı :) Nihatıda anıla karşı yalancı falan diye dolduruyor.Öteki elemede kim güçsüzse o gitsin bence.Şu anda en güçsüzler mustafa topaloğlu ve merve görünüyor.

aynen merve ayıp etti. mervede sözde mustafaya çok gıcıktı onu yazması gerekirdi gitti anılı yazdı.

merveden korkun beyler nede olsa kız milleti.
  • Beyler bu yarışmanın çekimleri birbirine yakın 2 adada yapılıyor,
    çekimleri yapmak için kimsenin yaşamadığı adaya gidiliyor, günlük çekimler yapılıyor.
    sonra tekrar asıl adaya dönülüp otellere odalara çıkılıyor.
    tv de sanki sürekli o odada yaşıyorlar, orda yiyip içiyorlar gibi kandırmaca söz konusu,
    bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

Beyler bu yarışmanın çekimleri birbirine yakın 2 adada yapılıyor,
    çekimleri yapmak için kimsenin yaşamadığı adaya gidiliyor, günlük çekimler yapılıyor.
    tv de sanki sürekli o odada yaşıyorlar, orda yiyip içiyorlar gibi kandırmaca söz konusu,
    bilginize.
    Ben tv de bir oda da yaşadıklaını filan görmedim. Daha doğrusu oda diye bir şey görmedim
  • quote:

bilginize.

ne içtiysen ben de istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

bilginize.
    Ben tv de bir oda da yaşadıklaını filan görmedim. Daha doğrusu oda diye bir şey görmedim

ada yazıcagına oda yazmış,gayet açık değil mi yani

• quote:

bilginize.

Böyle reytingli bi yarışmada o riske giremez acun bi ortaya çıkarsa medya hayatı biter acunun hem ne anlamı kadıki o zaman survivorun,bunların hepsi hurafe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 3 Nisan 2012; 11:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

bilginize.

ada yazıcagına oda yazmış,gayet açık değil mi yani

Nasılda kanmışsınız elemanların o adada yaşadıklarına.
    öyle bir ihtimal söz konusumu sizce ya?
    nasıl inanıyorsunuz böyle tv yayınlarına.
    içme suyunu nerden buluyorlar,
    denizden balık mı yiyorlar 3 öğün,
    gerçek doğa yaşamı izlemek istiyorsanız discovery channel ve animal planet ve national geograpic izleyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• la biz bu serhatla aynı dönemde okuduk. bildiğin kıvanç tatlıtuğ çakmasının tekiydi. saçları arkaya doğru yalatır dar beyaz badiler eşofman altı converse falan giyen bi tipti.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.