Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Almeda tam bir 50IQ lan. Mustafa neden beni yazdın diyor , sen yarışmalarda iyi değilsin diyor ulan mal takım oyunumu kaldı bu saatten sonra yarışmalarda en kötü olan kimse onun kalması için çabalaman lazım. Hasan ve cevher güçlüler iyi yarışıyorlar onları yazamazdım dedi bu kızın kafasında bir şeyler eksik

Aynen valla tahtasi eksik bencede. Zaten onceden yularinida merve tutuyordu simdi bosta kalinca sasirdi napcani bilemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dans yarışmasında Alp'in kazanmasını istemiştim hatta burada da kazanmasını istiyordum taa ki gecen haftaki yaptıklarından sonra. Umarım kısa sürede adadan ayrılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Almeda tam bir 50IQ lan. Mustafa neden beni yazdın diyor , sen yarışmalarda iyi değilsin diyor ulan mal takım oyunumu kaldı bu saatten sonra yarışmalarda en kötü olan kimse onun kalması için çabalaman lazım. Hasan ve cevher güçlüler iyi yarışıyorlar onları yazamazdım dedi bu kızın kafasında bir şeyler eksik

Aynen valla tahtasi eksik bencede. Zaten onceden yularinida merve tutuyordu simdi bosta kalinca sasirdi napcani bilemiyor.

adadaki herkes gerizekali o zaman, hasan koruma altinda olmamasina ragmen kimse hasan yazmadi...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheEdgeOfGlory

Alpi destekliyenlerle ve alple aynı ülkede olduğuma üzülüyorum.

Yorumlara dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 14 Mayıs 2012; 21:40:42 >
  • Nihat'ın alpe sırıtması cok iyiydi kolpaliyor alp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scylla_des -- 14 Mayıs 2012; 21:40:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

Nihat'ın alpe sırıtması cok iyiydi kolpaliyor alp

aynen. o gulumseme ile ''sen canini disine taksan ne olacak'' der gibi bakti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 20 Mayıs 2012; 22:53:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Orijinalden alıntı: TheEdgeOfGlory

Alpi destekliyenlerle ve alple aynı ülkede olduğuma üzülüyorum.

Yorumlara dikkat et.

Kendi fikrim.
  • alpe bir kapak daha, haddini bil, hadini
  • Alpin kolu sakat ya yoksa yener nihati yazık (!)
  • simdi 3 sembol alan 3 hafta koruma altinda olacak, peki bir arkadasini da kendisiyle beraber koruma altina alabilecek mi?

alp kendi kazanamadi -kolu sakatmis ondan yoksa kesin yenerdi nihati, nihat kim ki zaten degil mi- anil'a bel bagladi. o yuzden soruyorum kurallari duymadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 14 Mayıs 2012; 21:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

simdi 3 sembol alan 3 hafta koruma altinda olacak, peki bir arkadasini da kendisiyle beraber koruma altina alabilecek mi?

Yok öyle bir dünya
  • begümün fiziğine hayranım++
  • Alp yusuf yusuf.
  • Anıl da gitti alp ne plan yapacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Katili

begümün fiziğine hayranım++

forumda akrabası var, dikkat et
  • anildanda is cikmadi alp'e. yazik oldu alp pek uzulmustur simdi planlar bosa cikti hep.
  • Alpin adada kalmak için dökecegi terler.
    Yakında sinemalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: omers

quote:

Orijinalden alıntı: Forum Katili

begümün fiziğine hayranım++

forumda akrabası var, dikkat et

olabilir
  • Yarışmanın keyfi yoksa artık şu Nihatı destekleyenler sayesindedir. Haddini aşan yorumlar yapılıyor kendimi bazen zor tutuyorum ki bu forumda tanıyanlar bilir ne kadar sakin kimseyi kırmadan yorum yaptığımı.

Sms ile final olacağından Nihat'ı yenecek yok zaten. Birde Hasanı , Anıl'ı tutup Nihat'a oy atanlar var orası ayrı konu. Adam belki Survivor tarihinin en büyük kitlesine ulaştı , yarışmanın zevkimi çıkar böyle be

• güzel bir final izleyeceğiz gibi
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.