valla benimki durduk yerde bad sector yapıyor daha 4 aylık .. senin ki düştüyse bilemicem artık
quote:
Orijinalden alıntı: casual
valla benimki durduk yerde bad sector yapıyor daha 4 aylık .. senin ki düştüyse bilemicem artık
Alıntıları Göster
maxtorsa olabilir herşey beklenir onlardan.
quote:
Orijinalden alıntı: kamikazeden
soracağına takıp baksana !!!
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
doğru söylüyosun
quote:
Orijinalden alıntı: ExCaLiBuR58
quote:
doğru söylüyosun
Alıntıları Göster
Bi CD wardı Chip dergisi wermişti sanırım SEAGATE a ait ama tüm markaların hard disklerini denetliyordu.Bence süper bi program onu bulabilirsen bi dene derim
quote:
Orijinalden alıntı: ExCaLiBuR58
quote:
doğru söylüyosun
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ExCaLiBuR58
quote:
doğru söylüyosun
Selamlar Yazıyı ilk okuduğumda bende düşünmüştüm soracagına (Foruma yazı yazıncaya kadar) takıp baksan anlardın ) Yok eger denedin bilmediğin bir sorun var o zaman dersin ki arkadaşlar düşürdüm denedim Şu bu sorunu var ne yapabilirim desen forumda yardım edecek çok arkadaşımız var
Yok birileri bozulmuş derse denemeden atacakmısın Ne diyeyim bir örnek vercektim ama nickim uygun değil
Saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: åziz
quote:
Orjinalden alıntı: ExCaLiBuR58
quote:
doğru söylüyosun
Selamlar Yazıyı ilk okuduğumda bende düşünmüştüm soracagına (Foruma yazı yazıncaya kadar) takıp baksan anlardın ) Yok eger denedin bilmediğin bir sorun var o zaman dersin ki arkadaşlar düşürdüm denedim Şu bu sorunu var ne yapabilirim desen forumda yardım edecek çok arkadaşımız var
Yok birileri bozulmuş derse denemeden atacakmısın Ne diyeyim bir örnek vercektim ama nickim uygun değil
Saygılar...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı:åziz
Ne diyeyim bir örnek vercektim ama nickim uygun değil
Bu iidi işte
quote:
Orijinalden alıntı: Mizra
quote:
Orjinalden alıntı:åziz
Ne diyeyim bir örnek vercektim ama nickim uygun değil
Bu iidi işte
Alıntıları Göster
Harddisk regenerator diye bir program var harddiskdeki bozuk kesimleri bulup onarıyor onunla test edebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ogi
10-15 i bilemicemde 1 m den düşen çalışmaz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ogi
anlaşılan test etmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: cesuranil
quote:
anlaşılan test etmişsin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cesuranil
quote:
anlaşılan test etmişsin
aslında baya net konuşmuşum kesin birşey değil sonuçta ama arkadaşınki masadan düşmüştü mafiş
quote:
Orijinalden alıntı: ogi
quote:
Orjinalden alıntı: cesuranil
quote:
anlaşılan test etmişsin
aslında baya net konuşmuşum kesin birşey değil sonuçta ama arkadaşınki masadan düşmüştü mafiş
Alıntıları Göster
yaa takıp denesene kardeşim. hayatımda bu kadar saçma bir soru görmedim. şu mesafeden hard diskim düştü bozulurmu?
quote:
Orijinalden alıntı: Bullseye_00
yaa takıp denesene kardeşim. hayatımda bu kadar saçma bir soru görmedim. şu mesafeden hard diskim düştü bozulurmu?
Alıntıları Göster
Yok sanırım takmış ve calısıyor ama daha sonra sorun olurmu veya bad sector olmuşmu diye soruyor arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: burak08