Şimdi Ara

Saints Row: The Third Video İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
36.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw erdinç abi çok ciddisin ya şu huyunu bir değiştiir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: centrex

Abla İffet gibi sıkışmış cama :D

• En baştaki o elvis kostümüyle oynuyom deli manyak bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Coop oynuyoruz:
    http://www.youtube.com/watch?v=NP1UcTwXC9I&feature=g-all-u&context=G2fe1dbdFAAAAAAAABAA

Ya kimle oynuyorsunuz şu coopu. Ben ne zaman coop a girsem adamlar mal mal şeyler yapıyorlar. Oysaki ne güzel benle beraber görev yapsalar çok güzel olacak. Varsa böyle aranızda benle beraber görev yaparak eğlenebileceğimiz arkadaşlar pm atsın acil

• Ya oyun kasıyor 16 fps alıyorum
  • çok eğlenceli bir oyun zaten amaçta stress atıp eğlenmek değilmi ^^
  • Arkadaslar ben oyunu yükledım ama directx 9 ve 10.11 gibi bıse cıkıo tıklıom steam acılıo orda opss felan dıo lütfen yardım
  • Oyun çok eğlencli yapıcaklarınızın sınırı yok stress atmak için birebir.
  • İyi güzel oyun ama ne olduğunu bilemediğim bir eksiklik var oyunda. O eksikliği de gidermiş olsalar yılın oyunu olabilirdi.
  • Oyun tek kelimeyle harika. Çok keyifli bir oyun. Uzun süredir oynadığım en iyi oyunlardan biri. Kesinlikle sıkılmayacağınız bir oyun
  • böylesine eğlenceli bir oyunun bu kadar az ilgi görmesi garip amaç eğlenmekse Saints Row: The Third herkese tavsiye edeceğim bir oyun
  • Bu oyunu Gta4 ile kıyaslamak yanlış olur.Çünkü gta4 hem gerçekci hem muhteşem bir hikayeye sahip.Özellikle gta 4 episodes from liberty city ile muhteşem bağlantılar kurarak.Akıl dolu bir oyun olduğunu gösteriyor.Oysa saints row the third ü bitirirken bir kere sıkılmadım.(gta4 de de hiç sıkılmam ama bazen görevler insanın canına tak ediyor.)Xbox ımın dvd rom unu bir kere bile sinirle açamadım.Eğer başınız bazı sebeplerle ağrıyorsa işte size ilaç.Ama grafiğin biraz çizgi flimi andırıyor.
  • entarasan oyun ve çılgın
  • ben oyuna giremioyorum video felan gösterior sonra yazı çıkıor oyun kapanıyor
  • Gtafik olarak gta ile kiyaslayanlar var. Adamlarin kolyeleri bile hareket ettikçe sallaniyor. Saçlar hareket ediyor. Gta insan yuzleri heleki ara sinematikleride oyun hamuru gibi, biri 2011 de çıkmış, biri 2008 de. Insaf biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Gtafik olarak gta ile kiyaslayanlar var. Adamlarin kolyeleri bile hareket ettikçe sallaniyor. Saçlar hareket ediyor. Gta insan yuzleri heleki ara sinematikleride oyun hamuru gibi, biri 2011 de çıkmış, biri 2008 de. Insaf biraz.

Güldüm
  • ilk yarım saatteki halim;

[sizer=red]Saints Row: The Third Video İnceleme

sonra sıkılıp çıkmıştım
  • Oyun çok güzel ama bir türlü save yapamıyorum o yüzden hep baştan başlıyorum bu save sorunu beni oyundan soğuttu be !!!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2 ye göre gelişmiş oyun gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun ilk görevi cok sor ya 10 kere öldüm oleg yüzünden
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.