Şimdi Ara

Need For Speed:The Run İzlenimlerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,NFS:RUN 'ı oynadım izlenimlerimi paylaşmak istiyorum,kısa olacak iyi kötü yanlarını yazacağım sadece..
    Artıları
    1-Araba kullanırken arabayı hissediyorsunuz.
    2-Serinin önceki fiyaskolarından (Shift 2,undercover vs.) ders alınmış olacakki oyuna bol bol aksiyon eklemişler ve istekleri göz önünde bulundurmuşlar.
    3-Senaryo hoş.
    4-Polis telsizlerini anlamanız için az bir ingilizce yeterli,eğlenceli diyalogları olabiliyor.
    5-Arabalar el freni çekince yan dönüp duvara çarpmıyor,düzgün bir şekilde dönebiliyorsunuz.
    6-İşin aslını bilmiyorum ama,ilk defa bir Need for Speed oyununda şehir isimleri gerçek.Hoşuma gitti yazayım dedim.

Eksileri
    1-Oyunun ayarlarını düşürsenizde nedeni belli olmayan bi ''yavaşlık'' var.
    2-Senaryoya hoş dedim ama,san francisco dan new yorka bi tane poliste durduramazmı? tank değil ki bu..
    3-Eğer yarışta kaza yaptıysanız geri alma hakkınız var ama 5 kere ile sınırlı.Tabi bu kişiden kişiye değişir ama ilk defa oynayan bi adamın 10-15 kere falan kaza yapmasını beklersiniz.Geri almazsanız bi daha baştan alıyor yarışı.
    4-Araçlar virajlarda çok zor kontrol ediliyor.Hafif bi hatada 2.siniz ve yarış gidiyor.Viraj derken U dönüşleri.
    5-BMW M3'ün veya 80 model bi (adını unuttum) arabanın Pagani Zonda'yı geçtiğine şahit oldum,ve bizzat M3'le McLaren'e toz yutturdum.Bu biraz garip geldi. :D

• arkadaslar ben bu oyuınu kurdum crak yaptım dell bilgisayarımda oynuyorum ama lenova g570 bilgisayar çalıştırmıyor nerdeyse özellikleri ikisininde aynı?? bi bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim...
    Need For Speed 4 - High stakes
    20 yıl önce açıldı
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.