Bildirim
Fallout New Vegas savegame problemi?(Takılma)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yokmu hiç aramızda bilen arkadaş? -
formatla -
Sorumu güncelliyeyim :) -
Tekar güncel :) -
bana kafayı yedirdi, sen çözümü bulabilirsen bana da haber verirsin -
Aynı sorun şuan Skyrim de de yaşanyor . Söylenen çözümler mevcut ama herkes de işe yaramadığı söyleniyor. Bi google layın derim. -
Saatlerce googlelamış durumdayım zaten :) buraya mesaj kalabalığı yapmamak için araştırdım önce ama etkin bir çözüm bulamadım.
En son çare buraya da açayım dedim belki vardır aynı problemi yaşayan.
İşin kötüsü Lonesome Road u aldım psn store dan kurdum oynayamıyorum adam gibi :( can sıkıcı oldu o baya -
Fallout 3 ü yeni bitirdim side questlerden 3 4 tane kaldı sadece oyunu bitirdikten sonra tekrar açmakta gelmedi içimden.
New Vegas nasıl 3 e göre?
Oyunu sevdim baya Fallout 2 yi yükleyip oynamayı düşünüyorum bulabilirsem. -
Ben bethesda oyunlarını çok severim Ama bir gerçek var ki ps3 e oyun geliştirirken yada hadi port ederken diyelim ya baştan savma yapıyorlar yada.... Fallout 3 ü en iufak yan görevine kadar oynayıp bitirmiştim ps3 de herkes problemlerde vs bahsederken bende 2-3 freeze harici bi rdurumla karşılaşmamıştım. Ama FO new vegas ı xboxda oynamayı tercih ettim onlarca saatin boşa gidebilme ihtimali çok korkutucu.İyi şanslar dilerim size ama bulduğunuz yollarda işe yaramadıysa söyleyecek çok birşey yok. Bethesda oyunlarının ilacı Pc gibi bence :) Şansınız varsa pc de oynamaya çalışın şahsi görüşüm bu iyi günler dilerim. -
New Vegas da takılma problemi var malesef. Özellikle load dan hemen sonra. Deli ediyor insanı. -
Bir oturuşta bitireceksin başka çare yok :D
Şaka bir yana bende FALLOUT III oynarken 5 DLC dahil + tüm sidequest'leri yaptım ve 15 mb civarındaydı.
Çok uzun süre oyunun başından kalkmayınca kasma oluyordu.
Bence çok uzun zaman geçirme oyunun başında.
((demesi kolay, yapması imkansız ama :D)) -
Enteresan bir çözüm geldi aklıma ; acaba oyunu açtıktan sonra uzun bir süre beklesek ps3ün oyunu hafızasına depolama işlemi biter mi?
Sonuçta oyun yavaşlayınca bakıyorum cihazdaki ledlere,hdd ışığı sürekli olarak yanıp sönüyor,yani çalışma halinde olduğundan dolayı yavaşlıyor oyun. -
mesajım bulunsun belki bi bilen çıkar -
Çok merak ediyorum,dünyada kimse bethesta veya obsidian a konu hakkında şikayet göndermiyormu?
Eğer böyle şikayetler varsa firmaların açıklamaları nedir resmi olarak? -
Guncelleyelim,belki yeni bi bilgi cikar :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X