Şimdi Ara

Bu oyun bana illallah dedirtti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun sabahin kacindan birkac saat oncesine kadar oyunu kurmayla ugrastim. En son o lanet update de bitince oyuna gireyim dedim options'daki
    mevcut ayarlarla, bana "GPU unsupported due to being below minimum system reqs" dedi dx9'da. Ulan dedim ben fifayi sonra witcherin
    sonuncusunu bile oynuyorum. Bu oyun bana yamuk yapti!

Bu sorunu nasil gideririm?

Ikincisi, dx10 sectim oyuna girdim demonologist female yarattim oyunda. Fakat oyun oyle bozdu ki sinirimi, masaustune donuyorum tekrar oyuna gececegim
    bekletiyor da bekletiyor updateler, checkler bitmiyor , database verification da yetmiyor. Sonra zar zor giriyorum oyuna bu sefer de
    karakter sanki yurumuyor ucuyor. Bu oyunun optimizasyonu kotu mu?

Ucuncusu, oyunu o PC'den kaldirdim. Simdi islemcisi biraz daha guclu ama grafik karti shader 2 destekleyen laptopa kurmayi dusunuyorum. Denemeye
    deger mi? Online oyun oldugu icin kurmama izin vermemesi gibi bir durum var mi?

• Dostum,conan asla laptopta oynanmaz.Ha shd 2x destekliyordu diye biliyorum oyunu,ama keyif alamazsın.Birde sistem özelliklerini yazarsan daha iyi olur.
    Öte yandan,evet oyun optime özürlü.Lakin pcin daha doğrusu ekran kartın iyi ise,çokda sorunusuz oynarsın.Ekran kartını bi güncelle,dene bakalım.
    Pc böyle daha güzel oldu
    15 yıl önce açıldı
    Çok eski bir oyun!..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.