uploaded.to için işlemlerimi 5 dk dan az bir sürede halletti hocam sağolsun. sohbetinede doyum olmaz çok ilgili bir satıcı herkeze tavsiye ederim.
sizde sağolun herzaman bekleriz çok hocam saygılar
Alıntıları Göster
Günlük hotfile hesabı aldım arkadaş elinde günlük kalmadığı için farkını almadan haftalık hesap verdi.Ödeme yaptığınız gibi hesabınız hemen elinizde.Çok dürüst ve hızlı Tekrardan teşekkür ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.
Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..
Alıntıları Göster
Takip ve pm. Hayırlı satışlar..
quote:
Orijinalden alıntı: blight33
Takip ve pm. Hayırlı satışlar..
Alıntıları Göster
arkadaştan 1 aylık uploaded üyeliği aldım, sağolsun hemen yardım etti ve baya ilgilendi.
Günlük hotfile hesabı aldım arkadaş elinde günlük kalmadığı için farkını almadan haftalık hesap verdi.Ödeme yaptığınız gibi hesabınız hemen elinizde.Çok dürüst ve hızlı Tekrardan teşekkür ediyorum.
Bizde teşekkür ederiz tekrar görüşmek üzere Saygılar
Bizde teşekkür ederiz tekrar görüşmek üzere Saygılar
Alıntıları Göster
Arkadaştan çok seri bir şekilde uploaded hesabı aldım kendisine burdan teşekkür ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BiLaL !
Arkadaştan çok seri bir şekilde uploaded hesabı aldım kendisine burdan teşekkür ediyorum
Bizde teşekkür ederiz tekrar görüşmek üzere hocam Saygılar
Bana 1 günlüğüne uploaded , filesonic veya fileserve kiralayacak var mı ? Çok makbule geçecek Standford'un bir yayını buldum linkler patlamadan indirmem lazım.
Alıntıları Göster
1 aylık netload almayı düşünüyorum, yardımcı olur musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: dj_mete
1 aylık netload almayı düşünüyorum, yardımcı olur musunuz?
iletişim adresimizi ekleyin yada buradan pm atın yardımcı olayım hocam
2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.
Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..
Alıntıları Göster
Arkadaştan 2 aylık netload+1 aylık upload premium aldım.Alışveriş hızlı bır sekılde gerceklestı.Gercekten ılgılı ve guvenılır bir satıcı sagolsun cok yardımcı oldu.