Şimdi Ara

Turbobit.Net-Uploaded.Net-Letitbit.Net-Netload.in-AllDebrid- Premium Hesap Satış - Kiralama Hizmeti (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
25
Favori
60.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..

Alıntıları Göster
    Uzun süredir hesap alıyorum. Güvenilir bir arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: schock75

Uzun süredir hesap alıyorum. Güvenilir bir arkadaş.

Alıntıları Göster
    hocam merhaba bende uploaded'dan 2 aylık nasıl alabilirim. paypal üzerinden ödeme yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betelguse

hocam merhaba bende uploaded'dan 2 aylık nasıl alabilirim. paypal üzerinden ödeme yapacam.

Alıntıları Göster
    arkadaş oldukça iyi ve güvenilir birisi. premium account'u mu hemen aldım. bu kadar hızlı olacağını sanmıyordum açıkcası. ayrıca diğer sorularıma da yanıt verip beni bilgilendirdi. kendisine çok teşekkür ediyorum.
  • iyi günler uploaded almak istiyorum ve daha önce turbobit almıştım bi kaç gün eksiğim vardı hatırlat demiştin,, şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maumlea

iyi günler uploaded almak istiyorum ve daha önce turbobit almıştım bi kaç gün eksiğim vardı hatırlat demiştin,, şimdiden teşekkürler :)

kaç günse uploaded hesabına ekleriz pm at konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s7ev7e7n

quote:

iyi günler uploaded almak istiyorum ve daha önce turbobit almıştım bi kaç gün eksiğim vardı hatırlat demiştin,, şimdiden teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    Pm attım cevabını bekliyorum
  • quote:

quote:

pm attım dostum şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

pm attım dostum şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    takip akşama bir bakayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Live Your Life

slingfile var mı acaba

profilini açarsan rahatça konuşuruz hocam satış konusunda sürekli mesaj hoş olmuyor
  • quote:

quote:

quote:

slingfile var mı acaba

profilini açarsan rahatça konuşuruz hocam satış konusunda sürekli mesaj hoş olmuyor

Sürekli mesaj derken? Mesaj atabilirsiniz bana?

profilin kapalı hocam mesaj gönderilmiyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

slingfile var mı acaba

Sürekli mesaj derken? Mesaj atabilirsiniz bana?

profilin kapalı hocam mesaj gönderilmiyor

Alıntıları Göster
    işin hakkını veriyorsun s7ev7e7n ilgin ve hızlı cevap verdiğin için teşekkürler , hayırlı işler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: piyerparem

işin hakkını veriyorsun s7ev7e7n ilgin ve hızlı cevap verdiğin için teşekkürler , hayırlı işler :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşı kesinlikle tanımıyorum 3. kez hesap alıyorum işlemler 2-3 dk içinde tamamlanıyor ilgili ve dürüst bir arkadaşımız verdiği hesaplarda hiç sorun yaşamadım.
  • emeğine sağlık kardeşim hızlı ve güvenilir sorunsuz satıcı herkese tavsiyemdir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro2002

emeğine sağlık kardeşim hızlı ve güvenilir sorunsuz satıcı herkese tavsiyemdir....
    anında turbobit 9 günlük aldım, teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..

Alıntıları Göster
    rapid'e en iyi alternatif nedir? hız ve çok paylaşım olması yönünden. ayrıca warez-bb sitesini biliyosanız ordan çok fazla download yapıyorum ve artık rapid'i hemen silmeye başladılar. bunun alternatifini arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangax -- 29 Kasım 2012; 23:39:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kangax

rapid'e en iyi alternatif nedir? hız ve çok paylaşım olması yönünden. ayrıca warez-bb sitesini biliyosanız ordan çok fazla download yapıyorum ve artık rapid'i hemen silmeye başladılar. bunun alternatifini arıyorum.

pm at konuşalım hocam
  • quote:

quote:

pm at konuşalım hocam

Alıntıları Göster
    pm attım. inşallah halen indirimli yaz paketi 3, 1 aylık vardır.
  • quote:

pm attım. inşallah halen indirimli yaz paketi 3, 1 aylık vardır.

Alıntıları Göster
    premium almak için pm.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hızın için, güven verdiğin için teşekkürler bir daha ki alışverişte görüşmek üzere..

• quote:

hızın için, güven verdiğin için teşekkürler bir daha ki alışverişte görüşmek üzere..

Alıntıları Göster
    10 TL misli ye gönderildi, turbobit kullanıcı bilgileri bekleniyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.