Şimdi Ara

çook ACİLL öneri (ipad2) -lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipad2 alıcam. 64 gb yurtdışı garantisiz bi üürünle 16 gb garantili kendi adınıza iki sene garantili ürün arasında kalsanız hangisini alırsınız ??

• evet öleymiş en iyisi yurtiçi

Orijinalden alıntı: eediz

geçerli değilmiş. bilkomu aradım faturası olması gerekiıoo dediler ?

Satın alan kişi faturasıyla alabiliyor zaten. O kadar zor birşey değilki. Ben Amerikadan online olarak aldım ve cihazın kamerası bozuk çıktığından faturaya yazıcıdan çıktı alıp yanında götürdüm. 6 gün sonra sıfır ve Türkiye malı ürünle değiştirdiler.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • görevli hanım efendi faturanın adınıza olması dedi zaten. yani ikinci el üründe fatura adınıza olamazki

Orijinalden alıntı: eediz

görevli hanım efendi faturanın adınıza olması dedi zaten. yani ikinci el üründe fatura adınıza olamazki

Bugün Bilkoma Amerikadan aldırdığım cihazı arıza nedeniyle bıraktım, arkadaşım aldığı için fatura benim adıma değil ve garanti konusunda hiç sıkıntı çıkmadı.
    Ürünler Turkcell ve Vodafone Kaynaklıdır. Dolayısıyla kaçak, göçek, 2 gün sonra batacak bir paralel ithalat firmasınsan sağlanmamıştır.

fiyatlarımız ;

ipad 2 16GB + 3G (Siyah-Beyaz) : 1550 TL
    iPad 2 32GB + 3G (Siyah-Beyaz) : 1800 TL
    iPad 2 64GB + 3G (Siyah-Beyaz) : 2000 TL

50 TL Fark ile bonus karta 12 taksit ve 4 ay erteleme sağlanmaktadır.

Ürünler adınıza ya da firmanıza faturalı olarak verilecektir. Siz nereye fatura kesmemizi isterseniz oraya keseceğiz. Faturadaki ve cihazın üzerindeki imeiler eşleşmektedir. Kaçak ürün satışımız yoktur.

PM ve cepten ulaşabilirsiniz.

İstanbul içi elden teslimat noktaları : Bakırköy/Taksim/Bostancı/Eminönü

tel: 0532 448 0008

• Foorumdan bir arkadastan 1600 e 23 aY bilkom GaRantili 32 gb bı alet aldım Bu aksam :)) resimlerini koyarım bı ara. Sizce nasii fiyatt ??
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.