Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
173.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otomatik olarak gelmedi, eskisini kaldırıp kurdum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Otomatik olarak gelmedi, eskisini kaldırıp kurdum..
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Teşekkürler hocam.
    Bende otomatik geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Bende otomatik geldi.

Alıntıları Göster
    Bana otomatik gelmemişti hatta Firefox'dan eklentileri kontrol et dediğim zaman bile güncel diyordu fakat eski sürümü sildim yenisini yükledim yine de hala güvenlik açığı varmış.Eskiden Chrome kullandığım için hiç haberim olmuyordu ya da Java son zamanlarda iyice güvenlik anlamında bocalamaya başladı.

Bu arada Shockwave Flash'da da güvenlik açığı varmış güncelleyin diye uyarı çıktı Firefox da haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bana otomatik gelmemişti hatta Firefox'dan eklentileri kontrol et dediğim zaman bile güncel diyordu fakat eski sürümü sildim yenisini yükledim yine de hala güvenlik açığı varmış.Eskiden Chrome kullandığım için hiç haberim olmuyordu ya da Java son zamanlarda iyice güvenlik anlamında bocalamaya başladı.

Bu arada Shockwave Flash'da da güvenlik açığı varmış güncelleyin diye uyarı çıktı Firefox da haberiniz olsun.

Alıntıları Göster
    Ben Java yı tamamen kaldırdım. Herhngi br sorunda yaşamadım. İş pc de oyun da oynamadığım için Java sız devam edeceğim sanırım..

• quote:

Sadece yazıları düzeltiyor. font render için directx kullanımını kapatıyor. Normalde açık olmasında sorun çıkmıyor ama bazı ekran kartı / sürücü problemleri / uyuşmazlığında böyle olabiliyor.

Dediklerinizi yaptıktan sonra şimdi de böyle bir sorun oluşmaya başladı firefox da. Acaba yeni bir kurulum mu yapsam temiz bir setup ile?

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky1907 -- 13 Eylül 2013; 0:45:38 >

• Paylaşımlar güzel, ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 13 Eylül 2013; 12:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

quote:

Sadece yazıları düzeltiyor. font render için directx kullanımını kapatıyor. Normalde açık olmasında sorun çıkmıyor ama bazı ekran kartı / sürücü problemleri / uyuşmazlığında böyle olabiliyor.

Dediklerinizi yaptıktan sonra şimdi de böyle bir sorun oluşmaya başladı firefox da. Acaba yeni bir kurulum mu yapsam temiz bir setup ile?

Bende siz ekran kartı sürücüleinizi falan kontrol edin.

• quote:

quote:

quote:

Ekran kartı sürücülerim dahil bütün sürücülerim güncel. Bir de sadece firefoxda olmakta diğer chrome,opera, ie hiçbirinde böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum. Ama firefoxdan da vazgeçemiyorum işte böyle bir aşk bizimkisi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran kartı sürücülerim dahil bütün sürücülerim güncel. Bir de sadece firefoxda olmakta diğer chrome,opera, ie hiçbirinde böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum. Ama firefoxdan da vazgeçemiyorum işte böyle bir aşk bizimkisi

Alıntıları Göster
    Firefox'taki flash playerın chrome'a göre daha yavaş olmasının sebebi ne acaba bunun için nası bir ayar yapmalıyım. Çünkü flash oyunlarda aynı oyun chrome da kasmazken firefoxta kasıyo. Bunun çözümü yokmudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dead_game

Firefox'taki flash playerın chrome'a göre daha yavaş olmasının sebebi ne acaba bunun için nası bir ayar yapmalıyım. Çünkü flash oyunlarda aynı oyun chrome da kasmazken firefoxta kasıyo. Bunun çözümü yokmudur.

Bu dediğinizin tam tersini yaşıyorum bende. İlginçmiş.
  • quote:

quote:

Doğrudur hocam sebebini çözemediğim bir şekilde bu sorun devam ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

Doğrudur hocam sebebini çözemediğim bir şekilde bu sorun devam ediyor.

Alıntıları Göster
    24.0 ftp de çıktı, 25b1 de keza öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Phoenix

http://i.imgur.com/tLjrbva.jpg
    http://i.imgur.com/liu1xVf.jpg
    http://s14.postimg.org/uzfxi7qog/Ekran_Al_nt_s_3.jpg
    http://s14.postimg.org/lqdr83hsg/Ekran_Al_nt_s_4.jpg
    http://s14.postimg.org/oa9e275cg/Ekran_Al_nt_s_5.jpg
    http://i.imgur.com/OQ4sOtK.jpg

arkadaşlar resimlerde görüldüğü sayfalar hep bozuk. sayfayı yenileyince bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. sorun ne olabilir?

mesajı düzenleme sayfası bile bozuk..
    http://s7.postimg.org/dd42nnih6/Ekran_Al_nt_s.jpg

bu sorun yüzünden firefox kullanamıyorum.
    24.0 sürümü ile düzelir belki dedim ancak yok düzelmedi. aurora ve nightly kurdum aynı sorun karşıma çıktı.
    sorunun ad--block eklentisi yüzünden olduğu düşündüm ama ad--block kurulu değilken bile sayfalar karma karışık..

nasıl düzelir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 21 Eylül 2013; 15:32:59 >

• Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Pm attım.

Allah razı olsun. sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Pm attım.

Allah razı olsun. sorunsuz kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    PM atmak yerine neden paylaşmıyorsunuz ? Herkes yararlansın.
  • quote:

emin olmak için test ettim. sorun abp den kaynaklandığı düşündük ancak halen devam ediyor.
  • quote:

quote:

emin olmak için test ettim. sorun abp den kaynaklandığı düşündük ancak halen devam ediyor.

Sorunsuz kullanıyorum şeklinde cevap vermişiniz. Deniyorum falan yazaydınız bende öyle bir mesaj atmazdım zaten. Yanlış anlaşılma olmasın, bir sitem falan söz konusu değil. Değişik bir şey bulundu sanmıştım.
  • quote:

quote:

quote:

Sorunsuz kullanıyorum şeklinde cevap vermişiniz. Deniyorum falan yazaydınız bende öyle bir mesaj atmazdım zaten. Yanlış anlaşılma olmasın, bir sitem falan söz konusu değil. Değişik bir şey bulundu sanmıştım.

haklısınız. ilk sorunun devam ettiğini kendisine söyledim 5 dakika sonra buraya yazdım. bu sorun her an karşıma çıkmıyor sadece 5-6 dk test ettim sorun yoktu. sonra zaten tekrar başladı. sonuç olarak sorun %100 abp den kaynaklıyor.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.