Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
173.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2smoke

Sync de sorun va bu ara, boşuna uğraşma arkaadaşım. Ya firefox'un versiyonunda problem var, ya da başka bişey.

Alıntıları Göster
    Yeni scroll ayarlarını ilk mesaja ekliyorum. 20 de denemedim 21 ile yeni bir scroll algoritmasına geçildi. Yumuşak kaydırma eklentileri şu an için çalışmıyor. Ama firefox'un kendi ayarları eklentilerden daha mükemmel çalışıyor.

21 ile beraber kullandığım YASS eklentisini devre dışı bıraktım.

Ayarlar ilk mesajda.
  • quote:

Yeni scroll ayarlarını ilk mesaja ekliyorum. 20 de denemedim 21 ile yeni bir scroll algoritmasına geçildi. Yumuşak kaydırma eklentileri şu an için çalışmıyor. Ama firefox'un kendi ayarları eklentilerden daha mükemmel çalışıyor.

21 ile beraber kullandığım YASS eklentisini devre dışı bıraktım.

Ayarlar ilk mesajda.

Alıntıları Göster
    Son 3 sürümde 19 20 ve 21 de firefoxu normal bir şekilde kapattığımda 1-2 sn sonra firefox çöküyor ve programı kapat uyarısı geliyor tahminim shockwave flash eklentisiyle alakalı bir sorun eklentiyi kaldırıp son versiyonu yeniden yüklediğim halde aynı sorun devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Son 3 sürümde 19 20 ve 21 de firefoxu normal bir şekilde kapattığımda 1-2 sn sonra firefox çöküyor ve programı kapat uyarısı geliyor tahminim shockwave flash eklentisiyle alakalı bir sorun eklentiyi kaldırıp son versiyonu yeniden yüklediğim halde aynı sorun devam ediyor.

Eklentiyi kaldırdıktan sonra yüklemeden denermisin, bakalım yapaacakmı yine. Bu tip sorunlar genelde firefox'tan ziyade cihazlan alakalı oluyor çünkü.
  • quote:

quote:

Eklentiyi kaldırdıktan sonra yüklemeden denermisin, bakalım yapaacakmı yine. Bu tip sorunlar genelde firefox'tan ziyade cihazlan alakalı oluyor çünkü.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar FF 20'de youtube vidyoları göstermiyor çoğu zaman beyaz oluyor vidyo çıkacak alan, oysa ki az önce flash'ı güncelledim ama hal aynı ve göz kırpmakta görev çubuğunda FF ikonu. Çözüm önerisi getirecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

Arkadaşlar FF 20'de youtube vidyoları göstermiyor çoğu zaman beyaz oluyor vidyo çıkacak alan, oysa ki az önce flash'ı güncelledim ama hal aynı ve göz kırpmakta görev çubuğunda FF ikonu. Çözüm önerisi getirecek var mı ?

Yanıp sönüyorsa simge, bir uyarı veriyordur. Tıklayınca gözükmüyormu verdiği mesaj. Birde seğrettiğin videolar flash değilde HTML5 olabilir. Flashı güncellesende farketmez bu durumda. O beyaz olan videolardan örnek link at, bakalım bizde de aynımı.
  • quote:

quote:

Yanıp sönüyorsa simge, bir uyarı veriyordur. Tıklayınca gözükmüyormu verdiği mesaj. Birde seğrettiğin videolar flash değilde HTML5 olabilir. Flashı güncellesende farketmez bu durumda. O beyaz olan videolardan örnek link at, bakalım bizde de aynımı.

Alıntıları Göster
    misal:
    Godflesh - Jesuyoutube
    Godflesh - Streetcleaner
    http://www.youtube.com/watch?v=naj0hmlDM6s

• quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

misal:
    Godflesh - Jesuyoutube
    Godflesh - Streetcleaner
    http://www.youtube.com/watch?v=naj0hmlDM6s

Alıntıları Göster
    problem yok, müzik çalışıyor, birde resim gözüküyor, oyanayn bir clip yok yani. Album resmi sanırım.

• quote:

problem yok, müzik çalışıyor, birde resim gözüküyor, oyanayn bir clip yok yani. Album resmi sanırım.

Alıntıları Göster
    evet linkde sorun yok krom ile açabiliyorum fakat garip olan flaş son versiyon olmasına rağmen neden firefox'da bunu yapıyor. Ve sırf youtube gibi sitelerde de değil, flaş destekli herangi bi sitede bile flaş çökmüştür diye uyarı veriyor, bazen de olsa. Böyle bir problem yaşayan bir arkadaş var mıdır acaba ?
  • quote:

quote:

Flash ı kaldırdım sorun düzeldi ama gerekli bir eklenti lazım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Nisan 2013; 5:06:33 >
  • quote:

evet linkde sorun yok krom ile açabiliyorum fakat garip olan flaş son versiyon olmasına rağmen neden firefox'da bunu yapıyor. Ve sırf youtube gibi sitelerde de değil, flaş destekli herangi bi sitede bile flaş çökmüştür diye uyarı veriyor, bazen de olsa. Böyle bir problem yaşayan bir arkadaş var mıdır acaba ?

Sisteminde realplayer varmı, biryerde denk geldim o sebep olabiliyormuş güncel değilse. Birde bazen flash'ın son versiyonunu yüklemek iyi olmuyor. Bir evelki versiyonu kullanmayı dene.
  • quote:

quote:

Sisteminde realplayer varmı, biryerde denk geldim o sebep olabiliyormuş güncel değilse. Birde bazen flash'ın son versiyonunu yüklemek iyi olmuyor. Bir evelki versiyonu kullanmayı dene.

Alıntıları Göster
    Nasıl olduysa kendi kendini düzeltti, sabahdan beri bir problem yaşamadım ilginçtir ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Nasıl olduysa kendi kendini düzeltti, sabahdan beri bir problem yaşamadım ilginçtir ki...

Alıntıları Göster
    karnaval.com neden firefox ta çalışmıyor? Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

abp yi kapat..
  • quote:

quote:

abp yi kapat..

Çok teşekkürler. Disable edince düzeldi. Peki disable etmeden, şu sitede çalışmasın gibi bir seçeneği yok mu bunun?
  • quote:

quote:

quote:

abp yi kapat..

Çok teşekkürler. Disable edince düzeldi. Peki disable etmeden, şu sitede çalışmasın gibi bir seçeneği yok mu bunun?

var olmazmı, simgesinde tıklayınca çıkıyor, bu sitede devre dışı kal diye.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

abp yi kapat..

Bende simge gözükmüyordu da Toolbar Layout tan ekledim. Çok teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abp yi kapat..

Bende simge gözükmüyordu da Toolbar Layout tan ekledim. Çok teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Oroll Player'ın içine gömülen reklamları engelleyebiliyor muyuz? (örnek: acunn.com, chiponline.com)

• quote:

Orijinalden alıntı: v-s-l

Oroll Player'ın içine gömülen reklamları engelleyebiliyor muyuz? (örnek: acunn.com, chiponline.com)

Alıntıları Göster
    Engelleniyor ama video açılmıyor, loading takılıp kalıyor.
  • quote:

Engelleniyor ama video açılmıyor, loading takılıp kalıyor.

Alıntıları Göster
    Evet bu olay benimde canımı sıkmakta bir video izlicen sana zorla reklamı izlettiriyor

Firefox'un son sürümlerinde Çerezleri açıp kapatmayı bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 17 Nisan 2013; 18:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Evet bu olay benimde canımı sıkmakta bir video izlicen sana zorla reklamı izlettiriyor

Firefox'un son sürümlerinde Çerezleri açıp kapatmayı bulamadım..

Alıntıları Göster
    Firefox un internet çekme hızını sınırlayacak bir ayar veya eklenti var mı? Aynı İDM deki gibi sınırlayabilelim çekme hızını.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.