Bildirim
İş Yerinde Mal Gibi Oturuyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
inşallah yakalanırsın -
bokrev avi. seziyorum. monwalk yaParak girmemişsindir sabah sabah işe. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Days Grace
inşallah yakalanırsın
inşallah zaten gözüm tutmadı burayı_____________________________ -
Bize her dakika başı telefon düşüyor teamviewer ın 5 tane kanalı açık 5 kişinin bilgisayarına müdahale ediyorum suan haline şükret.
Teknik destek olmanın zararları
Bize her dakika başı telefon düşüyor teamviewer ın 5 tane kanalı açık 5 kişinin bilgisayarına müdahale ediyorum suanhaline şükret.
Teknik destek olmanın zararları
tmm kardeşde hiç iş olmamasıda çok sıkıcı baksana konu dışında takılıyorum_____________________________
-
eleman yemek getirdi dışardan.patron verdiydi bu numarayı ara diye veresiye yokmuş bana girdi parası bide en palısından sölediydim _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: daigo umehara
eleman yemek getirdi dışardan.patron verdiydi bu numarayı ara diye veresiye yokmuş bana girdi parası bide en palısından sölediydim
quote:
Orijinalden alıntı: Just_Savagery
quote:
eleman yemek getirdi dışardan.patron verdiydi bu numarayı ara diye veresiye yokmuş bana girdi parası bide en palısından sölediydim
-
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
quote:
quote:
harbi sandalyeden düştüm
Mobil sürümde sandalyede oturup yazacağına bilgisayarda neden yazmıyorsun ? Kotalıysa sorun yok devam edebilirsin._____________________________ What you give is what you get
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Tavus
quote:
quote:
patron az önce geldi parasını verdin mi dedi he dedim .herhalde kaç para tuttu diye sorup paramı verecek dedim içimden oğlum niye para verdin dedi hiç oralı olmadı .10 kayme girdi anasını satayımaz öncede patron cıktı yemekçi eleman geldi patronun yediği yemeğin parası için onuda bana yıkacak bu patron anlaşılan nasıl bir yere düştüm anlamadım ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Aslında herkes dahidir. Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirecektir." -
quote:
Orijinalden alıntı: altnkrtl
işin ne ki kaç ordan.
bende bilmiyorum işimi .grafiker diye geldik malık gibi oturuyoz_____________________________ -
stajer misin _____________________________ Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor. -
quote:
quote:
quote:
quote:
patron az önce geldi parasını verdin mi dedi he dedim .herhalde kaç para tuttu diye sorup paramı verecek dedim içimden oğlum niye para verdin dedi hiç oralı olmadı .10 kayme girdi anasını satayımaz öncede patron cıktı yemekçi eleman geldi patronun yediği yemeğin parası için onuda bana yıkacak bu patron anlaşılan nasıl bir yere düştüm anlamadım ki
Sen bütün gün oturarak maaş alacağınımı sanıyordun. Serbest piyasa bu ..., adamın anüsünden kan alırlar! Kamu sektöründe olsan neyse..._____________________________
-
Kaç ordan kaç çok ciddiyim. Ben de grafik mezunuyum aynı senin gibi bi yere düşmüştüm akşam oldu direkt eve topuk yarın telefon açtım ben işi bıraktım diye. Aman diyim öyle yerler genelde ultra amatör oluyor canın çok sıkılır ilerde söyleyeyim. _____________________________ Apartmanımdan nefret ediyorum,
Sokağımdan nefret ediyorum,
Semtimden nefret ediyorum,
Bu şehirden nefret ediyorum,
Hepinizden nefret ediyorum,
İnsanlardan nefret ediyorum,
Aslında ben bu dünyadan nefret ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: mstbayar
quote:
quote:
quote:
quote:
Sen bütün gün oturarak maaş alacağınımı sanıyordun. Serbest piyasa bu ..., adamın anüsünden kan alırlar! Kamu sektöründe olsan neyse...
senin orandan kan almışlar anlaşılan baya tecrübelisinzaten 3 5 güne avans isterim anlaşılır ne olduğu baktım vermiyor çek senetçi bi abi var ona tahsil ettiririm
Kaç ordan kaç çok ciddiyim. Ben de grafik mezunuyum aynı senin gibi bi yere düşmüştüm akşam oldu direkt eve topuk yarın telefon açtım ben işi bıraktım diye. Aman diyim öyle yerler genelde ultra amatör oluyor canın çok sıkılır ilerde söyleyeyim.
kardeş emin olmak istiyorum çözemedim adam bir grafiker daha arıyor anlamadım nasıl iş 1 haftaya sezon açılır dedi çinden promosyon ürünleri felan getiriyorlar vermesse ürünleri bavula atar kaçarım_____________________________
Benzer içerikler
- su içince terleme neden olur
- evde iğne bulmak ne anlama gelir
- pantolon yıkandıktan sonra oluşan beyaz çizgiler nasıl geçer
- memurluktan istifa ettim pişmanım
- gözlükte odak noktası hatası nasıl anlaşılır
- deprem güvenlik bilgileri
- black friday ne zaman 2025
- dc açıldı mı
- havadan su üreten cihaz
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X