La aklıma şey geldi: Askerden geldiğimde nutellanın içine gofret bandırıp yemiştim.. Karakoldu bizimki abur cubura hasret kalmıştım.
quote:Orijinalden alıntı: FearFroMe Adres ver gelelim kardeş Kardeş arabadaki kolide 29 tane daha var
quote:Orijinalden alıntı: Powerless quote:Orijinalden alıntı: FearFroMe Adres ver gelelim kardeş Kardeş arabadaki kolide 29 tane daha var Arkadaşım satar mısın?!
quote:Orijinalden alıntı: The Anonymous quote:Orijinalden alıntı: Powerless quote:Orijinalden alıntı: FearFroMe Adres ver gelelim kardeş Kardeş arabadaki kolide 29 tane daha var Arkadaşım satar mısın?! yok karşiiim teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: Powerless quote:Orijinalden alıntı: The Anonymous quote:Orijinalden alıntı: Powerless quote:Orijinalden alıntı: FearFroMe Adres ver gelelim kardeş Kardeş arabadaki kolide 29 tane daha var Arkadaşım satar mısın?! yok karşiiim teşekkürler Yahu ayıp la.
quote:Orijinalden alıntı: Powerless quote:Orijinalden alıntı: FearFroMe Adres ver gelelim kardeş Kardeş arabadaki kolide 29 tane daha var Kardeş ben fırından ekmek alıp geliyorum bandıra bandıra yeriz ?