Şimdi Ara

NUTELLA GO ALDIM SS Lİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
1
Favori
11.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mütercim

Nereden aldığını da söylesen? Aslında bundan Macro Center'da, Levent'teki şarküterilerden bulabilirim diye düşünüyorum. Yakında oturan varsa gitsin baksın.

Nutella Türkiye sitesinin ürünler bölümünde bu ürün bulunmuyor. Bulsanız ile ithal olacağı için gereksiz pahalı olabilir.
    En iyisi @ertanunver'in belirttiği gibi grissini ve nutellayı ayrı ayrı almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Bunlar hikaye gençler krem çikolatada en eski ve en kaliteli olan Sagra firmasının ürettiği Sarelle'dir.Pahalıdır ama denemediyseniz birde onu deneyin farkı görün.

yemeyen bilemez ordudaki fabrikadan almıştık sıcak sıcak hatta 150 gram da plastik bardağa koydurtmuştum kaşıklaya kaşıklaya yemiştim çok güzel oluyo öylesi
  • onlar ithal olduğu için %99 domuzyağı vardır. Zaten neden türkiyede satılmıyo zannediyosun

Heh şimdi afiyet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

onlar ithal olduğu için %99 domuzyağı vardır. Zaten neden türkiyede satılmıyo zannediyosun

Heh şimdi afiyet olsun

• Alacaksın galetayı bandıracaksın nutellaya akşama kadar bu çubuk krakerler kesmez
  • Yapma Bunu Dostum.
  • quote:

onlar ithal olduğu için %99 domuzyağı vardır. Zaten neden türkiyede satılmıyo zannediyosun

Heh şimdi afiyet olsun

lezzetini veren o zaten
  • quote:

Heh şimdi afiyet olsun

Adam müslüman değildir bence o yüzden sorun olmaz. Hangi Müslümanda bu kadar kibir olur ki.
  • Arkadaşlar merhaba herkese. Benim elimde son 20 kutu kaldı. Ankara Çankaya'da oturuyorum. İsteyen arkadaşlara ulaştırabilirim. 6 TL'ye veriyorum 1 tanesini. Fazla alacak olan varsa fiyatta anlaşırız.
    Bu arada şunu söylemek istiyorum. Hem Müslüman olmamın verdiği sorumlulukla hemde sağlığım açısından domuz yağı kullanılan ürünleri tüketmiyorum. Hiç bir şekilde domuz yağı içermiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Hocam ikinci kez yazıyorum nereden buldunuz ?

3. kez yazman gerekecek galiba
  • Adam ne hava atmış ama Gidin BİMden alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.