Şimdi Ara

iPhone iGO Primo Sadece Türkiye bekleyenler ! (YAYINDA ARTIK INDIREBILIRSINIZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
7
Favori
48.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha öncede ucundan acık bilgi vermiştim,şimdi gene ipin tamamını vermiyeyim ama genede heyecan olsun.Sizin yerinizde olsam Bayramın 1. Günü sabahtan itibaren AppStore"a bakmaya başlarım.

Sonra söylemedi demeyin sonraya kalanların şansını bilemem

Artık yayında !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 20 Eylül 2011; 22:30:39 >

• bakalım da nereye hocam
    s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s
  • ufuğa bakar gibi

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Daha öncede ucundan acık bilgi vermiştim,şimdi ipin tamamını vermiyeyim ama genede heyecan olsun.Sizin yerinizde olsam Bayramın 1. Günü sabahtan itibaren bakmaya başlarım.

Sonra söylemedi demeyin sonraya kalanların şansını bilemem

appstore a sizin isminizi yazsak çıkar mı acaba?

• bayram hediyesi; igo primo türkiye haritası bedava
  • facebook taki habere gore igo primo Türkiye versiyonu çıkacakmış itunes da yayınlanmaya başladığı ilk saat ücretsiz daha sonra esas fiyatına ulaşıncaya kadar 1 dolar artarak devam edecekmiş yanlış anlamadıysam böyle diyor

Orijinalden alıntı: :SworD:

kesın olarak ne zaman çıkacak

1. mesaja baktınızmı ?
  • tam bilgi paylaşsanız daha güzel olur bayramın 1. günü çalışma durumum var o yüzden net bilgi alıp ona göre girerim. birde bendeki usa hesap sanırım ondanda girebilecekmiyim yoksa Türk store hesabımı lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

facebook taki habere gore igo primo Türkiye versiyonu çıkacakmış itunes da yayınlanmaya başladığı ilk saat ücretsiz daha sonra esas fiyatına ulaşıncaya kadar 1 dolar artarak devam edecekmiş yanlış anlamadıysam böyle diyor

Burada arkadaş zaten yazdı nasıl olacağını,saatini ve fiyatını yazamam üzgünüm :( Ama bayramın 1. günü başlayacak,başladığı zaman ücretsiz olacak 1 saat boyunca sonra artarak normal fiyatına gelecek yavaş yavaş.

gps.navigasyon işni biliyorsun he ama haber için teşekkürler.

ilk saat bedava olunca kırılması kaçınılmaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 24 Ağustos 2011; 20:24:38 >
  • benim aylık kota sıkıntım var adsl ile :) aslında bu uygulamayı indirecektim fakat kota artacak bu yüzden ay başını bekliyordum. ama bayramda ay başından önce geliyor. o gün bedava olacak uygulamanın boyutu kaç mb olur ?

Orijinalden alıntı: beytepeli06

benim aylık kota sıkıntım var adsl ile :) aslında bu uygulamayı indirecektim fakat kota artacak bu yüzden ay başını bekliyordum. ama bayramda ay başından önce geliyor. o gün bedava olacak uygulamanın boyutu kaç mb olur ?

250-300mb civarıdır muhtemelen
  • Bayramın ilk günü olduğu konusunda bilgiye nereden ulaştınız? Sitede böyle birşey yazmıyor heran çıkabileceğini söylüyor sadece ilk saat bedava olacakmış daha sonra dediğin gibi her saat +1 $ olacakmış

Orijinalden alıntı: ouz77

Bayramın ilk günü olduğu konusunda bilgiye nereden ulaştınız? Sitede böyle birşey yazmıyor heran çıkabileceğini söylüyor sadece ilk saat bedava olacakmış daha sonra dediğin gibi her saat +1 $ olacakmış

bunu cevaplamaz bence,çünki dartyden de bir arkadaş vardı çalışan eleman,önceden bize sıcak fırsatlar bölümünde ipuçları veriyordu kampanyalar indirimler vs. sağolsun çok yardımı dokundu onunda. bu arkadaşta kanımca çalışanlardan birisi olabilir.daha fazla bilgi vermez,Allah korusun deşifre edilirse işinden olabilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.