Şimdi Ara

Derdimi sizle paylaştım tek ricam dalga geçmemeniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
4
Favori
4.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

Aklıma yeni bi fikir geldi hacı 5 sene aralıksız çalışıyosun ve ardından şöyle bişe oluyosun ve sonrasııııı.....

Derdimi sizle paylaştım tek ricam dalga geçmemeniz

/>
    Amd Black X4 955 3.2 Ghz@ 4.0 -- Foxconn A7DA S 3.0 -- G SkiL 2x2 -- Hi LeveL 2x2 8 gb 1333 Mhz Dual channel -- Powercolor HD 6870 --Samsung HD502HJ 500 Gb x2 RaiD 0 -- Samsung HD103SJ 1 TB-- Sandisk Extreme 120 GB SSD -- High power 600 w Psu -- 240 mm Alphacool NexXxus extreme Radyatör-- Thermaltake p400 pompa -- Türk malı Cpu Blok -- LG M2232 22 " HDmi Full HD LeD

Nexus 5

• prezerved

Orijinalden alıntı: mhmtr57

quote:

Aklıma yeni bi fikir geldi hacı 5 sene aralıksız çalışıyosun ve ardından şöyle bişe oluyosun ve sonrasııııı.....

/>

resme koptum hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMuRaT25 -- 25 Ağustos 2011; 20:59:24 >

• quote:

Bu ne lan üzüm salkımı gibi.

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • algos34 hala yaşıyor musun?

Orijinalden alıntı: The Prodigy

quote:

Bu ne lan üzüm salkımı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Side Chain

Akla mantığa uygun önerilerde bulunun arkadaşlar.

Yanına bir büyüğünü al, bu eylemlerinin doğuracağı hukuki sonucu sert bir dille anlatsın. Müessir fiil suçunun kanunda tanımlanan ceza alt sınırını duyduklarında normale dönerler. Kendilerini bir an savcılıkta ifade verirken tahayyül etmelerini sağlayın yeter.

Dostum öldürdün gülmekten süpersin.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: Side Chain

Akla mantığa uygun önerilerde bulunun arkadaşlar.

Yanına bir büyüğünü al, bu eylemlerinin doğuracağı hukuki sonucu sert bir dille anlatsın. Müessir fiil suçunun kanunda tanımlanan ceza alt sınırını duyduklarında normale dönerler. Kendilerini bir an savcılıkta ifade verirken tahayyül etmelerini sağlayın yeter.

Dostum öldürdün gülmekten süpersin.

Aslında ciddi bir öneriydi.
    Cümle biraz ağır kaçmış gibi gözüküyor ve fakat asıl olayımız da o. Ne söylediğinizi bile anlamayacağı için affallayacaktır Corleone kardeşler.

• babana söyle.

YouTube--erdemfb12 Channel
    Uyan Blog
    Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!!
  • Akrabalara haber ver ankaradaym gelmemız ımkansız ama yada sana vurduklarında ama bi tane vursnlar musta al elmack kemiğine vur şikayet edemezler 30kişi 1kişiye vurduk diye sonrada akrabalarınla hücum edin bunlara burnuna burnuna kafa beline beline levye :)
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.