Bildirim
iphone'um internete bağlanmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Operator kisminda turkcell 10.0 mi yaziyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
yok hayır vodafone tr 10.0 yazıyor_____________________________ Uçan ördeğin kanatları altında yanan mum ışığının gölgesi! :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: nordmen
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
yok hayır vodafone tr 10.0 yazıyor
Doğru genç avantaj vodafone undu genç tarife ile karistirdim_____________________________
-
Itunes'a bağlandın mı peki? Itunes operatör bilgilerini aldığı için şu anda halen diğerinin bilgileri duruyor olabilir. _____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Itunes'a bağlandın mı peki? Itunes operatör bilgilerini aldığı için şu anda halen diğerinin bilgileri duruyor olabilir.
yok şarj aletimi iş yerinde unutmuşum o yüzden bağlayamıyorum, yarın deniycem olmazsa müşteri hizmetlerini arıycam artık =s_____________________________ Uçan ördeğin kanatları altında yanan mum ışığının gölgesi! :)) -
ağ ayarlarını sıfırla dediğimde halloldu arkadaşlar ;) _____________________________ Uçan ördeğin kanatları altında yanan mum ışığının gölgesi! :)) -
Sorununuzun çözülmesine sevindim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı