Bildirim
Uzun yol ( Klima problemi ) önerileriniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
klimasız araçta rahat gitmenin yöntemi, becerebiliyorsanız gece yolculuğu yapmaktır . -
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
klimasız araçta rahat gitmenin yöntemi, becerebiliyorsanız gece yolculuğu yapmaktır .
+1
klimalı da olsa araç çok erken vakitte yola çıkıyorum ben, klima demek artı yakıt ve eksi çekiş gücü düşüşü demek. -
1 Hafta içinde 1000km den fazla yol yaptık kliması bozuk araçla. Sürekli gece yolculuğu yaptığımız için sorun olmadı. Tavsiye ederim. -
Arabada çoluk çocuk yoksa gidilir tabi.Yanınıza bol su alın yeter. Ama ben sıcağa gelemiyorum.Gece yolculuklarında bile klimayı açıyorum. -
Tamam hava sıcak evet insan bunalıyor ama trafikte birçok klimasız araç var ve sizin kadar yol yapan birçok insan var hele birde ticari taşımacılık yapanlar varki onlar için 5 dakika bile önemli dinlenmeden gitmek zorundalar. Eğer tek başınıza yolculuk yapacaksanız gündüz bol bol uyuyun dinlenin 19.00 - 07.00 arası yol alın tabi yine 3 saatte bir 5-10 dakika dinlenin, bol bol kahve tüketin, uykunuz gelirse hemen bir yere çekin 20 dakika uyuyun sonra kalkıp yüzünüze su çarpıp temiz hava alıp 1 bardak kahve içip yola devam edin. -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 4 Temmuz 2013; 11:31:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Klimalı araba kiralayın ya da şunlardan alın...
http://www.hepsiburada.com/Liste/arac-vantilatorleri/Department.aspx?CategoryID=20024888
Yanıtlar için teşekkürler.Gece gitmek iyi olabilir ancak yola yabancıyım gündüz gitmek daha sağlıklı gibi geliyor.
@Jake LaMotta teşekkürler önerin için, sanırım bunlardan alıcağım. -
hocam sadece kendi camını açma yan camı ortaya getir diğer arka camları da biraz aç esinti olur yine -
bu model araçlarda ACS standart..
ACS (aç camı serinle) -
çok çok acil olmadıkça klimayı açmam.
camları aç! püfür püfür temiz hava gelsin.
temiz havayla beraber cüzdanimdan çikacak para yüzde 10 kar etsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X