Şimdi Ara

Iphone3g elimde kaldı yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Turkcell çıkışlı Iphone 3g var, 4.3.4 yüklü iken redsnow ile 4.3.3 jailbreak yapmaya çalıştım, şu an telefonu açınca itunes e bağla işareti çıkıyor, itunes i açtığımda restore etmemi söylüyor, sonrasında 3194 hatası veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum, çok teşekkürler.

iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0

• iphone 3g nin en son destekledigi surum 4.2.1 , 3gs destekliyor o dedigin surumu bi yanlıslık olmasın
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • 4.3.4 yüklüyken niye 4.3.3 ile jb yapmaya çalıştınız
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop patladı Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.