Şimdi Ara

800 Tl. civarı sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Mönitör hariç 800 tl. bütçem var, oyun amaçlı olmayacak, genelde internet, film, dowload için kullanılacak beni 3-4 yıl idare edecek bir sistem gerekiyor.
    Nasıl bir şey önerirsiniz?

Bir de sormak istediğim birkaç soru var; bu konularda fazla bilgim yok.
    Toplattığımız yere windows dvd'sini takınca direk yükleyecek şekilde ayarlamasını söylemeye gerek var mı?
    Harddiski 2 parçaya ayırmak istiyorum bunu windows yüklerken mi yapıyoruz yoksa onu da bilgisayarcıya mı söylemek gerekiyor?
    Anakart ve ekran kartının driverlerini aldığımız yer mi yüklüyor yoksa işletim sistemini yükledikten sonra biz mi yapıyoruz?

• Toplama iyidir de yukardaki sorularımla bir yanıt alamadım toplama bilgisayar gelince driver, boot cd, harddisk bölme gibi sorunlarla karşılaşırmıyım diye şüpheye düştüm. Daha önce hiç toplama pc almadım.
    Bir de bu nova bilgisayardan pc toplayınca nasıl sipariş veriyoruz onu anlamadım telefon açıp parçaları mı söylemek gerekiyor?
    Sistem tavsiyesi max 40.000 TL
    3 yıl önce açıldı
    4500 TL Sistem önerisi
    7 yıl önce açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.