Şimdi Ara

Bu yazıcı bana kafayı yedircek yardım ölmek üzereyim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan uzun bir süre önce HP Deskjet 2060 model yazıcı almıştım.Servise gönderdik herşey tamam orda çıkarıyorlar testleri falan hepsini yapmışlar.Yazıcı buraya geliyor çıktı alamııyorum.Tüm bakım görevlerini yapıyorum.Fotokopi çekebiliyor.Ama bilgisayardan yazı veya resim çıkaramıyorum.Paint word text belgesi hepsinin denedm.Olmuyor abicim kafayı yiyecem.Ne zamandır sticker çıkaracam bir türlü çıkaramıyorum.İntihar etmeden önce kurtarın beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: realstars

Arkadaşlar bundan uzun bir süre önce HP Deskjet 2060 model yazıcı almıştım.Servise gönderdik herşey tamam orda çıkarıyorlar testleri falan hepsini yapmışlar.Yazıcı buraya geliyor çıktı alamııyorum.Tüm bakım görevlerini yapıyorum.Fotokopi çekebiliyor.Ama bilgisayardan yazı veya resim çıkaramıyorum.Paint word text belgesi hepsinin denedm.Olmuyor abicim kafayı yiyecem.Ne zamandır sticker çıkaracam bir türlü çıkaramıyorum.İntihar etmeden önce kurtarın beni.

Bilgisayarım-Denetim Masası-Yazıcı ve Fakslardan Hp yazıcınızı varsayılan yazıcı olarak atadınız mı?

Bence sorun bundan kaynaklı...

• Detaylı bilgi verirsen yardımcı olurum, yazıcının üzerinde bekleyen belge gözüküyor mu yoksa bekleyen belge 0 mı ? belge yazdırılamıyor uyarısı alıyormusun ? tarama yapabiliyormusun mesela ? daha detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim.
    Gülerek Kaybettiklerini Ağlayarak Kazanamazsın.
    Kim Allah rızası için öğrenilmesi gereken bir ilmi dünya metaı elde etmek için öğrenirse, kıyamet gününde cennetin kokusunu bile duyamaz (Ebu Dâvut, Kitabu'l-İlm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon1977

Bilgisayarım-Denetim Masası-Yazıcı ve Fakslardan Hp yazıcınızı varsayılan yazıcı olarak atadınız mı?

Bence sorun bundan kaynaklı...

quote:

Orijinalden alıntı: TeRraN

Detaylı bilgi verirsen yardımcı olurum, yazıcının üzerinde bekleyen belge gözüküyor mu yoksa bekleyen belge 0 mı ? belge yazdırılamıyor uyarısı alıyormusun ? tarama yapabiliyormusun mesela ? daha detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: cool111

usb kablosu sağlammı bazen usb kablodan dolayıda sorun çıkartıyor.

Evet varsayılan yazıcı olarak atadım.Taramada yapamıyorum.Wordden rasgele 3 5 harflik birşey olarak ckartıyor.ama resim veya büyük bir yazıyı çıkaramıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb 2.0 2m'den kısa kablo alın kullandığınız kablo usb 1.1..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.