Şimdi Ara

Bu forumda niye adam gibi adam yok?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

ben adam gibi değilim. adamım

Alıntıları Göster
    senin üslubundan kaynaklı olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_50742080/tm.htm bu da malum konu. türkçenin katledildiği bir konuyu sağdan soldan alıp altına alıntı yazmazsan direk sana yüklenirler tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: snopy.26

Harbiden bu forumda niye adam gibi adam yok.Hiç rastlamadım.Sürekli çocuksu ya kibirli yada gevezelerle karşılaştım.1 konu açtım.Millet akis akis yorumlar yazmıs.Açtıgım konuyu yorum atanlar bilir.Hiçmi güzel yorum yazan yok konularıma karşın? milletin istediği nedir? yok liseli yok çocuk.Lan it sen nesin.Yaptıgın çocukluktan başka bişey değil.Cins cins resimler yüklüyorlar.O resimlerin yüklemesinin yasak oldugunu biliyorum ama yüklüyorlar.Belki hata yaptım konuyu açmakla biliyorum.Açmasaydım keşke.Bebe bebe diyo kimisi len sen kimsin.Neyle uğraşıyorsun sen? cin diye bişey var ve insanlara zarar verebilir.Hiç umursamadan yok su yok bu der geçiyorlar.Kendileri üniversiteli olabilir ama kafaları çocuk gibi.Evden dışarı çıkmıyorlar.Asosyel asosyel evde oturup böle şeyler yapıyorlar.Adminler banlaya bilir büyük ihtimal.Konumuda silebilirler.Ama görmelerini istiyorum o yazanların.Burası konu dışı konu dışında bütün konular açılır.Açtıgınız konularda hayır mı var? full kız konuları.13 şehit verdik millet kız düşünüyor.Ne kızı yaw.? bu konu dışında büstürü konu açılır büstürü.Her türlüde.Ve bunada kimse karışmaz.Aptallar.

Adam hırs yapmış beyler ben oyalarım siz kaçın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Hepsine katılıyorum ayrıca yalaka çok.

evet evet

Alıntıları Göster
    Bu foruma gelen çoğu kişi İnci Sözlük'ten geldiği için insanlıkdan nasibini almamış kişilerdir.Adam gibi konu açarsın hemen alta kalıplaşmış cümleleri olan "Adam liseli, ergen, adam haklı beyler," saçma sapan kelimeler kullanıp kendilerini cool göstermeye çalışıyorlar.Asosyal oldukları doğrudur, evde oturup göt büyütmekten başka birşey yapmazlar, baba parasıyla anarşistlik yaparlar, yaptıklarını zannederler.Anarşistlik nedir anlamına bir bakın ondan sonra gelin.

• Makaranin allahini yapan herkes gelmiş buraya haklisin diyor. Kim olum ozaman bunlari yapan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Boushveg

Makaranin allahini yapan herkes gelmiş buraya haklisin diyor. Kim olum ozaman bunlari yapan?
    Ağlama duvarına çevirmişsiniz

@boushveg

haklısın acaba kim bunlar :) bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

Daha dünkü üyesin tüm forumu analiz mi ettin?

dünkü üye olabilir adam gayet iyi analiz etmiş ve sölemiş .haklı da..

bende sizin gbi düşünyorum
    14.maddeyi biraz daha göz önünde bulundurulması için adminleri göreve bekliyoruz.!

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

Daha dünkü üyesin tüm forumu analiz mi ettin?

dünkü üye olabilir adam gayet iyi analiz etmiş ve sölemiş .haklı da..

bende sizin gbi düşünyorum
    14.maddeyi biraz daha göz önünde bulundurulması için adminleri göreve bekliyoruz.!

Alıntıları Göster
    adamın açtığı konuya bi bakın ondan sonra "haklısın haklısın" diyin

Dog Face (no space)

• quote:

Orijinalden alıntı: brightlance.an

Ağlama duvarına çevirmişsiniz

@boushveg

haklısın acaba kim bunlar :) bende merak ettim

Alıntıları Göster
    Konuyu ve yorumları okudum. Ne konu adam gibi ne de yorumlar. Çok ciddi bir başlık açmışsın gibi bunu yazman da şaşırtıcı senin yazdıklarının (alıntı yaptığın yazının) da yorumlardan bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 15 Temmuz 2011; 17:39:09 >
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

adamın açtığı konuya bi bakın ondan sonra "haklısın haklısın" diyin

Alıntıları Göster
    Bak şimdi kardeşim. Ben 2007'den bu yana bu Konu Dışı'nı takip ediyorum. Eskiden de burada makara yapılıyordu ki çok daha zevkliydi şimdi şu "Baykuşlar" geldi. Konuyla alakasız mesajlar atamazsınız kuralı kalktı Konu Dışı Özel açıldı böyle oldu. Eskiden ciddi konu açıldığında ciddi cevap yazacaklar yazar yazmayacaklar okuyup çıkardı, ya da yaptıkları saçma yorum ilgi çekmezdi. Yaklaşık bir senedir dağılan forumun tekrar toparlanması 7-8 ay sürecektir bence. Yoksa çok iyi insanlar da var ama senin de bildiğin gibi Konu Dışı bölümü eğlenmek için fakat bazıları dozu çok aşıyor. İnsanlar küçümsenmiyordu eskiden gerçekten aile gibiydik şimdi parça parça oldu Konu Dışı. En azından ben böyle düşünüyorum. Eskiden üyeler liseli,ilkokullu diye kategorilenmez, yaşlarına göre damgalanmazdı.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 15 Temmuz 2011; 17:40:42 >

• quote:

Makaranin allahini yapan herkes gelmiş buraya haklisin diyor. Kim olum ozaman bunlari yapan?

haklısın diyenlerin yüzde doksanı

26 Temmuz'a kadar bilmeniz gereken; Link (Yenilendi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel the Music

quote:

haklısın diyenlerin yüzde doksanı

Alıntıları Göster
    aga burası konu dışı bi nevi enerji atma yeri, sen abuk subuk konular açmak yerine dh nın konu dışından ibaret olmadığını öğrenip başka bölümlere bi göz atsaydın güzel arkadaşlıklar döndüğünün farkına varırdın

• büstürü büstürü konular açıyolar hepsi eppek gibi. büstürü.

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

büstürü büstürü konular açıyolar hepsi eppek gibi. büstürü.

ayıp oluyor

bir çoğunuz ilk okula giderken biz buradaydık

Orijinalden alıntı: albts

ayıp oluyor

Alıntıları Göster
    Abuk subuk konular açmak ile küstah ve kendinibeğenmiş olmayı karıştırmamalıyız.

örneğin konu dışının abuk subuk konu açma rekortmeni Tornado42 normalde çok düzgün mesajlar atan biri, hiç kibirli ve kaşısındakine saldırmaya hazır bekleyen bir duruş sergilediğine rastlamadım. ama komikik olsun diye abuk subuk konular açar ki bunda kötü bişey yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

ayıp oluyor

saygı duydum adam haklı 7 sene önce 5e gidiyordum galiba

Orijinalden alıntı: photo sir

quote:

ayıp oluyor

saygı duydum adam haklı 7 sene önce 5e gidiyordum galiba

Alıntıları Göster
    ben de varmıyım bunların arasında acaba ?

• quote:

ayıp oluyor

+1

Orijinalden alıntı: Jorah

quote:

ayıp oluyor

+1

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Alıntıları Göster
    noldu lan abilerin çok mu dalga geçti senle, yazık kıyamams
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.