Şimdi Ara

kinect fat kasa aparatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler bi kinect aldım fakat slimler için uygun sadece bunun fat kasa için olan aparatı varmış çin sitelerine baktımda ben bulamadım linkini atarmısınız ebay dealextreme shopto gibi site linki.

• Kinectin içinden çıkıyor zaten aparatı 2 yonlu usb gibi

Bir tarafına kinecti baglıyorsun diger kısmını xbox'a ..
  • Herhalde 2. el slim paketlerle birlikte satılanından almış. Onlarda bildiğim kadarıyla ek güç kablosu çıkmıyor. Şuradan satın alabilirsin...

http://www.dealextreme.com/p/power-supply-adapter-for-xbox-360-kinect-sensor-100-240v-230cm-length-55947
  • bendede elite var ve bu aparata ihtiyacım var tr de bulabileceğimiz bir yer yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsgobuluk

bendede elite var ve bu aparata ihtiyacım var tr de bulabileceğimiz bir yer yok mudur?

kadıköyde vardır. eminönündede bulursun. sitelerde bulursun.
  • Türkiye'de fiyatları nedir, bilen var mı?
  • göztepede bir yerde 90 TL dedi orijinal microsoft ürünü dedi.

gittigidiyorda 55 TL ye buldum oem ürün fakat dediğine göre şimdiye kadar alanlardan herhangi bir olumsuz geri dönüş olmamış.

Bugün sipariş verdim yarın gelecek bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yan sanayiye 55 tl verene kadar daha bu gun kinect aldim. slim model kullandigimdan dolayi kullanmiyorum. 50 tl ' ye almak isteyen varsa verebilirim
  • :))) hadi yaaa o zaman az istiyosun yükselt fiyatı (nasılsa kaçırdım :D)
  • beyler ebaydan 7.5 dolara aldım kargo dahil
  • Anlamadım şimdi. Kinect aldığımız zaman aparatı içinden çıkıyormu çıkmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Anlamadım şimdi. Kinect aldığımız zaman aparatı içinden çıkıyormu çıkmıyor mu?

Tek halinde Kinect alınca eski tip fat kasalar için kablo çıkıyor ama 4 gblık slim bundle alırsan onda çıkmıyor. Slimlere gerekmiyor diye microsoft malzemeden çalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Tek halinde Kinect alınca eski tip fat kasalar için kablo çıkıyor ama 4 gblık slim bundle alırsan onda çıkmıyor. Slimlere gerekmiyor diye microsoft malzemeden çalmış.

Cevap için teşekkür ederim. Bende aparat varmış ama farketmemişim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Cevap için teşekkür ederim. Bende aparat varmış ama farketmemişim

O da güzel. Rica ederim bu arada...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.