Şimdi Ara

makinist(the machinist) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antique

adamı bir deri bir kemik gördükçe içim parçalandı, haliyle pek keyif alamadım

Alıntıları Göster
    yoo bence film hiçbir filme benzemiyor... antique'nin dedigi gibi beni vuran nokta o pontiacin icinde gordugum eski, hali ve sucluluk duygusuyla eriyip bittigi ve kendini bir fabrika kosesinde cezalandirarak kurdugu yeni kabus gibi hayat 1 yildir uyku uyuyamamasi ve gordugu halisulasyonlar...fight cluba hiç benzemiyor bikere ... tamamiyle orjinal bir ispanyol filmi...alkislar vede tebrikler benden fimin notu 7/10

• quote:

Orijinalden alıntı: apeka

yoo bence film hiçbir filme benzemiyor... antique'nin dedigi gibi beni vuran nokta o pontiacin icinde gordugum eski, hali ve sucluluk duygusuyla eriyip bittigi ve kendini bir fabrika kosesinde cezalandirarak kurdugu yeni kabus gibi hayat 1 yildir uyku uyuyamamasi ve gordugu halisulasyonlar...fight cluba hiç benzemiyor bikere ... tamamiyle orjinal bir ispanyol filmi...alkislar vede tebrikler benden fimin notu 7/10

Alıntıları Göster
    çok iyi bi film
    baya bi süre etkisinde kalmıştım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody

çok iyi bi film
    baya bi süre etkisinde kalmıştım..

Alıntıları Göster
    christian bale'in performansı için bile seyredilebilecek bir film.

en azından ortanın üstünde bir filmdi.ama eskidi..(yeniden mi hortladı ne?)

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • bu filme kötü diyenlerin kendi görüşüdür sinema eleştirmenleri ve dünyada büyük bir hayran kitlesi edinmiş.klasik olmaya aday bir filmdir.film boyunca o fizikle nasıl ayakta durduğuna şaşılan sıska ötesi, başroldeki Christian Bale gerçekten harika bir performans sergilemiş ve "nasıl olurda oskar alamaz" denilen bir performans sergilemiştir....psikolojik gerilim türünün yüz aklarından. şahsen dvd arşivimimn baş köşesinde durur.

makinist(the machinist)

makinist(the machinist)

makinist(the machinist)

• Fight Club ile karşılaştıranlara şaşırdım. Sanırım onlar da Makinistte şaşırdıkları için benzettiler. FC. ta birini kandıran başkası vardı arkadaşlar. Makinistte ise herkes kandırılıyor. Senaryo farklı bence. İzlenmeli de!

Orijinalden alıntı: jackal_

fena bi film değildi güzeldi
    adamın verdiği o kadar kilo için izlenir bravo
    kesinlikle sağlam bir film...

Orijinalden alıntı: plateau

kesinlikle sağlam bir film...

Alıntıları Göster
    rezalet bi film..ama oyuncular sağlam..

Orijinalden alıntı: cahill

rezalet bi film..ama oyuncular sağlam..

Alıntıları Göster
    ah şu rockçular ve herkesten farklı olma çabaları

• quote:

Orijinalden alıntı: apeka

ah şu rockçular ve herkesten farklı olma çabaları

Alıntıları Göster
    hmm öle bi çabası olduğunu sanmıyorum bende rock dinleyicisiyim filmi begendim hatta cok.bence öle bi çabadan değil beğenmediği için demiştir onu

• quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

en azından ortanın üstünde bir filmdi.ama eskidi..(yeniden mi hortladı ne?)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

• quote:

Orijinalden alıntı: jdcik

quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

Alıntıları Göster
    Charlize Theron -The Monster- şişmanlamıştı, Christian Bale bir deri bir kemik kaldı. Tebrik etmek lazım..İkisinin filmi de seyretmeye değer...

• quote:

Orijinalden alıntı: sinerji

Charlize Theron -The Monster- şişmanlamıştı, Christian Bale bir deri bir kemik kaldı. Tebrik etmek lazım..İkisinin filmi de seyretmeye değer...

Alıntıları Göster
    MÜKEMMEL

Orijinalden alıntı: pandacuum

hmm öle bi çabası olduğunu sanmıyorum bende rock dinleyicisiyim filmi begendim hatta cok.bence öle bi çabadan değil beğenmediği için demiştir onu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

Evet filmi gerçekten beğenmedim..aynı konulu bi ton film var... Bu filmde konu kısır işlenmiş..bu yüzden çok sıkıcıydı...ben hide and seek adlı filmi öneririm..mutlaka izleyin .. robert de niro . dakota fanning , elizabeth shue(çocukluk aşkım) oynuyor filmde..

• quote:

Orijinalden alıntı: cahill

quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

Evet filmi gerçekten beğenmedim..aynı konulu bi ton film var... Bu filmde konu kısır işlenmiş..bu yüzden çok sıkıcıydı...ben hide and seek adlı filmi öneririm..mutlaka izleyin .. robert de niro . dakota fanning , elizabeth shue(çocukluk aşkım) oynuyor filmde..

Alıntıları Göster
    10 üzerinden 7 alır

• quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

güzel bir filmdi, 10/8

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

güzel bir filmdi, 10/8

• quote:

Orijinalden alıntı: Mens Rea

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

güzel bir filmdi, 10/8

Alıntıları Göster
    Christian Bale 'i o halde görünce baya şaşırmıştım,equilibrium da her vurduğunu deviren şahsiyet nerde bir deri bir kemik kalmış trevor nerede..figth club olayina ise katilmadan edemiyorum. ama hepimizin de bildigi gibi cift kisilik, insanin karanlik ve aydinlik karakterlerinin fiziksel ve psikolojik ayrimi yillardir edebiyatta (mesela edgar allen poe'nun unlu william wilson'i olabilir)ve filmlerde karsimiza hep cikmistir, cikacaktir. fight club bunun en populer ve yaygin ornegi diye artik hic bir filmde bu oge kullanilmayacak diye bir kural yok. o yuzden fight club'a benzer bir twist'le karsimiza ciktigi icin bu filmi suclayamayiz bence.Çok güzel bir filmdi bence,hatta kendi alanında kült bile sayılabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: crema

Christian Bale 'i o halde görünce baya şaşırmıştım,equilibrium da her vurduğunu deviren şahsiyet nerde bir deri bir kemik kalmış trevor nerede..figth club olayina ise katilmadan edemiyorum. ama hepimizin de bildigi gibi cift kisilik, insanin karanlik ve aydinlik karakterlerinin fiziksel ve psikolojik ayrimi yillardir edebiyatta (mesela edgar allen poe'nun unlu william wilson'i olabilir)ve filmlerde karsimiza hep cikmistir, cikacaktir. fight club bunun en populer ve yaygin ornegi diye artik hic bir filmde bu oge kullanilmayacak diye bir kural yok. o yuzden fight club'a benzer bir twist'le karsimiza ciktigi icin bu filmi suclayamayiz bence.Çok güzel bir filmdi bence,hatta kendi alanında kült bile sayılabilir..

Alıntıları Göster
    burda birçok kişi fight cluba benzetmiş ben bir alaka göremedim açıkcası
    adam şizofren değilki vicdanıyla azabıyla yanan bir adamın öyküsü
    bunun yüzünden 1 yıl uyuyamayan yemeden içmeden kesilen bir adam
    en sonunda dayanamıyor ve teslim oluyor

film güzel seyredilmesi gereken bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 6 Mayıs 2006; 2:44:56 >
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

burda birçok kişi fight cluba benzetmiş ben bir alaka göremedim açıkcası
    adam şizofren değilki vicdanıyla azabıyla yanan bir adamın öyküsü
    bunun yüzünden 1 yıl uyuyamayan yemeden içmeden kesilen bir adam
    en sonunda dayanamıyor ve teslim oluyor

film güzel seyredilmesi gereken bir film

Alıntıları Göster
    bende şimdi izledim kafamda soru işareti vardı burayı okuyunca biraz geçti sanırım bi kez daha izlemem lazımda adama acımaktan izleyemem galiba bi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

bende şimdi izledim kafamda soru işareti vardı burayı okuyunca biraz geçti sanırım bi kez daha izlemem lazımda adama acımaktan izleyemem galiba bi daha

Alıntıları Göster
    Yorumların yarısı dövüş klubüne benziyordu ama onun kadar iyi değildi İyiki bir film izlediniz ha az biraz görselliği benzeyince şrak yapıştır.

30 kilo vermiş Bale film için

Az biraz dostayevski okumuş olsanız -beni şaşırt -beni şaşırt diye izlemezdiniz belki de
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.