Bildirim
KINECT ile NTSC-U PREMIUM 20 GB XBOX360 UYUMLU MUDUR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Biraz daha detayli bilgi verir misiniz. Dika elektronik der ki, Eski XboX larin baglantilari ile uyusmuyor vs diyor,... Baglantisi USB degil Firewire uzerinden mi diyor bisey diyorlar...
nedir ne degildir birileri beni aydinlatsin ya... Sadece Kinect mi almaliyim yoksa Slim Kinect bundle mi... Onlara da FW yokmus... FW siz kasiyor beni... -
Adaptör yardımıyla çalıştırabilirsin. Bundle'dan sökülüp satılan bir Kinect'te o adaptörü bulamazsın.
Sıfır yurt dışından bir cihaz sipariş et, yada alacağın kişiden eski konsollarda çalışması için gerekli aparat var mı yok mu onu mutlaka sor. -
Burada biryer var, KUTULU satiyor kinect i direkt ayri tek... Onun icinde adaptoru vardir o zaman herhalde onu sorusturmak gerekiyor. -
Son bir soru daha o zaman, FW li makinemde , kirilmis kinect oyunlarina abanabiliyorum o zaman dogrumudur? -
Son update olmayan oyunlara abanabilirsin. -
bi eleman satiyordu, adaptorunu ayri satmis daha once, simdi adaptorsuz satiyormu... ayrica tek adaptor satan yer var mi bildiginiz? -
Ben İngiltere den Kinect aldığımda içinden adaptör de çıkmıştı ama Slim konsol kullandığım için o aparata gerek kalmamıştı sonra forum da ayrı olarak satmıştım onu 30 TL ye sende araştır tek satan bulursun kesin. -
bi kac yerde gordum yamyamlar 45 50 tl istiyor.. :( arasitrmaya devam. -
Normal fiyatı 50 TL olabilir ben piyasa fiyatının altına satmıştım çünkü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X