Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.338.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

arkadaşlar,

12.3 ve ya 12.4 ile masaüstünde GPU'nun sürekli yük altında olma sorunu yaşayan oldu mu?

12.3 ve 12.4 kullandim hic boyle bir sorun yasamadim.bisi ekran kartini full yuke sokuyor diyorsun.bence 4 sekilde cozum arayabilirsin ya surucuyu driver sweeper yardimiyla komple siler ayni surucuyu tekrar cekersin ya 12.3 oncesinde bir surucu cekersin ya 12.4'den yeni beta bir surucu cekersin ya da format atar istedigin bir surucu cekersin.surucunun yapisindan kaynaklanan herkeste olan bir sey degil bence senin sisteme ozel olmus.

Alıntıları Göster
    olayı şu konuda özetledim hocam, çok farklı birşey bu.

http://forum.donanimhaber.com/m_62019424/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

olayı şu konuda özetledim hocam, çok farklı birşey bu.

http://forum.donanimhaber.com/m_62019424/tm.htm

Alıntıları Göster
    8.97 yükledikten sonra hd6470m kartım (hd6400m series olarak gözüküyor) şimdi 7400m series'e döndü. Nedir bu iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Bu mesaj silindi.
    AMD Catalyst 9.000 leaked eklenmiştir.Eksyk olan uygulamaları tamamladım denemek isteyen ilk sayfadan ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

AMD Catalyst 9.000 leaked eklenmiştir.Eksyk olan uygulamaları tamamladım denemek isteyen ilk sayfadan ulaşabilir.

hocam nedir bu AMD Catalyst 9.000 leaked
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

quote:

hocam nedir bu AMD Catalyst 9.000 leaked

Alıntıları Göster
    HD 4000 serisi icin en guncel ve iyisi hangisi Fifa 12' de siyah cizgiler cikti 12.4 ve 12.6 yi yukleyince

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

HD 4000 serisi icin en guncel ve iyisi hangisi Fifa 12' de siyah cizgiler cikti 12.4 ve 12.6 yi yukleyince

Alıntıları Göster
    12.4 whql driver yükledim ama vision engine control centerda yazılım bilgisinde 12.3 olarak gözüküyor .. benzer durumda olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

12.4 whql driver yükledim ama vision engine control centerda yazılım bilgisinde 12.3 olarak gözüküyor .. benzer durumda olan var mı

Önce program yükle kaldırdan amd/ati'ye aiti her şeyi sil. Sonra güvenli modda driver sweeper ile AMD-Display kısmını işaretle ve temizle. Sonra yükleyebilirsin.
  • quote:

12.1 en stabil driver 4800 serisi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

12.1 en stabil driver 4800 serisi için.

Alıntıları Göster
    Peki 6470m ve hd6520g için en stabili hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NightHT

Peki 6470m ve hd6520g için en stabili hangisi ?

Alıntıları Göster
    12.7 Beta neden yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

12.7 Beta neden yok?

Alıntıları Göster
    beyler bende de şöyle bi sorun var CCC update den güncel driverı indirip kuruyorum sonra reset atıyorum . İNFO yu açtığımda versiyonu yine 10.10 gösteriyo
    siteden indirip kuramayıda denedim neden olmuyo acaba win7 64bit kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

12.7 Beta neden yok?

12.7B performans olarak bişe sunmuyor.12.4 WHQL bile gerisinde.8.97 yada 9.00 aşağıda ki tablo'da tercih sebebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

12.7 Beta neden yok?

12.7B performans olarak bişe sunmuyor.12.4 WHQL bile gerisinde.8.97 yada 9.00 aşağıda ki tablo'da tercih sebebi

Alıntıları Göster
    HİS HD6870 ekran kartı için hangi sürüm daha stabil unigine heavende kapanma sorunu yaşıyorum bi ara düzgün çalışıyodu
    ama sürümü unuttum yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: PurGaTor

HİS HD6870 ekran kartı için hangi sürüm daha stabil unigine heavende kapanma sorunu yaşıyorum bi ara düzgün çalışıyodu
    ama sürümü unuttum yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Official AMD-(8.981.2.1)-Catalyst-12.6b_Beta_Hotfix / 25.Haziran eklendi...
  • quote:

9.000 ve 12.6 betayıda tek tek komple driver silerek yükledim

12.4 gibi çalışmıyo bu daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PurGaTor

quote:

9.000 ve 12.6 betayıda tek tek komple driver silerek yükledim

12.4 gibi çalışmıyo bu daha iyi...

Alıntıları Göster
    12.6 versiyon çıktı herkese hayırlı olsun umarım sorunsuzdur.

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

• quote:

12.6 versiyon çıktı herkese hayırlı olsun umarım sorunsuzdur.

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Alıntıları Göster
    5xxx serisi için en stabil olanı hangisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeroksuzler

5xxx serisi için en stabil olanı hangisidir

Alıntıları Göster
    12.6 malesef yine sorunlu 4800 serisi kartlar driveri görmüyor diğer serileri bilmiyorum 12.7 betayıda denedim görmedi işletim sistemi windows 7 64 bit.
  • quote:

12.6 malesef yine sorunlu 4800 serisi kartlar driveri görmüyor diğer serileri bilmiyorum 12.7 betayıda denedim görmedi işletim sistemi windows 7 64 bit.

Alıntıları Göster
    12.6 WHQL ve 12.7 CAP1 ilk sayfaya liste başı olarak giriş yapmış durumdadır...

@deta53
    AMD 4xxx serisi ve altında kalan E.Kartlarına sürücü desteğini 12.4'den itibaren ilişkisini bitirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

12.6 WHQL ve 12.7 CAP1 ilk sayfaya liste başı olarak giriş yapmış durumdadır...

@deta53
    AMD 4xxx serisi ve altında kalan E.Kartlarına sürücü desteğini 12.4'den itibaren ilişkisini bitirdi...

Alıntıları Göster
    Yine bir amd klasigi beta driver ve mavi ekran.Arkadaş zamana karşı bu kadar ben öss sınavında yarışmadım,büyük maharet istiyor bilgisayar açılır açılmaz driveri silmeye çalışmak

Neyse

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.