12.3 ve ya 12.4 ile masaüstünde GPU'nun sürekli yük altında olma sorunu yaşayan oldu mu?
12.3 ve 12.4 kullandim hic boyle bir sorun yasamadim.bisi ekran kartini full yuke sokuyor diyorsun.bence 4 sekilde cozum arayabilirsin ya surucuyu driver sweeper yardimiyla komple siler ayni surucuyu tekrar cekersin ya 12.3 oncesinde bir surucu cekersin ya 12.4'den yeni beta bir surucu cekersin ya da format atar istedigin bir surucu cekersin.surucunun yapisindan kaynaklanan herkeste olan bir sey degil bence senin sisteme ozel olmus.
Alıntıları Göster
olayı şu konuda özetledim hocam, çok farklı birşey bu.
8.97 yükledikten sonra hd6470m kartım (hd6400m series olarak gözüküyor) şimdi 7400m series'e döndü. Nedir bu iş ?
quote:
Orijinalden alıntı: İstan34bul
Bu mesaj silindi.
AMD Catalyst 9.000 leaked eklenmiştir.Eksyk olan uygulamaları tamamladım denemek isteyen ilk sayfadan ulaşabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC
AMD Catalyst 9.000 leaked eklenmiştir.Eksyk olan uygulamaları tamamladım denemek isteyen ilk sayfadan ulaşabilir.
hocam nedir bu AMD Catalyst 9.000 leaked
quote:
Orijinalden alıntı: hsanlukk
quote:
hocam nedir bu AMD Catalyst 9.000 leaked
Alıntıları Göster
HD 4000 serisi icin en guncel ve iyisi hangisi Fifa 12' de siyah cizgiler cikti 12.4 ve 12.6 yi yukleyince
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
HD 4000 serisi icin en guncel ve iyisi hangisi Fifa 12' de siyah cizgiler cikti 12.4 ve 12.6 yi yukleyince
Alıntıları Göster
12.4 whql driver yükledim ama vision engine control centerda yazılım bilgisinde 12.3 olarak gözüküyor .. benzer durumda olan var mı
quote:
Orijinalden alıntı: m-99
12.4 whql driver yükledim ama vision engine control centerda yazılım bilgisinde 12.3 olarak gözüküyor .. benzer durumda olan var mı
Önce program yükle kaldırdan amd/ati'ye aiti her şeyi sil. Sonra güvenli modda driver sweeper ile AMD-Display kısmını işaretle ve temizle. Sonra yükleyebilirsin.
quote:
12.1 en stabil driver 4800 serisi için.
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
quote:
12.1 en stabil driver 4800 serisi için.
Alıntıları Göster
Peki 6470m ve hd6520g için en stabili hangisi ?
quote:
Orijinalden alıntı: NightHT
Peki 6470m ve hd6520g için en stabili hangisi ?
Alıntıları Göster
12.7 Beta neden yok?
quote:
Orijinalden alıntı: FrE3d0m
12.7 Beta neden yok?
Alıntıları Göster
beyler bende de şöyle bi sorun var CCC update den güncel driverı indirip kuruyorum sonra reset atıyorum . İNFO yu açtığımda versiyonu yine 10.10 gösteriyo siteden indirip kuramayıda denedim neden olmuyo acaba win7 64bit kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3
12.7 Beta neden yok?
12.7B performans olarak bişe sunmuyor.12.4 WHQL bile gerisinde.8.97 yada 9.00 aşağıda ki tablo'da tercih sebebi
quote:
Orijinalden alıntı: BlackBeasT
quote:
Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3
12.7 Beta neden yok?
12.7B performans olarak bişe sunmuyor.12.4 WHQL bile gerisinde.8.97 yada 9.00 aşağıda ki tablo'da tercih sebebi
Alıntıları Göster
HİS HD6870 ekran kartı için hangi sürüm daha stabil unigine heavende kapanma sorunu yaşıyorum bi ara düzgün çalışıyodu ama sürümü unuttum yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: PurGaTor
HİS HD6870 ekran kartı için hangi sürüm daha stabil unigine heavende kapanma sorunu yaşıyorum bi ara düzgün çalışıyodu ama sürümü unuttum yardımcı olursanız sevinirim
Alıntıları Göster
Official AMD-(8.981.2.1)-Catalyst-12.6b_Beta_Hotfix / 25.Haziran eklendi...
quote:
9.000 ve 12.6 betayıda tek tek komple driver silerek yükledim
12.4 gibi çalışmıyo bu daha iyi...
quote:
Orijinalden alıntı: PurGaTor
quote:
9.000 ve 12.6 betayıda tek tek komple driver silerek yükledim
12.4 gibi çalışmıyo bu daha iyi...
Alıntıları Göster
12.6 versiyon çıktı herkese hayırlı olsun umarım sorunsuzdur.
12.6 malesef yine sorunlu 4800 serisi kartlar driveri görmüyor diğer serileri bilmiyorum 12.7 betayıda denedim görmedi işletim sistemi windows 7 64 bit.
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
12.6 malesef yine sorunlu 4800 serisi kartlar driveri görmüyor diğer serileri bilmiyorum 12.7 betayıda denedim görmedi işletim sistemi windows 7 64 bit.
Alıntıları Göster
12.6 WHQL ve 12.7 CAP1 ilk sayfaya liste başı olarak giriş yapmış durumdadır...
@deta53 AMD 4xxx serisi ve altında kalan E.Kartlarına sürücü desteğini 12.4'den itibaren ilişkisini bitirdi...
quote:
Orijinalden alıntı: BlackBeasT
12.6 WHQL ve 12.7 CAP1 ilk sayfaya liste başı olarak giriş yapmış durumdadır...
@deta53 AMD 4xxx serisi ve altında kalan E.Kartlarına sürücü desteğini 12.4'den itibaren ilişkisini bitirdi...
Alıntıları Göster
Yine bir amd klasigi beta driver ve mavi ekran.Arkadaş zamana karşı bu kadar ben öss sınavında yarışmadım,büyük maharet istiyor bilgisayar açılır açılmaz driveri silmeye çalışmak