Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.339.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18.3.1 sürücüsünü indirdim şuanda hata almıyorum inşallah daha hata almam
  • Onur Karadağ O kullanıcısına yanıt
    18.9.3 de iyiydi
  • Bende Sapphire RX 570 var hiç bir sorun yaşamadım AMD'nin sadece ekran kartı sürücüsünü kuruyorum bir çok sorunum çözüldü 19.2.2 yüklü.

Önce DDU ile güzelce temizleyin sonra sadece 19.2.2 ekran kartı sürücüsünü yükleyin.
  • Olmuyor işde çoğu kişide hata veriyor 19.2.2 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı modeline göre değişiyor olabilir Bizim Rx570 Nitro Olan

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Bende Sapphire RX 570 var hiç bir sorun yaşamadım AMD'nin sadece ekran kartı sürücüsünü kuruyorum bir çok sorunum çözüldü 19.2.2 yüklü.

Önce DDU ile güzelce temizleyin sonra sadece 19.2.2 ekran kartı sürücüsünü yükleyin.
    sistemin diğer bileşenleri ne işlemci ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

sistemin diğer bileşenleri ne işlemci ne

Alıntıları Göster
    Ryzen 1600 asus b450m-k
  • ATI' ile işim olmaz arttık. Kart çöp oldu. Siyah ekran sorunu. Nvidia aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

ATI' ile işim olmaz arttık. Kart çöp oldu. Siyah ekran sorunu. Nvidia aldım.
    ATI mi kaldı
  • Bencede Ati Çöptür Keşke gtx1050ti gaming x alsaydım. Gerçi 18.8.3 sürümündeyim artık hata vermiyor ama vericek gibi bir his var içimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Karadağ

Bencede Ati Çöptür Keşke gtx1050ti gaming x alsaydım. Gerçi 18.8.3 sürümündeyim artık hata vermiyor ama vericek gibi bir his var içimde.
    Dediğin kart eskidi artık oyunlarda yetmemeye başladı inşallah sıfır almayı düşünmüyordun
  • Kardeşim Rx570 aldım zaten . Hatadan kurtulduğumuz yok oyüzden diyorum.

• işin garibi eski sistemde takılı SAPPHİRE R7 250X kart 19.1.1 de çatır çatır donup kalırken 19.2.2 de hiç sorun yok ama yeni sistemde takılı SAPPHİRE RX 580 NİTRO hızlı başlatı açınca pc ilk açışta watman hatası uyarısı veriyor ama sadece uyarı oyunda yada başka yerde donma reset hiç yok güler misin ağlar mısın ne yapıyor bu amd çözemedim sorunsuz çalışan kartları sürücü çıkarıp bozuyor
  • Valla gece 19.2.2 kurdum R7 370 ekran kartım var WattMan hatası almıyorum sanırım ekran kartlarına göre yapıyor bu sorunu bana kalırsa.
  • erken konuşmamak lazım
  • Allah belanı vermesin AMD rx570 rx580 hepsinin , yine aldım hatayı 18.8.3 driver kullanıyordum pc kendi kendine dururken bile reset atıyor hata vermedi ama reset attı. Bıktım bu ekran kartından sürücüden herşeyden (:
    Bilgisayarın güç kaynağında sorun olabilir.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    banada öyle gelmeye başladı ama her zaman yapmıyor neden? güç kaynağımda sorun olsa her zaman yapmazmıydı
    kusura bakma da sende başka bir sorun var o zaman çünkü kart bu şekilde pcyi kapatmaz psun nedir? kaç wat? ve gerçek wat değerini veriyor mu? yada komple sistemini yaz işlemci ram anakart psu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Şubat 2019; 23:56:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur Karadağ

banada öyle gelmeye başladı ama her zaman yapmıyor neden? güç kaynağımda sorun olsa her zaman yapmazmıydı
    Hocam freesynci kapa ekran ayarlarından benim 3gündür reset atmıyor alt tabda rahatça yapıyorum ama freesync monitör aldık o kadar niye böyle bir şey var anlamadım

• 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.