Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.339.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu olay amd de crosfire yapan kullanıcılar için ulps bostayken ikinci karti kapatmaya yarayan bir özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Bu olay amd de crosfire yapan kullanıcılar için ulps bostayken ikinci karti kapatmaya yarayan bir özellik
    Anladım ama araştırmalarım sonucunda tek kart kullananlar bile kapatsın ufak bir performans artışı veriyor diyorlar bir de siyah ekran sorununu çözüyormuş.
  • Çözebilir bak frekansın çok düşmesini engellediği için.
  • öyleyse dene istersen
  • Yaw bilgisayarı 2 dakika açık bırakıp dışarı gittim geldim ekran simsiyah monitörün ışığıda turuncu yanıyordu ama kasa çalışıyordu mecburen reset atmak zorunda kaldım bilgisayar tekrar açılınca " Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan radeon Wattman ayarları geri yüklendi " diye bildirim geldi ne demek oluyor sizce ? Ne yapmam gerek ?
  • Hangi driver sürümü kullanıyorsun hocam??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayaltog

Hangi driver sürümü kullanıyorsun hocam??
    18.12.2 sürümü.
  • Hocam ben 18.3.1 kullanıyorum bir dene istersen

• Surdan indirebilirsin

• quote:

Hocam ben 18.3.1 kullanıyorum bir dene istersen
    Windows 10 kuruluydu beni kanser ettiği için Windows 7 Ultimate kurdum acaba Windows sürümünden mi kaynaklanıyor çünkü 18.12.2 sürümünü Windows 10'da da kullanıyordum hiç bu hatayı vermemişti.
  • Hocam windows 10 driverını windows 7 için mi kurdun birde win10 varken win7 geçilmez diye düşünüyorum!!??

• quote:

Hocam windows 10 driverını windows 7 için mi kurdun birde win10 varken win7 geçilmez diye düşünüyorum!!??
    Hayır Windows 7 için olanı indirip kurdum. Bende bunu sevmiyorum Windows 10 varken Windows 7 kurulmaz laflarını. Özgürlük diye bir şey var yani istediğimi kurarım neden kendimi Windows 10 diye şartlandırayım ki ? Windows 10 kanser etti diyorum o yüzden geçtim Windows 7'ye şuan sistem yağ gibi akıyor.
  • Neden bağırıyorsunuz. Ben size öneride bulundum, yaptığız ayıp. Ben size yardım etmeye çalışırken, senin bana yaptığına bak.....!

• quote:

Neden bağırıyorsunuz. Ben size öneride bulundum, yaptığız ayıp. Ben size yardım etmeye çalışırken, senin bana yaptığına bak.....!
    Bağırmıyorum yazıyorum. Ana bacı sövmedim küfür etmedim sonuçta sadece cevap verdim sinirli de değildim zaten yazarken sen öyle sandın. Neyse yardımların için teşekkürler.
  • Optional updateyi kurdum Rx 570 için , pc restart atıyor kendine , açıldıktan sonra wattman ayarlarıyla ilgili bi hata bildirimi geliyor acaba driver dan mı ?
  • Arka Destroyer kullanıcısına yanıt
    Optional dediği şey isteğe bağlı microsoft'ta onaylaması için gönderilmemiş sürüm demek yani beta. Betalar artık eskisi gibi sorunlu olmuyorlar.

Hızlı başlat kapalımı sende eğerki açıksa kapat dene istersen.

• Bayaltog kullanıcısına yanıt
    Kapattım düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

Kapattım düzeldi
    hızlı başlatı kapatmadan boşuna neden bu böyle deyip aramayın önce bunu deneyin

artı siyah ekranda kalanlar regeditten AMD ULPS bulup değeri 0 yapıp denesin konudaki bir arkadaş söyleyince biraz araştırdım gece işe yarayabiliyormuş oda şöyle yapılıyor

1.Windows aramasında "regedit" yazarak kayıt defterine gidin.

2"Açılan sayfada sol üstte Düzenle" sekmesine gidin ve "Bul" düğmesine tıklayın.

3.Metin kutusuna "EnableULPS" yazın ve sonra Bul tuşuna basın bekleyin.

4.Arma bitince "EnableULPS" yazanın. Üzerine çift tıklayın.

5.Değer "1" ise "0" ile değiştirin bu kadar.

1
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

2

3

• Valla ULPS olayını ben bulmuştum regeditten yapıp yeniden başlattım şuan WattMan hatası yok kafasına göre ekran gitmişti uyku moduna alır gibi kalmıştı bilgisayar reset atmadan ekran gelmiyordu şuan düzelmiş.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Dostum kayıt değeri düzenlenemiyor yeni değer yazarken hata dedi.
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.