quote:Orijinalden alıntı: srkayp billabong :) Bende de çıkmıştı, soda v.s açma yeri falan var işe yarıyor ama tırtıklı alanı çözemedim. FAIL. Quicksilver olmasın kanka
quote:Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce Kramp giren bacağı koparmaya yarıyor . Kendin yapman çok riskli, bi doktor gözetiminde profesyonel aletlerle yapılmasını tavsiye ediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar Tarağa benziyor beyler nedir bu, ne işe yarar hocam bende de billabong var onda da çıkmıştı hâlâ ne olduğunu çözemedim.
quote:Orijinalden alıntı: cokiyiolducokdaguzeloldu quote:Orijinalden alıntı: DeVastating O şeyin üzerinde piramit birde göz var sanki
quote:Orijinalden alıntı: MaNgOsEr quote:Orijinalden alıntı: cokiyiolducokdaguzeloldu quote:Orijinalden alıntı: DeVastating O şeyin üzerinde piramit birde göz var sanki
quote:Orijinalden alıntı: halbay quote:Orijinalden alıntı: MaNgOsEr quote:Orijinalden alıntı: cokiyiolducokdaguzeloldu quote:Orijinalden alıntı: DeVastating O şeyin üzerinde piramit birde göz var sanki durun lan ne yapmaya çalışıyorsunuz
quote:Orijinalden alıntı: Winters quote:Orijinalden alıntı: srkayp billabong :) Bende de çıkmıştı, soda v.s açma yeri falan var işe yarıyor ama tırtıklı alanı çözemedim. FAIL. Quicksilver olmasın kanka Aynen öyle oldum bende neden bunda soda açma yeri yok diyorum